2009 Nisan Anneleri

günaydın......
depremden dolayı insanlar dışarda geçirmiş geceyi
bebekler de var içlerinde inş.hasta olmazlar((

Bizde aldık onu ama evde yerimiz yok taşınacağımız evde bıraktık crf dan 79 tl ye aldık biz tavsiye ederim ama daha az kullandık 1-2 defa anca uyudu içinde...

ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak

canım acil şifalar dilerim inşallah hemen geçer de hastaneye yatmasına gerek kalmaz.
masallah yasemie 11 aylık olmuşş..

sağol canım biz 7 nisan doğumluyuz :) az kaldı doğum günümüze

günaydın kızlar. Uyku problemi için salıncak önerisini gördüm. Ben de salıncakta uyutuyorum o tenteli olanlardan var uyuyunca yerine yatırıyorum içinde bırakmıyorum. çok kolaylık tavsiye ederim.

annemlerde odanın ortasında hamak kurulu...

Evde o salıncakta var ama ben ayakta sallayıp uyutuyorum. Yada beraber yatağa girip yatıyoruz

günaydın kızlar

esra geçmiş olsun yusufun birşeyi yok diim?

tuğba ne olmuş bebeğe neden kızarmış

bu arada herkese canı gönülden kocaman GÜNAYDIN.............

dün bilgisayarımı sil baştan yaptılar.. bugün işlerimi toparladıktan sonra burdayım inş.
aaaaaa bu arada

bizim buluşma işinden ses seda varmı.
20 mart yada 27 mart bayanlar...

mor suratlılar kervanına yusuf bey de katıldı heee..
o beyaz surata da morluk ne güzel olmuştur.

geçmiş olsun esracım . için gitmiştir şimdi ama alışmak durumundayız böyle seylere.
düşe kalka büyüyecekler.
allah beterinden sakınsın...

günaydın burcuarda çok geçmş olsun inşallah hastaneye yatmazsınız..
yusuf a da çok geçmş olsun esraa..
sultan aynen bende sürekli yorgunum bu ara hiç bişey yapmak istemiyorum sürekli yatmak istiyorum..ela çıt çıkarsa kalkardım kalkamıyorum yataktan gece neden ki yaa

günaydıııııııın
bi kronik yorgunda benim bu sıralar hiç bişey yapasım yok
gelir bahar ayları gevşetiriz yayları oldu sanırım

ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak

çok geçmiş olsun.inşallah sabaha bişeyi kalmaz.

haklı bi tepki.hiç anlamam zaten çocuğu hasta olan anneye böyle bi yaklaşımı.benim kayanana da yapmıştı ben de gereken cevabı vermiştim.

kıyamam annesi geçmiş olsun.nazar mı değdi yusufcuğa.düştü kızardı.bi okuyuver annesi.

oof poof ela uyudu uyanmadan yemek yapmam lazım ama neee yemeği..sıkıldım yemek düşünmekten yaa...kendime mantar yapıcam ela ve eşim yemez,eşime ıspanak yapıcam elanın alerjisi var yemez ela yada portakallı pırasa yapayım ..allahım 3 çeşit oldu yine kimse kimsenin yediğini yemiyooo (((

gunaydın kızlar
madem sevıyosun tuğbacm sen gelınce yaparım sana yaprak sarması :)
yusufa gecmıs olsun esracım
sultan denız bı kan tahlılı falan yaptırsanıza canım kan dusukluğude öyl eyapıyo normalde benım kan sayımım dusuktur
11 aylık olanalar maşallah buyuduler
ay su hastaneler rezalet resmen ya nefret edıyorum kucucuk sağlam çocuk bıle gırse hasta olur orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…