kız çoçuğa kendi nazarın değecek...ben geldim.....
Oğlum artık ayakta uyumuyor yanına uzanıyorum yüzüme dokunuyor kafasını göğsüme yaslıyor gözlerime baka baka dalıp gidiyor valla yicem çooooooook tatlı oldu pembe beyaz oğlum çok yakışıklı oldu ama o beni hep ısırıyor çenemi deldi...........
Uyansın armoni parka gidicez inşallah eşim yemek ısmarlıycak .........
Bugün yeğenimin doğum günü hem ona hediye alıcaz akşam doğum günü var yavrum 4 yaşına girdi keremimiz çok akıllı çok terbiyeli bir çocuk kreşe gidiyor önce orda arkadaşlarıyla yapacaklar akşam evde nisanda yusufun mayısta şeyma meleğin o da keremin kardeşi 2 yaşına girecek allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah.......
yağmurlumu burda henüz bişey yok.havada yağmurlu ve karanlık........
navrıs sabah seni aradım duymadın mı?
bizim burda hava çok güsel balkonu yıkadım çamaşırı serdim sonra zeynep uyandı arabasına koydum baya bi güneş depoladı
niye iplemiyorsunuz siz NAVRISI he döverm sizi
zaten işyerinden iplemiyorlar.
kk dan tın ...
eşim 1 haftadır yok..
eşimin ailesinden de bir cacık yok. kocan yok bişeye ihtiyacın varmı diyen yok.
ne varsa ailemden var..
gözünaydın şirvan Allah sağ salim kavuştursun....nagihancım sanada iyi tatiller anneciğinin yanında
internetten bir bakıp araştırım...kızlar tchibonun bu haftaki teması "bebeğime özel".....yakınlarınızda varsa bakın derim...ben bebeğimin ilk kelimeleri ve bebeğim sayı saymayı öğreniyor kitabını alıcam kısmetse...onun dışındada güzel şeyler var...muhafazlı çatal kaşık setide güzel çantada taşımak için...
saoln kızlar olur mu bazen gözden kaçıyo
ben bişey sorcmtım keçi sütü verebilirmiyim yoksa 1 yaşını geçmemelimi normal süt kabız yapıyoo
saoln kızlar olur mu bazen gözden kaçıyo
ben bişey sorcmtım keçi sütü verebilirmiyim yoksa 1 yaşını geçmemelimi normal süt kabız yapıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?