cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
geçmiş olsun canım.inşallah
yılın son hastalıkları bunlar .
ohh gözün aydın.hihoyyyt:sm_cool:
yarın yağmurlu perşembe güneşli:))
eltimin kızı 1 yaşından beri konuşuyor gayette net anlaşılıyorrçocuktan çocuğa değişiyor konuşma..üst komşumun kızı 3 yaşında sadece mırıl mırıl bişeyler söylüyor..dedikleri anlaşılmıyor..ama yine üstte onun karşı komşusunu oğlu da 3 yaşında..çok güzel konuşuyor..
kız olanın konuşması çok gecikti..
bizde okuyalım diye dert ederız bende ölee görev haline getırdık gecmişi okumayı ehehehheheheeeKızlar ne kadar Çok yazmıŞsınız 1611. Sayfadayım. Şunakİ sayfa 1634
nasıl okuyacam ben Şİmdİ bunları
kıyamammmmmmmm gecmiş olsun umarım hemenceceik iyleşir biz tam 1 haftada iyleştikk... allah yardımcınız olsunherkese merhaba elif dün gece ateşledinn 39 hemen fitil verdik soydukk allahtan düştü ama sürekli indi çıktı sabah doktora götürdüm grip olmuşş ateş düşürücü şurupla burun spreyi verdi bu virüsede verielecek ilaç yokkiii((( bugünde stüdyoda fotoğraf çekimimizz vardı oda iptal olduuu
miraya ve gülfeme maşaallahhh gülercim içinin rahatlamasına çok sevindim bizde konuştuk baya bugünn anne sütü meselesini felan yemiyorya benimki hiççç
haraketli hareketsiz çocuk meselesi konuşulmuş yaramazlık değildee çevresiyle ilgili keşifci çocukları severim benn zekilikle alakası yok ama bebekliğinde ve çocukluğunda risk alan keşf eden hareketli çocukların özgüveni biraz daha iyi oluyor yani benim çervremdekiler böyleeee
oh ne güzel............bizim burda hava çok güsel balkonu yıkadım çamaşırı serdim sonra zeynep uyandı arabasına koydum baya bi güneş depoladı
bu gece deprem olacak desene sizin mevkide......................Ohh aradı şimdi. Telefonu kapanmış, fark etmemiş.
Allah kısmet ederse eşim saat 8 de evde.. Ohhh beee
mügecim darısı senin başına...
ver canım bişi olmazzsaoln kızlar olur mu bazen gözden kaçıyo
ben bişey sorcmtım keçi sütü verebilirmiyim yoksa 1 yaşını geçmemelimi normal süt kabız yapıyoo
gecmiş olsun............kayınpederde gelmiş bugün offf eve gidesim hiç yok. evden kızımı alıp kaçsak beraber ne güzel olur
bi zahmetttttttttslm kızlar seher şimdi çıktı
elif sultan burda oturuyoruz resim isteyeeeeeeeeeeen??
kızlaarrr
ela ön dişlerin yanındakileri çıkarmıştı 7 dişi vardı alt yandakilerden biri daha çıkmadı..
neyse taa gerilerde bi diş daha çıkarmış birinci azı diye geçiyo bu dişi başka çıkaran var mı çok şaşırdım ben ilk 8 diş çıkar daha başka çıkmaz diye bekliyordum ...??
Ohh aradı Şİmdİ. Telefonu kapanmıŞ, fark etmemİŞ.
Allah kısmet ederse eŞİm 8de evde.. Ohhh beee
mÜgecİm darısı senİn baŞına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?