2009 Nisan Anneleri

urla, TugbaEcrin, Esennn+, didem1981, sev_rey, ugly, ssengun+, eftelyasu, DatluCadu

bende pazar ısını halledıp geldım sızde dışler çok masallah mşallah bızde hıc yok :))

çok yağmur yaıyo hemde çamur gıbı panjurlarımı yıkamma lazım pöfffffff

maşallah ömere:):):):)

egede dün ilk defa ayakta 1-2 sn durdu tek başına
ama benım erkek korkak pat yere oturuyorrrrr

hadi gözün aydın melekcim..

kızlar yeni bakıcı adayım gliyor. tekrar bi görüşcez bakalım. lütfen dua edin insaflı, iyi bir kişi ile karşılaşayım

egeye ve ömere de maşallah bu arada.

bakıcı işi çok zor gerçekten inşallah iyi bir insandır her yönden...

burda da çok yağmur var sağlık ocağına gitmemgerekiyodu hap iççin bebek arabasının yağmurluğunu geçirdim ilk defa kullandım çok güzel bişeymiş bir damla yağmur girmedi ve çıkarttığımda kerem sıcacıktı
neyse gittik geldik eşyalarla ölçtü 10.500 boy 81 cm geldi bıngıldağınız kapanmış dedi

İNŞALLAH İYİ BİRİ ÇIKAR CANIM.. referans verebilecek kişi varmıymış. bakıcıyla ilgili olarak

masallah paşaya...
sorma canım ya. 1 ayda 5 yıl yaşlandım.eşim bide 3. istiyodu. şimdi diyom cesaretin varsa gel yapalımdelikafadulden

kıyamam yaa.. biraz evvel oda da arkadasla konuştuk..
bakıcı meselesini... çok zor gerçekten
Allah yardımcın olsun..
benim annem de rahatsız zorlanıyor...
bu aralar ne yapmalıyımı düsünmekten beynim çatlıyor...

oy maşallah keremşantiye kiloda boy da çok güzel bizi dr bir daha 1 yaşında çağırmıştı biz biraz kısa gidiyoruz.

sağolun kızlar ama kıyafetleriyle ölçtü geçen ayın 22 sinde 9.900dü 79 cm di 600 gram aldığını sanıyorum anca 200-300gram almıştır
ne zamandr ayşe girmiyor dimi
elifte burda yazmıyor

maşallah kereme sultancım
melekcim gözünaydın canım tek cocuklu hatun olucan yakında
bakıcı ışı zor guvendığın bırı olması lazım

hEPSİBURADA DAN ALIYORUZ BİZ,hiç sorun yaşamadık.

Sultn maşallah Kerem e.
Geçmişi okuyordum ,bir taraftan da Miray la ilgileniyorum,zor oluyor yetişmek

sağolun kızlar ama kıyafetleriyle ölçtü geçen ayın 22 sinde 9.900dü 79 cm di 600 gram aldığını sanıyorum anca 200-300gram almıştır
ne zamandr ayşe girmiyor dimi
elifte burda yazmıyor

ama bak daha 15 gün olmuşş... iyi bencee..

inşallah gönlünüze göre bi bakıcı bulursunuz ve bi daha değişmez cnm yaa...
maşallah kereme bayaa uzamış artık..kızlar erkekler arası boy farkı büyüdükçe açılıyo..bizde sağlık ocağı ve bizim dr farklı boy ve kilo söylüyo..bizde şaşırdık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…