merhaba herkese bugun hastanede yattım eve 1 saat önce geldim kusma ve ishal şikayetiyle gittim yatırdılar serum iğne tahlil derken mikrop varmış ve salgınmış oğlumu çook özlemişim allah kimseyi ayırmasıbn
hoff herkes nerde resimler nerde bizim çete nerde ben çok sıkılıyoruuuuum.ecrinin burnu açılınca uyuyamadığı günlerin acısını çıkarıyor bugün hep uyudu yine uyuyor uyansa iyi olur zira sabah 5 de evden çıkıcaz uçağımız 7 de bugece erken yatıramıcam böle giderse.eşim gelmedi hala karşıya müşteriye gitmişti köprüde trafik felçmiş hoff daha ecrini yıkıcam çanta hazırlıcam çamaşır asıcam yığınla işim vaar -tatlicadiarzu-
sen bu iletiyi yazana kadar sadece ben sana gecmiş olsun dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbir kişi hariç çok saolun geçmiş olsun dilekleriniz için burda genelde yazdıklarıma bi cevap yada ilgi bulamıyodum ama bu kadarınıda beklemiyodum yaa üzülmedim desem yalan olur olsun canınız saolsun ama buraya bidaha girmeyi düşünmüyorum çünkü kendi kendime yazıyorum ve bu biraz saçma ve anlamsız oluo herkse ii akşamalar dilerim çocuklarınızla sağlıklı ve mutlu bir ömür sürersiniz inşallah
sağol nagihancımtugba ii yolculuklar size
sağol melekcim eşim benimde görmemi istedi evi beraber tutalım dedi.ev bakıcaz 1 2 hafaya buluruz sanırım belki daha kısa sürede.tanıdık emlakçı varmış zaten.evi tutup dönücez eşyaları toplayıp temelli gidicezhayırlı yolculuk olsun kolayda gelsin...
temelli mi gidiyorsunuz yoksa sende bi bakıcakmısın?
sağol nagihancım
sağol melekcim eşim benimde görmemi istedi evi beraber tutalım dedi.ev bakıcaz 1 2 hafaya buluruz sanırım belki daha kısa sürede.tanıdık emlakçı varmış zaten.evi tutup dönücez eşyaları toplayıp temelli gidicez
eşyalardan kastım giysiler falan.bu gidişimizde ecrinin park yatağını bebek arabasını falan götürüoruz.kıyafet yetecek kadar götürüyorum evi tutunca hepsini orda bırakıcam gelip diğerlerini götürürüz işte..
bakalım nasıl olacak bi yandan korkuyorum da.ama eşimden de asla ayrı kalamam.bunu ecrin hasta olduğunda bikez daha anladım.baba evinde bile olsam eşimden başka bana güven veren kimse olmadı.
günaydınnn
gülşen yazdıklaırn biraz olsun moral oldu inşallah bizimkide düzelir öyle üzüldümki gelinimiz içinde yeğenim içinde yeğen sonuçta kendi evladın gibi seviliyor ecrin için ne istiyorsam onun içinde isteirm annesi zaten yorgunluktan mahfoluyor çok iyidir sağolsun ama okuma araştırma çocuk gelişimi için çaba gösterme konusunda çok zayıf.sabiha paktuna çıkacağı zaman söylüyorum ama 11 den aşağı kalkamazmış o yüzden izlemiyor.anneme psikolog lafını açacak oldum çok bozuldu onlara göre beyza çok zeki hep o yüzden yaramaz.
ya birde bişey sorucam 2 yaşında tanıdığı yeğeni flan olan vardır ben daha önce gözlemlememiştim 2 yaşında çocuğun konusması nasıl olmalı cümle kurabilir mi düzgünce? beyzanın hiçbir dediği anlaşılmıyor birkaç kelime dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?