2009 Nisan Anneleri

bızdede aynı oluyo doktoru zayıf sağlık ocağı kılolu doktoru boyunu uzun sağlık ocağı 2 cm kısa söyluyo :)

haftasonu annemdeydik o yüzden diyet yapmadım geldiğimden beride yorgunum pek keyfimde yok ..kendimi tatlıya hamurişine vermedim esencim ama çok dikkat etmiyorum moralim düzelsin devam ederim :)
hayırdır sultan?

kızlar yeni bakıcı adayım gliyor. tekrar bi görüşcez bakalım. lütfen dua edin insaflı, iyi bir kişi ile karşılaşayım

egeye ve ömere de maşallah bu arada.

ya Allah yardımcın olsun bende bakmamaya karar vermiştim ama bakıcı ile yaşananlara bakıyordum hem okuduğumda dehşete kapılıp Allahım ben nasıl emanet edeceğim diyorum gerçekten çok zor bir durum Allah insaflı merhametlilerle karşılaştırsın inşallah
okudum sinirlendim sayfaya bakım dedim senin mesajını gördüm iyice üzüldüm bakıcı bulmak iş değil önemli olan süreklilikde galiba
daha öncekini neden ayrıldı canım birde güvenlik kamerası varmı evde ben almayı düşünüyorum

maşallah kereme bizimde dün tartıda kilomuz 8 çıktı :))) bu bizim için çok iidi çünkü geçen ay 7.300 dü doktor bu ay çok ii almış dedi maşallah ben yaşına kadar 8.500 görsem razıyım valla :))

haftasonu annemdeydik o yüzden diyet yapmadım geldiğimden beride yorgunum pek keyfimde yok ..kendimi tatlıya hamurişine vermedim esencim ama çok dikkat etmiyorum moralim düzelsin devam ederim :)
hayırdır sultan?

:) Zaten az kalmışş...
ara vermekte güzel..

hayırdır sultan?
Bari bana yakın gel de,ben de geleyim buluşmalara

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Esennn, gulshenidil, EDAAAA, eftelyasu+, denizela+, ssengun+, burcu_arda, TugbaEcrin, ceyo16, bursasu, sev_rey, SEAASIA

masallah..

yok kira değil kendi evimiz ama çok uzak merkeze yani ne anneme ne bir arkadaşıma gitmek işkence otobüsle 45 dakika
burda hiç kimsem yok yakınım yok canım çok sıkılıyor

evimi çok seviyorum ama yerini hiç sevmiyorum yapa yanlızım burda

maşallah kereme

yok canım. eşim becerip içinden çıkamadı. dün de kavgasını ettik. umrunda deği valla.

bu arada bi sürü not almıştım ama bilgisayar kabul etmemiş anlaşılan.

iyi dilekler içn teşekkürler.

saol cnm inşallah görürsün hata olmasınlarda

hayırdır sultan?
Bari bana yakın gel de,ben de geleyim buluşmalara
orasıda uzak ben çarşıya falan yakın olsun istiyorum
yazın keremle yürüye yürüye inşallah yürürse tabi çarşıya kültürparka falan gitmek istiyorum :)
bakıyorumda evler hep eski internettede çok bişey yok zaten emlakçıya gitmek lazım

az önce siparişi verdimm bebeshop sitesinden bugun içinde kargoya verilcekmiş bakalım.belki yemek yedirirken falan oyalar kayra yı. bu arada bugun sadece 1 kez yaptı kuşum keyfi yerinde ve az önce 1 tane muzu sütle blendırdan geçirdim mama şekline geldi ve yedi inanın gözlerim yaşardı yaa maşallah oğluma

hay maşallah yarasın , et olsun, kemik olsun

maşallah

aay kıyamam iyileşiyo artık afiyet olsunn :))
sultan haklısın cnm bayaa uzakmış biz aydına bile 1.15 dk da gidiyoruz..bende bu sultan bursalı niye hep sıkılıyorum diyip duruyo diyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…