2009 Nisan Anneleri

kızlar zeynebi banyo yaptrcktım üstünü bi çıkardım vücudu tüm kızarık yarın dr götrcm neden olmş olmştr ki banyo yaptrayım mı

bilmiyorum ki nagihan.farklı bişey mi yedi de alerji yaptı acaba.

ya benim can ın yatağının başucunda muskası var gece korktmasınlar uyusun falan diye acaba ondan mı can fosur fosur uyuyo

biliyo musun çiçek muska olayını bana söylediler valla.ama ben kime yazdırcam bilemiyorum.

bilmiyorum ki nagihan.farklı bişey mi yedi de alerji yaptı acaba.

biliyo musun çiçek muska olayını bana söylediler valla.ama ben kime yazdırcam bilemiyorum.

bizim burdaki caminin hocasına yazdırdı annem. aslında yazdırabilirsen bebeklere iyi gelio ben mesela dışarı çıkarken de nazar muskası takıorum çocuğa muskacı oldum iyice napiim ama

evet çiçek kocaman bi maşallah cana.
inanın arkadaşlar gece boyunca çoğu zaman 2-3 saatlik uykuyla sabahlıyorum.çok ama çok zor .
hiçbirinizin yaşamasını istemem böyle bişeyi.

saoln kızlar banyo yaptryım bi ooff çok kötü migdem bulanıyooo sanırım cips le halleyyi bi arada yeyince bana halley oldu

çiçek anne olmak böyle bişey.inan daha önceleri muskaya çok karşı çıkardım ama işte şimdi gülfeme muska yazacak hoca arıyorum.

fatihteki dedeoğlu da sizin mi?orda çok tiramisu yiyip kahve içimişimdir

bizim değil ama eşimin amcasının. 2 ortak bunlar 3 yıl önce ayrıldılar.

çiçek sirkeci uyar bana ama diğer kızlardan haber alalım, vay be baklavacı ohhhh mis antepli mi eşin?

nasılsınız kızlar
bu gun için tuğbaya tesekkur ederım çok guzel vakıt gecırdık bebeklerın bır arada fazla resmı olması bu sefer herkes kafasına göre takıldı çünkü :))
nagıhan yıka canım bişeye alerjısı olmustur belkı
tuğbacım hayırlı yolculuklar canım inşallah istediğiniz gibi olur herşey
istanbullularda buluşucak desene
bendede var muska selen bebekken yaptırsıydık ama benımkıne pek yaramıyo sanırım :)))

bursalı hatunlar oh siz görüşme işini baya aştınız resimler çok güzel keremle ecem süperlerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…