dün akşam herkes ezel izliyor pür dikkat. kızım da kumandayı alacakmış değiştirecekmiş. herhalde onla ilgilenmiyoruz diye öyle yaptı. ben de aldım odasına götürdüm. bir oynadık bir oynadık. ohhh. artık iyice çldırdı bana saldırıp ısırmaya çalışıyor. yanaklarımı falan ısırdı hep. canım benim ya. gün içinde de özlüyor iyi oldu. gerçi hergün ben oynuyorum zaten kızımla da. kayınvalide rahatsız ya şimdi yemek hazırlama toplama işi bana kaldı. çok ilgilenemiyordum.
arkadaşlar o yorgunluk bende de var.bahardan sanırım.
ben de gülfemden sonra yatılı misafir olayına çok soğuğum.çocuğun zaten uyku problemi var bi de misaifr iyce çıldırıyo.
ben gülfemi marmara ünv. götürmeyi düşünüyorum.bize çok uzak ama orda çocuklaradki uyku problemleriyle ilgili bi bölüm varmış.
hımm şirvan anadolu yakasında ıoturuyo dimi avrupadan gidicek olanlar var mı? bu arada kayranında uyku sorunu var dün doktorla konuştuk dedim 10 kez kalkıyo en az şaşırdı hastalığını düzelttikten sonra gel detaylı bi konuşalım dedi.
günaydın arkadaşlar.............
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..............
gece sürekli kontrol ettim oğlum uyudu ben diken üstünde yattım bir ara her tarafı yine kızardı uyandırıp iğne yaptım yarım doz avil 1 doz prednol şükür şimdi iyi...
burcu arda, arda iyileşiyor inşallah yatmasına gerek kalmaz allahım kuzularımıza hiç bişey olmasın onların saçlarını tellerine zarar gelmesin sen onları koru ..........
günaydın arkadaşlar.............
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..............
gece sürekli kontrol ettim oğlum uyudu ben diken üstünde yattım bir ara her tarafı yine kızardı uyandırıp iğne yaptım yarım doz avil 1 doz prednol şükür şimdi iyi...
burcu arda, arda iyileşiyor inşallah yatmasına gerek kalmaz allahım kuzularımıza hiç bişey olmasın onların saçlarını tellerine zarar gelmesin sen onları koru ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?