Yok cnm ne sorun olacakki:)
bende gece tam yatacakken uyanmasına deli oluyorum sallıyorum tam dalıyorum yine mıırmırr aptal gibi oluyorum yat kalk olunca
bu aralar halsizim ya sürekli yorgunum
sağolun kızlar bende yusufu kucağıma alıp çok sevdiği twetyli aynamız oraya gidiyoruz susuyor kuzum allah büyük kazalar vermesin.
ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak
annaaaam bu ezel gıttıkçe daha güzel oldu,eysancım teşekkür ederım cevabın ıçın canımcım,ne güzel ışte sen süt verebılmışın maşallah daha ne,dr.bıle daha ıyı bıberon tutmaması dıyordu ama bence böyle daha ıyı en azından süt ıçıyor çocuğum artık,keşke olsaydıda hep emseydı,tuğbacım geçmış olsun bende gülşenın tahta kaşık fıkrını uygula derım kardeşımde eksık olmaz hıç,kansızlıktan ve vıtamınsızlıktenmış onunkı,ıyıde ben ıst fotolarını görmedım onlar nerdeee
gecmıs olsun canım ınşallah hastaneye yatmasına geek kalmaz
valla sorma guler ne zamandır canım ıstıyodu doya doya yedım bali
Selammmmmmmm
Sultan sevindim sorun olmamasına.
Bizim de dişten midir bilmem,iştahı azaldı Miray ın,akşam muhallebiyi bile yemeden yatıyor artık,yaptım ama 2-3 bebek kaşığından fazlasını yediremedim:-((
İşin ilginci o kadar az yemeye rağmen gece de uyanmıyor artık,bu iyi tabi.
bugun hastanede beklerken kaç tane ishal şikayetiyle çocuk geldi salgın varmış aman dikkat edin kızlar.
benim arkadaşımın 13 nisan doğumlu bir oğlu var bronşit olmuş zatürreye çeviriyomuş hastaneye yatırdılar 5-6 gün oldu gittim çocuk hastanesiydi
dahiliye katında yani aynı hastalıklı çocuklar bebekler 1 odada 2 hasta ...rezalet...
arkadaşım özel oda tutmuş tek kalıyordu öyle olmasına rağmen çocuk şimdide kusuyor ve felaket ishal olmuş
onuda orda kapmış
bu nasıl iştir yaa
bugun kaynanama bi bağırdım sonra biraz pişman oldum ama ii oldu birazda.yaa çocuk ağlıyo delirmiş gibi yok üşütünüz çocuğu yok şöle yok böle bende bi bağırdım anne susarmısn dedim ben istermiyim onun hasta olmasını baktım sustu ben zaten mahvolmuşum allahım yarabbim.
hastaneden şimdi geldim saat 22-30 civarı yusufun parmağında bir kızarıklık gördüm daha sonra diğer elinin üstünde bi vücuduna bakıyim dedim her tarafı ciğer gibi kızarmış doğru acile muayenesini oldu alerji dedi doktor beyaz tenli bir bebek alerji esmer bebeklere göre daha fazla oluyor dedi anasına çekmiş bende çok alerjik bir bünyeye sahibim artı astımım var ilalarını aldım eğer artarsa iğne yapıcam şimdi uyudu inşallah artmaz ama bu gece rhat uyumam artık..........
burcu arda canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin annesi en kısa zamanda iyileşir inşallah..
geçmiş olsun.. meriçin e heryeri mor..yusuf koltukların sapına tutunuyordu yüzüstü düştü kaşının üstü mosmor oldu moralim çok bozuldu yaaa
ccoook gecmiş olsun kayra ya
umarım hastaneye gerek olmadan iyileşir
Allah korusun onları
geçmiş olun çok kötüü.benim arkadaşımın 13 nisan doğumlu bir oğlu var bronşit olmuş zatürreye çeviriyomuş hastaneye yatırdılar 5-6 gün oldu gittim çocuk hastanesiydi
dahiliye katında yani aynı hastalıklı çocuklar bebekler 1 odada 2 hasta ...rezalet...
arkadaşım özel oda tutmuş tek kalıyordu öyle olmasına rağmen çocuk şimdide kusuyor ve felaket ishal olmuş
onuda orda kapmış
bu nasıl iştir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?