ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak
masallah yasemie 11 aylık olmuşş..
günaydın kızlar. Uyku problemi için salıncak önerisini gördüm. Ben de salıncakta uyutuyorum o tenteli olanlardan var uyuyunca yerine yatırıyorum içinde bırakmıyorum. çok kolaylık tavsiye ederim.
ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak
bugun kaynanama bi bağırdım sonra biraz pişman oldum ama ii oldu birazda.yaa çocuk ağlıyo delirmiş gibi yok üşütünüz çocuğu yok şöle yok böle bende bi bağırdım anne susarmısn dedim ben istermiyim onun hasta olmasını baktım sustu ben zaten mahvolmuşum allahım yarabbim.
hastaneden şimdi geldim saat 22-30 civarı yusufun parmağında bir kızarıklık gördüm daha sonra diğer elinin üstünde bi vücuduna bakıyim dedim her tarafı ciğer gibi kızarmış doğru acile muayenesini oldu alerji dedi doktor beyaz tenli bir bebek alerji esmer bebeklere göre daha fazla oluyor dedi anasına çekmiş bende çok alerjik bir bünyeye sahibim artı astımım var ilalarını aldım eğer artarsa iğne yapıcam şimdi uyudu inşallah artmaz ama bu gece rhat uyumam artık..........
burcu arda canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin annesi en kısa zamanda iyileşir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?