2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, AysunEge, cicekcicek, EDAAAA, roseberry, TugbaEcrin

burcu çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin çocuğundan ayırmasın...........

şirvan hanımla görüştüm görüşme ayarla dedi kızlar ne diyosunuz çiçek bacım ne dersin günlerde uzadı ve ısındı LCV OK

maşallah kuzucuklara.

çiçek aynı soruyu ben de daha önce sordum ama kimseden cvp gelmedi ben de üstelemedim.

GÜlercım otrı bebeyle vee bence Çok farklı keŞke baŞka eczanelerede sorsaydın hortumu var bır ucunu bebeĞın burnuna dıĞerını aĞzına alıyorsun ve tıkanıklıĞa gÖre sen Çekıyorsun Çok kullanıŞlı bıŞey........

gülfem bugün öğlen uyumadı banyo yaptırdık uyusun diye.8 buçukta uyudu 1 saat içinde 3 kere kalktı.bu gece de çooooooooook uzun olacak.ya şöyle oturup bi dizi bile izleyemiyorum oturup kalkmaktan.

bizdede var otri bebe ben her gece ytırmadan önce sümük operasyonu yapıorum cancana a alıştı artık ehehehhehe

canım sağol.yarın çıkabilirsem bi de ona bakayım

kuzummmmmmmmmmm ayyy görmedim ben soruyu yoksa cevap vermez miyim yaaa

canımsın.opuyorumnanaktan

gülfem bugün öğlen uyumadı banyo yaptırdık uyusun diye.8 buçukta uyudu 1 saat içinde 3 kere kalktı.bu gece de çooooooooook uzun olacak.ya şöyle oturup bi dizi bile izleyemiyorum oturup kalkmaktan.

güler benim bildiğim amme süresinde bir ayet var vecealna nevmeküm sübata diye yatırmadan önce sürekli onu okusan

güler birde biz cold mix diye bir damla kullanıyoruz nezle olduğunda çok güzel bir damla pijamasının omuzlarına damlatıyorum çok güzel burun açıyor ve çocuk rahatlıyor ve uyuyor.......

kızlar zeynebi banyo yaptrcktım üstünü bi çıkardım vücudu tüm kızarık yarın dr götrcm neden olmş olmştr ki banyo yaptrayım mı

okuyayım canım.inşallah işe yarar.
melek gibi kızım gece olunca değişiyo resmen.ben eşime dr jeykıl mr hayd mı ne vardı ya bizim kız gece o filmi çeviriyo.:sm_confused:

kızlar zeynebi banyo yaptrcktım üstünü bi çıkardım vücudu tüm kızarık yarın dr götrcm neden olmş olmştr ki banyo yaptrayım mı

canım banyo yaptır Can da bazen öyle oluyo sanırım bazı yiyeceklere hafif tepki verio vücutları yıkıyorum ben vücuduna bepanten falan sürüyorum hiçbişey kalmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…