maşallah denizcim bizim 7.ayda 2 diş çıktı alttan ama birdaha durdu doktor pazar günü üstlerin hepsi kabarmıs birden çıkarıcak dedi bakalım gelsin artık ya
ya yaptırmıştım kerem 3 aylıkken falan ama gayet iyi çktı acaba kilo verince kanda gidiyomukigunaydın kızlar
madem sevıyosun tuğbacm sen gelınce yaparım sana yaprak sarması :)
yusufa gecmıs olsun esracım
sultan denız bı kan tahlılı falan yaptırsanıza canım kan dusukluğude öyl eyapıyo normalde benım kan sayımım dusuktur
11 aylık olanalar maşallah buyuduler
ay su hastaneler rezalet resmen ya nefret edıyorum kucucuk sağlam çocuk bıle gırse hasta olur orda
:))aynen ölegünaydıııııııın
bi kronik yorgunda benim bu sıralar hiç bişey yapasım yok
gelir bahar ayları gevşetiriz yayları oldu sanırım
kıalar ömer yürüyo galiba ellerinden tutup kaldırıyoruz elimizi bırakıyo 1 15 adı gidio sora duruyo fren yapıo resmen tekrar devam edio tabi arada düşüyo yakında evi talan etmeye başlar asıl iş o zaman yandıkkkk
masallahaysun bende fırçalayayım bari yaa sabah ve gece fırçalasam yeter sanırım zaten biz fırçalarken o kadar çok merak ediyoki bitinceye kadar hiç ses çıkarmadan izliyo..bende eline evde fazla olan fırçayı verdim o da onu ısırıyo bize bakıp :)) bebek fırçası var demek bende alayım..10 dişi oldu zaten son 2 azı patlamak üzere 20 tane süt dişi oluyomuş yeni öğrendim çok cahilim hee...
10 dişmi maşallah elaya biz 2 dişte kaldık :))
aay ne güzel maşallah ömer e bi yürüyen bebek daha geldi :)))
şimdi annemlerle konuştum ordada kıpkırmızı toz yağmış heryer batmış..burayada gelir yakında..
ben ıspanağıda koydum..yemek işim bitti.. :))
günaydınnn
bugün tuhaf bir gün Allah korusun
eskişehirde camur yagıyor resmen ama toz halinde
heryer toprak oldu
bogazlarım yanıyoooooo
camı bile acamadıkkk
sabah sabah içinizikaratmayayımmmm
hasta olan bebişlere ccoookk gecmi olsuunnnnn
bu arada dün eskişehirsporr galatasarayıııııııııııı yendiiiiiiii
ay hem galatasaraylıyım da ama eskisehir agır bastı sevindim vallaa
sağol cnmmaşallah oğluşuna alkisalkisalkis
evet ya ama ben yavaşlatmaya çalışıyorum bu süreciaay ne güzel maşallah ömer e bi yürüyen bebek daha geldi :)))
sağol cnmmmaşallah ömere
tabi cnm heryer tehlikeli ömer için şu anda hep peşinde olmam lazımmaşallah ömere annesi daha dikatli olmak lazım şimdi dimi. kızlar bişey sorucam kayraya fisher price masalcı ttırtılını almak istiyorum e.bebek te kalmamış netten sipariş verebileceğim güvenilir başka bi yer varmı acaba yaa
masallah
opuyorumnanaktan
bizim alttan iki dişi birden çıktı.. başka da çıkmadı..
ben hepsi burada com dan elektirikli süt sağma makinamı almıştım..
orası güvenilir..
masallah ömere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?