2009 Nisan Anneleri

saolun kızlarda ela d aylarca iki dişle gezdi sonra hepsini birden arka arkaya çıkardı..hele azı dişi beklemediğimiz için çocuğun dişi uzamış biz görünceye kadar :)

maşallah denizcim bizim 7.ayda 2 diş çıktı alttan ama birdaha durdu doktor pazar günü üstlerin hepsi kabarmıs birden çıkarıcak dedi bakalım gelsin artık ya

maşallah denizcim bizim 7.ayda 2 diş çıktı alttan ama birdaha durdu doktor pazar günü üstlerin hepsi kabarmıs birden çıkarıcak dedi bakalım gelsin artık ya

aynı cnm bizimde 7. ayda alt iki diş çıkmıştı 10. ayda anca çıktı diğerleri ve arka arkaya oldu..ben merak ediyordum bu dişler çıkacak ve uyuuyacak mı rahatlayıp diye..bi de azılar çok çektiriyo ya kurtulacaz diyordum ki dr en çok köpek dişleri zorlar dedi ve tüm hayallerimi yıktı..ama en azından gittikçe azalıyo köpek dişlerine kadar uyur belki

bizimde 8 dişimiz var ama bizim azı dişlerde çıkıcak sanırım....
annem geldi ama istediğim fırçadan almamış(((
deniz ben nette araştırdığımda parmağa takılan fırçalar da vardı bebişler için.
bu fırça işini benim halletmem lazım:))))))
dr.umuzda alışsın demişti,hatta bizde yanında fırçalamalıymışız.

bende gidiyorum yemek yapayım ortalıgı sılıp supureyım gelırım öpüldünüz güzeller

ya yaptırmıştım kerem 3 aylıkken falan ama gayet iyi çktı acaba kilo verince kanda gidiyomuki

günaydıııııııın
bi kronik yorgunda benim bu sıralar hiç bişey yapasım yok
gelir bahar ayları gevşetiriz yayları oldu sanırım
:))aynen öle
ay ne tembelim yaa

kıalar ömer yürüyo galiba ellerinden tutup kaldırıyoruz elimizi bırakıyo 1 15 adı gidio sora duruyo fren yapıo resmen tekrar devam edio tabi arada düşüyo yakında evi talan etmeye başlar asıl iş o zaman yandıkkkk

maşallah oğluşuna alkisalkisalkis

maşallah ömere annesi daha dikatli olmak lazım şimdi dimi. kızlar bişey sorucam kayraya fisher price masalcı ttırtılını almak istiyorum e.bebek te kalmamış netten sipariş verebileceğim güvenilir başka bi yer varmı acaba yaa

masallah
10 dişmi maşallah elaya biz 2 dişte kaldık :))

aay ne güzel maşallah ömer e bi yürüyen bebek daha geldi :)))

bizim alttan iki dişi birden çıktı.. başka da çıkmadı..

ben hepsi burada com dan elektirikli süt sağma makinamı almıştım..
orası güvenilir..

şimdi annemlerle konuştum ordada kıpkırmızı toz yağmış heryer batmış..burayada gelir yakında..
ben ıspanağıda koydum..yemek işim bitti.. :))

aynen dünde buralarda yagdı esenin dedıgı gibi camlar kıpkımızı tozzzzzzzzzz

bi mutak camını yıkadım sildim bez oldu kıpkırmızııı
diger tarfaları yarın silecem inşallah bugungörümcemın dogum güü orya gıdecekmişizz
eltım dedi gidelimmii
tamam dedım ama ben yemeklerı yapmıştım aman yarın yersiniz dedi. ohh oraya gidioz belki kalırızz yarın öglene gelırım

bende persembe günü eşimin patronlarını yemege almayı düşünüyorummmm daa belli degıl yarın gelince camları silerim balkonlarımı yıkarım
yarın akşamada mezelerle tatlıyı yaparım persembeye yemekler diye tasarlıyom kafamda belli degıl daha gelecekleri eşim bugun söylücek bakalım:):):

görümcedede kalıcagımız kesin degıl

ben 2 cocuklu kadın hazırlanayım bari....

eltiminde bilgisayar kursu pazartesi günü son.... şükür:):):):)

maşallah oğluşuna alkisalkisalkis
sağol cnm
aay ne güzel maşallah ömer e bi yürüyen bebek daha geldi :)))
evet ya ama ben yavaşlatmaya çalışıyorum bu süreci
maşallah ömere
sağol cnmm
tabi cnm heryer tehlikeli ömer için şu anda hep peşinde olmam lazım
masallah

opuyorumnanaktan

bizim alttan iki dişi birden çıktı.. başka da çıkmadı..

ben hepsi burada com dan elektirikli süt sağma makinamı almıştım..
orası güvenilir..

sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…