hoff herkes nerde resimler nerde bizim çete nerde ben çok sıkılıyoruuuuum.ecrinin burnu açılınca uyuyamadığı günlerin acısını çıkarıyor bugün hep uyudu yine uyuyor uyansa iyi olur zira sabah 5 de evden çıkıcaz uçağımız 7 de bugece erken yatıramıcam böle giderse.eşim gelmedi hala karşıya müşteriye gitmişti köprüde trafik felçmiş hoff daha ecrini yıkıcam çanta hazırlıcam çamaşır asıcam yığınla işim vaar -tatlicadiarzu-
sen genemi ordasıntemindern beri tuğbanın adından yazıyordum giriş yaptım
biz o depremi yarına saklarız ..adam çok yorgun...bu gün hava süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
egeyle ve nehir hanımla görümceme gittik geldikkk
ege uyudu yemegi koydum geldimm..
Halası egeyi 1 aydır görmüyordu ne olmuş böyle bu ya diyor koltuklardan kendi iniyor anne kelimesini artık cok net söylüyor dedi görümceminde oglu var 21-22aylık o isteklerını elıyle gösteriyorrrrrrrr
maşallah ogluma dedi.....
Egede poyraz agbısı ve nehir ablasıyla halasının evini harmana cevırdııııııııı
eltimin kızı 1 yaşından beri konuşuyor gayette net anlaşılıyorr
burda komşunun kızı var eltımın kızıyla aralarında 2 ay var hım hım diye daha konuşmuyorrr
bizde okuyalım diye dert ederız bende ölee görev haline getırdık gecmişi okumayı ehehehheheheee
kıyamammmmmmmm gecmiş olsun umarım hemenceceik iyleşir biz tam 1 haftada iyleştikk... Allah yardımcınız olsun
oh ne güzel............
Bu gece deprem olacak desene sizin mevkide......................
Ver canım bişi olmazz
gecmiş olsun............
Bi zahmettttttttt
canım geçmiş olsun. Allah bir daha çoçuğunundan seni ayırmasınmerhaba herkese bugun hastanede yattım eve 1 saat önce geldim kusma ve ishal şikayetiyle gittim yatırdılar serum iğne tahlil derken mikrop varmış ve salgınmış oğlumu çook özlemişim allah kimseyi ayırmasıbn
ben demiştim diye başka topik buldum diye.. Bak beni çağırıyorlar.
amiiin allah razı olsun melekcim
resimler
temindern beri tuğbanın adından yazıyordum giriş yaptım
bende eşimde egede dayamamaz uykusuzlugaaaaaaaaaaaaaaaaBu arada selam!
Bugün çok güzel geçti,geçiyordu daha doğrusu,ama son zamanda benim için pek stresli oldu,Miray öğlene kadar hiç uyumamış,Tuğbalarda uyumadı,tabi sonuç olarak huysuzluk,ağlama diz boyu.
Tam geleceimiz anda uyudu,bu arada saat 6 falandı herhalde.Sonra giydirirken uyandı uykusunu alamadan,offf neyse ki şimdi iyi.
Gelirken takside gıkını çıkarmadan etrafını izleyen çocuk,içeri girdiğimizde yine feryat figan!
Uykusuzluğa kesinlikle dayanamıyor,en sevdiği yoğurdu bile yemedi yani,o kadar.
Bu huyu kesinlikle bana çekmiş,valla uykum olunca kimseyi dinlemem.Üniverstede vizeye girmediğimi bilirim,sırf uyku sevdasına)
cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrresimler
afiyet olsuniyi akşamlar kızlar....
ege koltuklara tırmanarak çıkıyor artık....
iyiki öğrendi zıpırr tutabilene aşk olsun:))))
şimdi de babasıyla çubuk kraker yiyiyorlar:)))))
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/2/6193.jpg
taze bursa buluşması resimleri
iyi akşamlar kızlar....
ege koltuklara tırmanarak çıkıyor artık....
iyiki öğrendi zıpırr tutabilene aşk olsun:))))
şimdi de babasıyla çubuk kraker yiyiyorlar:)))))[/QUO
ohhh afiyet olsun yaraın egemize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?