2009 Nisan Anneleri

bende de var aynısı yaa. bi sıkıntı, bi unutkanlık. leyla leyla geziyom ortalıkta. harıl harıl bakıcı arıyom ama bulamıyom. iyice depresifleştim

ya bi de siz çalışıyosunuz stres 2 kat fazla tabii.

kaçkere uyanıyo gülfem

canım belli olmuyo ama 6-7 kalktığında şükrediyorum.genelde 9 da uyuyo ve saat başı 6 buçu veya 7 ye kadar.çoğunda 1 -2 saat ağlama nöbeti oluyo.
gündüz en fazla 2 saat uyuyo.ve sürekli hareket halinde hiiiç durmuyo.dün geç yatırayım belki farkeder dedim.bu sefer daha kötü oldu saat 10 buçukta banyo yaptırıp zorla uyuttum işte.ya çok uzun oldu ama çok üzülüyorum uyumamasına.ne kendi dinleniyo ne de ben.

bence acele etme daha gulercım yasını bı doldursun en az 1.5 yasa kadar suruyomus böyle ondan sonra götur ıstersen malum selende anı doktoru 2 yasına kadar zaman ver dedı

bilmiyorum ki seher.herkes bişey söylüyo.kimi normal diyo kimi mutlaka bi sıkıntısı vardır diyo .ne yapacağımı ben de şaşırdım.

bakalım size ne diyecek doktor merak ettim.haberleşelim canım ya.

bencede acele etme gülercim anca oturur biz bu aralar gece üçten sonra saat başı kalkıyoruz, üst dişin teki kızardı ama patlamadı daha inş.düzelecek....
EsraCım yusufun neye alerjisi varmış biliyormusunuz ??

oh sevindim canım.ne güzel iğne vurabiliyosun.

allahım sabır elanın yemeğini koydum ocağa,ıspanak yıkacam ki yarım saatte uyandı..

hep öyle olur zaten.ben de iş yapamaya başlarım 1 saat uyur nasılsa derim ama yarım saat olmuş gülfem zıplıyo.bunların alıcıları var sanırım.

esra çok geçmiş olsun biz ecrinin cilt kızarıklıklarından çok çektik nasıl kaşınırdı yavrum.doktor egzama dedi birsürü merhem ve damla kullandık geçmedi.

benim jeton geç düştü netten egzama resimlerine baktım ecrininkilerle alakası yoktu.

burda yazdım zeyno ve deniz teyzeleri sağolsunlar beni bebek yağına karşı uyardılar.alerji yapabiliyormuş.biz artık kullanmıyoruz bebek yağı ve ecrinde kızarıklık namına bişey kalmadı.

birdaha çok çok teşekkür ederim zeynep ve denize.umarım yusufunda çabucak geçer.aklında bulunsun bebek yağı olayıda.

ecrini doktora götürünce sölicem ecrine dokunan bebek yağıymış kestik geçti diye.başka bebişleri ilaca boğmadan bunu tavsiye eder belki :)

inşallah sevgicim ya.bizde daha hiç diş yok ama yavrumun alt üst damak şişmiş kızarmış.eller hep ağzında

günaydın kızlar
bizde misafir var daha doğrusu annemlerde
demiri 1 sn. bırakmıyolar
dün akşam muhallebisini yediriyodum bir kustuuuu
üşüttümü acaba yaaaa kimse dikkat etmiyoki
sokaktan gelince elleriyle seviyolar
çocuğun beli açılıyo kapatmıyolar
bişeyde diyemiyosun küsüyolar
neyse allahtan bugün gittiler

geçen günde marketteyiz bi kız annesine
anne şuna bak anne şuna bak ben sıkıldım kız sıkılmadı
demiri gösterip duruyo
anneside dayanamadı geldi sevmeye ağzına dokundu ayyyy
ne tatlısın sen maviş fln derken kadının parmağı
demirn ağzına girdi lütfen ellemeden uzaktan sevin dedim sinirli sinirli
bozuldu
bozulursan bozul sinir oluyorum yaaa küçük çocukları elleyerek seven insanlardan
bende görüyorum ama uzaktan maşallah diyorum kaş göz hareketi bitti

ben de gülfemden sonra doktorlara karşı çok soğuma başladı ya.sakın doktor olan yakını doktor olan alınmasın lütfen.ama hepsi ayrı telden çalıyo birinin dediğini öteki yalanlıyo.kafamı karmakarışık ediyolar.
alın işte ecrinin olayı.bi doktor önce bunalrı araştırıp en son çare ilaç vermeliydi.
daha minnacık yavrularımızı ilaca boğuyolar.

müge ben dışarda gülfemi svemeye teşebbüs eden herkesi uyarıyorum.lütfen temas etmeyin diye.zaten benim kızım çok narin.hasta olayım diye bekliyo.valla ne derlerse desinler onlar bizim en değerlilerimiz.herkes küssün ama onlara bişey olmasın

bende sinir oluyorum..bende söylüyorum bazen. sinir oluyorum..
ne bileyim nasıl birisin.. ellerin dışarda olduğun için kimbilir nasıl dimii...
bide geçen gün biri kucağıma alabilirmiyim dedii...
bende yabancı seçiyo, benden baskasında durmuyo ğlıyo dedim vermedim...

ama arada düsünceli olanları da çokıyor..
gecen gün eşimle dışarda yiyelim dedik..
3 yaslarında bi kız meriçi çok sevdii..
yemeğimiz bittikten sonra yere indirdimmeriçi yürüsün dye kız meriçe meriç te kıza doğru geldi..
annesi " o daha çok küçük hasta olmasın ellerinle elleme uzaktan sev olur mu" dedii..
çok hoşuma gittii..

aynen ama işte insanlar bunları düşünemiyo acaba diyorum benmi fazla abartıyorum
ama herkes elleriyle dokunuyo
bugnü hava güzel oğluşuma yemek yedirip gezmeye çıkarıcm

valla bende ellemeyin diyorum sokakta ellemek isteyenlere, bizim bebişlerde bahar havasını sevmiyor galiba uykusuzluk yapıyor onlarda da )

esencim ben daha öylesine hiç rastlamadım
her gören sanki demire doğru programlanmış gibi atağa geçiyolar

neyse ben çamaşır asıp demirin yemeğini yapayım
görüşürüz hadi size iyi günleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

ne düşümncesiz insanlar var minikler hasta olunca biz mahvoluyoruz tabi onlara bişey olduğu yok

inşallah sevgicim ya.bizde daha hiç diş yok ama yavrumun alt üst damak şişmiş kızarmış.eller hep ağzında
uykusuzluğu bundan olması gülfem?

iyi demişsin canım. bende yolda giderken benim kızı kucağına almak isteyen birine kibarca olmaz demiştim. ne alakaysaCADIARZU

valla insan cocukları olunca doktorlara daha bi temkinli yaklaşıyuo. biz çok sık götürmemeye çalışıyoz. bi kaç kere bizimde kafamızı çok karıştırdı. allah doktorlara muhtaç etmesin onlarsızda bırakmasın.

iyi gezmeler size müge.
aksiliğe bakın.gerçi hoş bi aksilik.biz bugün kahvaltıya davetliyiz.11 de gidecektik.gülfem 9 da 40-50 dk arası uyurdu.şimdi 9 15 de uyudu hala uaynmadı.işte açıkca diyolar ki plan yapmayın bize uyun.

yok canım ya benim gülfem doğdu doğalı uykusundan yana çektiriyo.hep geçer dedik ama daha da kötü oldu.belki bu daha da kötü durum diştendir inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…