2009 Nisan Anneleri

bursalılar başka foto yok mu.sadece 2 tane koydunuz.biri de küçük bişey anlaşılmıyo

arkadaşlar ben gülfemi 1 yaşından sonra sağlık problemim yüzünden sütten kesmek zorundayım ama gülfem emmeyi çok seviyor.nasıl ayrıcam ya.şimdiden sıkıntısı bastı beni

görüşmeye yeliz,sevgi,güler,gülşen,şirvan,esra,mine,fatoş banu sırmaçekici meral hanımlar daha nerdesiniz istanbullular...........

gülercim ne sağlık problemin var cnm?
bi de ne sordunuzda yanıt alamadınız ben anlamadım...?

kızlar azı dişi çıkara bebiş var mı???
elanın çok kabarmış uykusunda sürekli ağlıyo gibi kalkıyo,kıyamam yaa çok uykusu var ama rahatı yok daha 3 tane diş çıkana kadar yandık ((

deniz ben hormon tedavisi görüyorum 15 yaşımdan beri.2 senedir ara verdim.bu da vücudumda östrojen seviyemin çok düşmesi anlamına geliyo.yani erken menepoz dediğimiz durum.doktorum 6 ay emzir ilacına başlayalım demişti ama ben kıyamadım.

çiçeeeeeek sirkecideki dedeoğlunu ben biliyorum hemen istasyonun yakınında biz ordan sirkeciye gittiğimiz zaman baklava alırız birde yazın maraş dondurmasııııııııı

nE O,SEN DE Mİ ORADAYDIN yOKSA)

kızlar zeynebi banyo yaptrcktım üstünü bi çıkardım vücudu tüm kızarık yarın dr götrcm neden olmş olmştr ki banyo yaptrayım mı

Acaba değişik birşey mi yedirdin de,o alerji yaptı?

Tuğbacım,valla stresimden teşekkür bile edemedim sana,hemen de çıkmak zorunda kaldım,bu saate kadar hep Miray la uğraştım,neyse ki şimdi uyuyor,rahatladı yavrum.

Deniz meraklıyla ilgili sanırım cvp alamamışlar.

bu arada annem jet hızıyla karşı komşuya gitti muska için.onların tanıdığı varmış.annemin gözü çok korktu.ben işe başlayınca o bakacak ya.ama gece sorunlu benim kzı.gece de ben de nasılsa.

anladım gülercim..geçmiş olsun önce gündüz emzirmeyi kes sonra gece için emmenin yerine geçecek bişey bul bence ya salla ya biberon başka bişeye alıştır..gülfem çok kalkıyo çünkü bmecbur bişeyle avunması lazım..

arkadaşlar ben de kaçtım.hepinize bol uykulu bi gece diliyorum.yarın görüşürüz.

evet deniz.şu anda 3 haftadır devam sütü veriyorum.bi kere alıyo.120 cc.artık yavaş yavaş miktarı artırıp gecede 2kere veririm.inşallah işe yarar.

yeniden iyi geceler size.

çiçek,güler meraklı arkadaş bilmişlik yapınca çok herkes sıkıldı ve söyledi ne düşündüğünü o da akıl dağıtamayacağını anlayınca gitti yaa aa siz bilmiyo musunuz :)
sultan resim koyamamış tuğbanın bilgisayardan bana attı kızlar merak ediyo diye ama inmedi resimler uzun sürünce tek fotoyla kaldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…