2009 Nisan Anneleri

kızlar ben sultan resimleri yükleyemiyorum 1 tane yükleyebildim anca artık ben eve gidince yüklerim

canım arkadaşım hayırlı yolculuklar ay nedense üzülüyorum ben gitmenea015::a015:

bekliyoruz sultancım .

ben de bugün gülfemin ilaçlarını aldım.bir de tuğba yazmıştı burun aspiratörü ondan da aldım iyi oldu.çocuk rahatladı.gerçi yaparken azıcık ağlıyo ama olsun.ben vee nin kini aldım.sizin yazdığınız markayla aynı mıki acaba.

bir de gülfeme sebamedin 50 faktörlü güneş kremini aldım.kızlar uygun di mi?

otri bebe evet canım ya okmuş bana vee verdiler.aynı görevi yapıyolar di mi

ya bi de bana bi arkadaş kullanma zararlı burun kılcallarına zarar veriyo demişti ama napim çocuk hırıl hırıldı şimdi rahatladı azıcık.

biz o depremi yarına saklarız ..adam çok yorgun...

canım geçmiş olsun. Allah bir daha çoçuğunundan seni ayırmasın
ben demiştim diye başka topik buldum diye.. Bak beni çağırıyorlar.
amiiin allah razı olsun melekcim

canım allah yardımcınız olsun.....

iyi akşamlar kızlar....
ege koltuklara tırmanarak çıkıyor artık....
iyiki öğrendi zıpırr tutabilene aşk olsun:))))
şimdi de babasıyla çubuk kraker yiyiyorlar:)))))

Bız geldık........ooohh gezdık alıŞ verıŞ yaptık karnımızı doyurduk geldık bır yaĞmur vardı gıderken dÖnÜŞte kesılmıŞ yaĞmur genıŞ aıleyı ızlıyozzzz

bende eşimde egede dayamamaz uykusuzlugaaaaaaaaaaaaaaaa
varmı uyku gibisi.................

hatta gecen gün eşimle yatıyoz tv açık egede uyudu ıoh rahat rahat aşkı memnuyu izlicezzzzzz

ilk reklama girdi ben dedim aşkım be gözümü dinlendireyım sen reklam bıtınce dürt beni ana bi özümü açtım saat 1 ege aglıyor tv acık pehh biz aşkı memnu izlicektik

cıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar....
ege koltuklara tırmanarak çıkıyor artık....
iyiki öğrendi zıpırr tutabilene aşk olsun:))))
şimdi de babasıyla çubuk kraker yiyiyorlar:)))))
afiyet olsun

ŞİRVAN O DEPREMİ buraya duyurmayınnnnnn

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, denizela, kokteyl

eheheh kerem şaşkın çıkmış fotoda çok şekerler maşşalh
kızlar bu meraklı nie buraya girmio artık benim bilmediim kaçırdığım bişey mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…