kızlar yeni bakıcı adayım gliyor. tekrar bi görüşcez bakalım. lütfen dua edin insaflı, iyi bir kişi ile karşılaşayım
egeye ve ömere de maşallah bu arada.
haftasonu annemdeydik o yüzden diyet yapmadım geldiğimden beride yorgunum pek keyfimde yok ..kendimi tatlıya hamurişine vermedim esencim ama çok dikkat etmiyorum moralim düzelsin devam ederim :)
hayırdır sultan?
maşallah keremebakıcı işi çok zor gerçekten inşallah iyi bir insandır her yönden...
burda da çok yağmur var sağlık ocağına gitmemgerekiyodu hap iççin bebek arabasının yağmurluğunu geçirdim ilk defa kullandım çok güzel bişeymiş bir damla yağmur girmedi ve çıkarttığımda kerem sıcacıktı
neyse gittik geldik eşyalarla ölçtü 10.500 boy 81 cm geldi bıngıldağınız kapanmış dedi
ya Allah yardımcın olsun bende bakmamaya karar vermiştim ama bakıcı ile yaşananlara bakıyordum hem okuduğumda dehşete kapılıp Allahım ben nasıl emanet edeceğim diyorum gerçekten çok zor bir durum Allah insaflı merhametlilerle karşılaştırsın inşallah
okudum sinirlendim sayfaya bakım dedim senin mesajını gördüm iyice üzüldüm bakıcı bulmak iş değil önemli olan süreklilikde galiba
daha öncekini neden ayrıldı canım birde güvenlik kamerası varmı evde ben almayı düşünüyorum
saol cnm inşallah görürsün hata olmasınlardamaşallah kereme bizimde dün tartıda kilomuz 8 çıktı :))) bu bizim için çok iidi çünkü geçen ay 7.300 dü doktor bu ay çok ii almış dedi maşallah ben yaşına kadar 8.500 görsem razıyım valla :))
orasıda uzak ben çarşıya falan yakın olsun istiyorumhayırdır sultan?
Bari bana yakın gel de,ben de geleyim buluşmalara
az önce siparişi verdimm bebeshop sitesinden bugun içinde kargoya verilcekmiş bakalım.belki yemek yedirirken falan oyalar kayra yı. bu arada bugun sadece 1 kez yaptı kuşum keyfi yerinde ve az önce 1 tane muzu sütle blendırdan geçirdim mama şekline geldi ve yedi inanın gözlerim yaşardı yaa maşallah oğluma
az önce siparişi verdimm bebeshop sitesinden bugun içinde kargoya verilcekmiş bakalım.belki yemek yedirirken falan oyalar kayra yı. bu arada bugun sadece 1 kez yaptı kuşum keyfi yerinde ve az önce 1 tane muzu sütle blendırdan geçirdim mama şekline geldi ve yedi inanın gözlerim yaşardı yaa maşallah oğluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?