hadi gözün aydın melekcim..aynen dünde buralarda yagdı esenin dedıgı gibi camlar kıpkımızı tozzzzzzzzzz
bi mutak camını yıkadım sildim bez oldu kıpkırmızııı
diger tarfaları yarın silecem inşallah bugungörümcemın dogum güü orya gıdecekmişizz
eltım dedi gidelimmii
tamam dedım ama ben yemeklerı yapmıştım aman yarın yersiniz dedi. ohh oraya gidioz belki kalırızz yarın öglene gelırım
bende persembe günü eşimin patronlarını yemege almayı düşünüyorummmm daa belli degıl yarın gelince camları silerim balkonlarımı yıkarım
yarın akşamada mezelerle tatlıyı yaparım persembeye yemekler diye tasarlıyom kafamda belli degıl daha gelecekleri eşim bugun söylücek bakalım:):):
görümcedede kalıcagımız kesin degıl
ben 2 cocuklu kadın hazırlanayım bari....
eltiminde bilgisayar kursu pazartesi günü son.... şükür:):):):)
ınş.çok iyi biri çıkar cnm çok çektin sende bu bakıcı aramalarından.kızlar yeni bakıcı adayım gliyor. tekrar bi görüşcez bakalım. lütfen dua edin insaflı, iyi bir kişi ile karşılaşayım
egeye ve ömere de maşallah bu arada.
İnş.çok iyi biri çıkar cnm çok çektin sende bu bakıcı aramalarından.
masallah paşaya...bakıcı işi çok zor gerçekten inşallah iyi bir insandır her yönden...
burda da çok yağmur var sağlık ocağına gitmemgerekiyodu hap iççin bebek arabasının yağmurluğunu geçirdim ilk defa kullandım çok güzel bişeymiş bir damla yağmur girmedi ve çıkarttığımda kerem sıcacıktı
neyse gittik geldik eşyalarla ölçtü 10.500 boy 81 cm geldi bıngıldağınız kapanmış dedi
sorma canım ya. 1 ayda 5 yıl yaşlandım.eşim bide 3. istiyodu. şimdi diyom cesaretin varsa gel yapalımdelikafadulden
maşallah ömere annesi daha dikatli olmak lazım şimdi dimi. kızlar bişey sorucam kayraya fisher price masalcı ttırtılını almak istiyorum e.bebek te kalmamış netten sipariş verebileceğim güvenilir başka bi yer varmı acaba yaa
sağolun kızlar ama kıyafetleriyle ölçtü geçen ayın 22 sinde 9.900dü 79 cm di 600 gram aldığını sanıyorum anca 200-300gram almıştır
ne zamandr ayşe girmiyor dimi
elifte burda yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?