2009 Nisan Anneleri

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

geçmiş olsun canım.inşallah
yılın son hastalıkları bunlar .

ohh gözün aydın.hihoyyyt:sm_cool:

saol canım.. birazdan uçağa binecek ..

aaaaa bizim gezginci karılardan ses seda yok...
benim burdaa canım sıkılıyor...

bende istiyorum çabuuk sonra eşim geliyo yemek falan..
biz gezip geldik ama üşengeçliğimden güneşi kaçırdık 5 te çıktık ela da durmadı zaten 30 dk ya döndük bi ekmek alıp bi de salıncağa bindi çok ilgilenmeyince indirdim sonrada parktan çıkarken ağladı ..ondan mı kızdı ne durmadı arabada

bu gün hava süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

egeyle ve nehir hanımla görümceme gittik geldikkk

ege uyudu yemegi koydum geldimm..
halası egeyi 1 aydır görmüyordu ne olmuş böyle bu ya diyor koltuklardan kendi iniyor anne kelimesini artık cok net söylüyor dedi görümceminde oglu var 21-22aylık o isteklerını elıyle gösteriyorrrrrrrr
maşallah ogluma dedi.....
egede poyraz agbısı ve nehir ablasıyla halasının evini harmana cevırdııııııııı

eltimin kızı 1 yaşından beri konuşuyor gayette net anlaşılıyorr

burda komşunun kızı var eltımın kızıyla aralarında 2 ay var hım hım diye daha konuşmuyorrr

Kızlar ne kadar Çok yazmıŞsınız 1611. Sayfadayım. Şunakİ sayfa 1634
nasıl okuyacam ben Şİmdİ bunları
bizde okuyalım diye dert ederız bende ölee görev haline getırdık gecmişi okumayı ehehehheheheee

kıyamammmmmmmm gecmiş olsun umarım hemenceceik iyleşir biz tam 1 haftada iyleştikk... allah yardımcınız olsun
bizim burda hava çok güsel balkonu yıkadım çamaşırı serdim sonra zeynep uyandı arabasına koydum baya bi güneş depoladı
oh ne güzel............

Ohh aradı şimdi. Telefonu kapanmış, fark etmemiş.

Allah kısmet ederse eşim saat 8 de evde.. Ohhh beee

mügecim darısı senin başına...
bu gece deprem olacak desene sizin mevkide......................

saoln kızlar olur mu bazen gözden kaçıyo
ben bişey sorcmtım keçi sütü verebilirmiyim yoksa 1 yaşını geçmemelimi normal süt kabız yapıyoo
ver canım bişi olmazz
kayınpederde gelmiş bugün offf eve gidesim hiç yok. evden kızımı alıp kaçsak beraber ne güzel olur
gecmiş olsun............

slm kızlar seher şimdi çıktı
elif sultan burda oturuyoruz resim isteyeeeeeeeeeeen??
bi zahmettttttttt

merhaba herkese bugun hastanede yattım eve 1 saat önce geldim kusma ve ishal şikayetiyle gittim yatırdılar serum iğne tahlil derken mikrop varmış ve salgınmış oğlumu çook özlemişim allah kimseyi ayırmasıbn

kızlaarrr
ela ön dişlerin yanındakileri çıkarmıştı 7 dişi vardı alt yandakilerden biri daha çıkmadı..
neyse taa gerilerde bi diş daha çıkarmış birinci azı diye geçiyo bu dişi başka çıkaran var mı çok şaşırdım ben ilk 8 diş çıkar daha başka çıkmaz diye bekliyordum ...??

yemegimi yedim geldim zeynepte uynadı onunda karnını doyurdmm bakalım yatana kadr bişey yemek istemiyorumm başarabilecekmiyim

lütfen 2 dişin üstündekiler konuşmasınnn şaka bi yana
ooff valla cıldırıcmm anormallik mi var neeeeee elime pütürlü bişey geliyo ama şöle bi bakınca dişin kendi gözükmüyoo CADIARZU

hay maşallahhh elaya valla ben ecrininden beklerim böyle bi performans 4 dişi aynı anda çıkarmıştı kendisi şimdi hep beraber uzuyolar 2 de altta uzamıştı.yine 4 tane çıkarırsa şaşırmam hihi

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, demirim, denizela, eftelyasu, huzur84, TugbaEcrin

ela ilk 2 dişi çıkardıktan sonra 3 ay hiç diş çıkarmadı ..uyumadıda sıkıntısından ama bu 1,5 ay içinde 6 tane birden çıkardı..ama azı falan beklemiyordum, çok şaşırdım..ya ister çıkarsın ister çıkarmasında sıkıntısı çok fena deli gibi tüm gün kaşıyo..sıkıntısız diş çıkaranlar çook rahat valla kıymetini bilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…