2009 Nisan Anneleri

günaydın herkese gece gene yaptı kayra ama şimdilik bişey yok en sevdiği şeyi tarhana çorbası içirdim yarım kase tabi binbir şaklabanlıkla ilaçlarını verdim bekliyorum.yusufa geçmiş olsun annesi inşallah ciddi bişey değildir.

ınş.kayracık düzelir, bir müzmin yorgunda ben geceleri kalkmak tam bir ölüm oldu valla.
Gözümden de uyku akıyor resmen

dün akşam herkes ezel izliyor pür dikkat. kızım da kumandayı alacakmış değiştirecekmiş. herhalde onla ilgilenmiyoruz diye öyle yaptı. ben de aldım odasına götürdüm. bir oynadık bir oynadık. ohhh. artık iyice çldırdı bana saldırıp ısırmaya çalışıyor. yanaklarımı falan ısırdı hep. canım benim ya. gün içinde de özlüyor iyi oldu. gerçi hergün ben oynuyorum zaten kızımla da. kayınvalide rahatsız ya şimdi yemek hazırlama toplama işi bana kaldı. çok ilgilenemiyordum.

hele haftasonu adanadan teyzeler falan geldi. 9 kişi olduk toplamda bide yatmaya geldiler off çok yorucu geçti.

herkeze günaydınlar arkadaşlar. burcuarda rossebarry geçmiş olsun bebeklere. allah şifa versin.

nası özlüyolar ya. bizim kızda öyle. saklambaç oynuyoz bizde.
hele bir karşıllama varki sormayın. kendinden geçiyo. hızlı hızlı nefes alıp vermeler , öpücük atmalar. paltomu zor çıkartıyom valla.opuyorumnanaktan

burcu çok sevindim.inşallah akşama kadar tamamen kendine gelir kayra.buluşma 20 ya 27 martta büyük olasılıkla şirvanda olacak ama kesinleşen bişey yok.

sevgi ben de artık gece uykularından nefret ediyorum.daha ne kadar saat başı kalkıp 7 de güne başlayabilirim bilmiyorum.

ben de gülfemden sonra yatılı misafir olayına çok soğuğum.çocuğun zaten uyku problemi var bi de misaifr iyce çıldırıyo.

ben gülfemi marmara ünv. götürmeyi düşünüyorum.bize çok uzak ama orda çocuklaradki uyku problemleriyle ilgili bi bölüm varmış.

arkadaşlar o yorgunluk bende de var.bahardan sanırım.

bende de var aynısı yaa. bi sıkıntı, bi unutkanlık. leyla leyla geziyom ortalıkta. harıl harıl bakıcı arıyom ama bulamıyom. iyice depresifleştim

kaçkere uyanıyo gülfem

bence acele etme daha gulercım yasını bı doldursun en az 1.5 yasa kadar suruyomus böyle ondan sonra götur ıstersen malum selende anı doktoru 2 yasına kadar zaman ver dedı

hımm şirvan anadolu yakasında ıoturuyo dimi avrupadan gidicek olanlar var mı? bu arada kayranında uyku sorunu var dün doktorla konuştuk dedim 10 kez kalkıyo en az şaşırdı hastalığını düzelttikten sonra gel detaylı bi konuşalım dedi.

bzim kızda benim yanımda yatmaya alıştı. gece alıyom yanıma sonra tabi uykuya dalıyoz kalıyo öylece. yatağa götürünce ağlıyo. mecburen katlanıyom banda ama sabaha kas katı bi şekilde kalkıyom

günaydın arkadaşlar.............

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..............

gece sürekli kontrol ettim oğlum uyudu ben diken üstünde yattım bir ara her tarafı yine kızardı uyandırıp iğne yaptım yarım doz avil 1 doz prednol şükür şimdi iyi...

burcu arda, arda iyileşiyor inşallah yatmasına gerek kalmaz allahım kuzularımıza hiç bişey olmasın onların saçlarını tellerine zarar gelmesin sen onları koru ..........

AMİNNN:Saruboceq:

canım çok saol allahım bütün çocukları korusun insan kendi hastalığına razı oluyoda evlada kıyılmıyo yaaa annem ee analık böyle bişey olmadan bilemezdin diyo çook haklıymış

allahım sabır elanın yemeğini koydum ocağa,ıspanak yıkacam ki yarım saatte uyandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…