bende de var aynısı yaa. bi sıkıntı, bi unutkanlık. leyla leyla geziyom ortalıkta. harıl harıl bakıcı arıyom ama bulamıyom. iyice depresifleştim
kaçkere uyanıyo gülfem
bence acele etme daha gulercım yasını bı doldursun en az 1.5 yasa kadar suruyomus böyle ondan sonra götur ıstersen malum selende anı doktoru 2 yasına kadar zaman ver dedı
hımm şirvan anadolu yakasında ıoturuyo dimi avrupadan gidicek olanlar var mı? bu arada kayranında uyku sorunu var dün doktorla konuştuk dedim 10 kez kalkıyo en az şaşırdı hastalığını düzelttikten sonra gel detaylı bi konuşalım dedi.
günaydın arkadaşlar.............
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..............
gece sürekli kontrol ettim oğlum uyudu ben diken üstünde yattım bir ara her tarafı yine kızardı uyandırıp iğne yaptım yarım doz avil 1 doz prednol şükür şimdi iyi...
burcu arda, arda iyileşiyor inşallah yatmasına gerek kalmaz allahım kuzularımıza hiç bişey olmasın onların saçlarını tellerine zarar gelmesin sen onları koru ..........
allahım sabır elanın yemeğini koydum ocağa,ıspanak yıkacam ki yarım saatte uyandı..
allahım sabır elanın yemeğini koydum ocağa,ıspanak yıkacam ki yarım saatte uyandı..
ya bi de siz çalışıyosunuz stres 2 kat fazla tabii.
canım belli olmuyo ama 6-7 kalktığında şükrediyorum.genelde 9 da uyuyo ve saat başı 6 buçu veya 7 ye kadar.çoğunda 1 -2 saat ağlama nöbeti oluyo.
gündüz en fazla 2 saat uyuyo.ve sürekli hareket halinde hiiiç durmuyo.dün geç yatırayım belki farkeder dedim.bu sefer daha kötü oldu saat 10 buçukta banyo yaptırıp zorla uyuttum işte.ya çok uzun oldu ama çok üzülüyorum uyumamasına.ne kendi dinleniyo ne de ben.
bilmiyorum ki seher.herkes bişey söylüyo.kimi normal diyo kimi mutlaka bi sıkıntısı vardır diyo .ne yapacağımı ben de şaşırdım.
bakalım size ne diyecek doktor merak ettim.haberleşelim canım ya.
günaydın kızlar
bizde misafir var daha doğrusu annemlerde
demiri 1 sn. bırakmıyolar
dün akşam muhallebisini yediriyodum bir kustuuuu
üşüttümü acaba yaaaa kimse dikkat etmiyoki
sokaktan gelince elleriyle seviyolar
çocuğun beli açılıyo kapatmıyolar
bişeyde diyemiyosun küsüyolar
neyse allahtan bugün gittiler
geçen günde marketteyiz bi kız annesine
anne şuna bak anne şuna bak ben sıkıldım kız sıkılmadı
demiri gösterip duruyo
anneside dayanamadı geldi sevmeye ağzına dokundu ayyyy
ne tatlısın sen maviş fln derken kadının parmağı
demirn ağzına girdi lütfen ellemeden uzaktan sevin dedim sinirli sinirli
bozuldu
bozulursan bozul sinir oluyorum yaaa küçük çocukları elleyerek seven insanlardan
bende görüyorum ama uzaktan maşallah diyorum kaş göz hareketi bitti
günaydın kızlar
demiri gösterip duruyo
bozuldu
bozulursan bozul sinir oluyorum yaaa küçük çocukları elleyerek seven insanlardan
uykusuzluğu bundan olması gülfem?inşallah sevgicim ya.bizde daha hiç diş yok ama yavrumun alt üst damak şişmiş kızarmış.eller hep ağzında
iyi demişsin canım. bende yolda giderken benim kızı kucağına almak isteyen birine kibarca olmaz demiştim. ne alakaysaCADIARZUgünaydın kızlar
demiri gösterip duruyo
bozuldu
ben de gülfemden sonra doktorlara karşı çok soğuma başladı ya.sakın doktor olan yakını doktor olan alınmasın lütfen.ama hepsi ayrı telden çalıyo birinin dediğini öteki yalanlıyo.kafamı karmakarışık ediyolar.
alın işte ecrinin olayı.bi doktor önce bunalrı araştırıp en son çare ilaç vermeliydi.
daha minnacık yavrularımızı ilaca boğuyolar.
esencim ben daha öylesine hiç rastlamadım
her gören sanki demire doğru programlanmış gibi atağa geçiyolar
uykusuzluğu bundan olması gülfem?
iyi demişsin canım. bende yolda giderken benim kızı kucağına almak isteyen birine kibarca olmaz demiştim. ne alakaysaCADIARZU
valla insan cocukları olunca doktorlara daha bi temkinli yaklaşıyuo. biz çok sık götürmemeye çalışıyoz. bi kaç kere bizimde kafamızı çok karıştırdı. allah doktorlara muhtaç etmesin onlarsızda bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?