2009 Nisan Anneleri

elif uyudu mu miray?? bayılmıştır öğlen uyumayınca..ela da öğlen tek uyku yaptı ve ilk kez bu kadar az uyudu gece hiç uyanmaması lazım ama çok uyumak istesede bu dişler ağlatıyo resmen

Evt canım uyuyor şimdi.Gündüz 10-15 dk ancak uyumuştur , o da yoldayken.
Sonra tam uyuduğu zaman yarımsaat olmadan giydireyim derken uyanınca böyle oldu malesef:-((

Tuğbacım,hakkınızda hayırlısı olsun,hayırlı yolculuklar diliyorum,umarım herşey gönlünüzce olsun.Sen böyle dedikçe Kıbrıs diye,valla inan ki ,benim içim kıpır kıpır oluyor,heyecanlısınızdır şimdi.

hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz bana moral veriyor.elifcim ben nedense hiç heyecanlanmıyorum ecrin alışabilecek mi hava değişimi olur mu uçakta korkacakmı diye düşünmekten heyecana sıra gelmiyoki.bize birkaç ev bulmuşlar bile yeni binalarmış enfazla 3 katlı bahçeliymiş.sevindim ev stresi vardı hemen tutup yerleşsek iyi olur

Aslında heyecanlı ve endişelisindir yazavcaktım ama son anda sildim,bir de ben yaptırmayyaım diye.
Burada en önemlisi tabi ki Ecrin in mümkün olduğunca az etkilenmesi.
dediğin evler güzelmiş,bir an önce yerleşir,baharda ve yazın da keyfini sürersiniz oraların,biz de buradan fotolarınıza bakarız.

Selam buluŞma nasıl geÇtİ bakaım

valla güzeldi canım iyi oldu:))

canım bende orti bebe kullanıyorum allah razı olsun sultandan iyiki söylemıs ecemın hırıltısı onunla geçti ben kullan derim bi sakıncası olduğunu sanmıyorum

eheheh kerem şaşkın çıkmış fotoda çok şekerler maşşalh
kızlar bu meraklı nie buraya girmio artık benim bilmediim kaçırdığım bişey mi var?

he he saol çiçekçimmm

kızlar zeynebi banyo yaptrcktım üstünü bi çıkardım vücudu tüm kızarık yarın dr götrcm neden olmş olmştr ki banyo yaptrayım mı

geçmiş olsun cnm bence yediği bisey ağır gelmiş olabilir değişik bişey yedirdinmi?

rica ederim seher her zaman:)))

bursalı hatunlar oh siz görüşme işini baya aştınız resimler çok güzel keremle ecem süperlerrrrrrrrr

saol esra ee arayı açmamak
lazım dimi ama:))

bursalılar başka foto yok mu.sadece 2 tane koydunuz.biri de küçük bişey anlaşılmıyo

yok cnm varda yüklenmedi ya bakalım sultan eve gidince denıycek tekrar..

kızlar azı dişi çıkara bebiş var mı???
elanın çok kabarmış uykusunda sürekli ağlıyo gibi kalkıyo,kıyamam yaa çok uykusu var ama rahatı yok daha 3 tane diş çıkana kadar yandık ((

kıyamam ya valla bızım henuz 2 dişimiz var umarım hemen patır patır patlar kuzucugunda canı yanmaz...

rica ederim elifçim ben teşekkür ederim
ama benım canım bu aralar iskender istiyor yaaa iskenderemi gitsek bir günde:))))))

ay canım ya allah sabır kuvvet versin sana ne diyim ....

adaşım hayırlı yolculuklar valla facebookta okudum ınan duygulandım nedendır bılmem her ayrılık beni hüzünlendirir seni yenı tanımama rağmen içim ısındı kız ne bileyim amannnn(

umarım gittiğin yerede hemen ayak uydurursunuz sıkıntı çekmezsiniz.....

Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur hemen alışırız.
orda hemen bağlanır internet zaten işimiz o internetsiz olmaz orda da en büyük destekçilerim sırdaşlarım sizler olacaksınız.o yönden içm rahat iyiki varsınız opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ceyo16, denizela, huzur84, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123, ugly

nagihan yedıgı bişeyde konuşmuşolabılır belkide kızamık falan cıkartıyordur

yarın götür doktora cnm...

egede uyuyor uykusunda bagırdıııııııı uykuya devammmmmboshayallersmile

oo bu gece durgun burası bende çıkayım uyurum belki :)
herkese bol uykulu geceler...

bende yatıyorum iyi gecelerrr sabahın kör vaktinde nasıl olsa nöbetciyiz.............

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, ceyo16, denizela, huzur84, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123, ugly

slm roseberyy nasılsın özeli ne mesaj yazıyorum şimdi :))

kizlar bazen face den bakiyorumda ne farkli hayatlar bu nisan bebeleri sayesinda birlesti dimi belki bi gun biyerlerde karsilasicaz ama o ihtimal bile hosuma gidiyor
internet kimileri icin suc makinesiyken bize bu masum dostluklari kazandirdi simdi kime tesekkur etsem diye dusunuyorum UMARIM GERCEKTEN BIRGUN BIR YERLERDE KARSILASIRIZ

GECMISI OKUDUM AMA CEVAP YAZAMIYACAGIM BUNUN ICIN PAYLASANLARDAN ozur dilerim

karsta hava cok guzeldi aldim ogullarimi gezmeye cikardim yarim saat olmadan esim aradi kaynim gelmis buyuk oglumu gezdirmeye evet buraya kadar problem yok ama gezdirip donunce eve gelicek tabiii yemek ki ole basiti olmaz hazirlanacak sonra gezmeye gitcem diye evide olece birkmistim hemen dondum ve evi topladim yemekleri yaptim
yani anlayacaginiz ayda yilda bi kere cocuklarimla parkta 2saat gecireyim dedim ama olmadi neyse baska bi gune sakliyicam hevesimi
umarim herkes ve sebeplerimiz meleklerimiz iyidir RABBIM HEPIMIZI KORUSUN IYI GECELER

Bu arada benımgıbı meraklılara ezıyet etmeyınde koyun su fotoları

slm...
siteye çok zor girdim ya(((
bugün burda hava yazdan kalma:))))
ege uyansın alışverişe gidicez oğlumla...
ege bir kaç gündür küçük arabalarıyla çok güzel oynuyor...resmen dizlerinin üstünde gidip arabayı ittiriyor:))
erkek bebek anneleri sizlerde deneyin derim birazda olsa rahatlıyor insan:))))
birde akşam ege koltuğa tırmanıyor yazmıştım ya bugün ben mutfakta yemek yaparken içeri gittim ki,ege koltukta uyuyor...
içim fena oldu:)))şükür düşmemiş....

merhabalar arkadaşlar.....
dün beni esra aramış sanırım merak etmiştir telefonumu evde unutuyorum 2 gündür ben işbaşı yaptım bilgisayarım masam filan anca oldu herşey yolunda şu anda akşam evden yazarım umarım kötü birşey yoktur herkes iyidir, eğer beni merak eden oldu ise diye yazdım hepinizi öpüyorum.

evet canım egede arabayalarını iktiriyor dizlerının üzeride sesde cıkardtıyor bizden duydu dütttttttttttttttt

aaaaaa tüm yazılanlar gitmiş tabi fotolarda
evet
oh be böylsi daha iyi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…