2009 Nisan Anneleri

o zaman sultancım sen genelde altıparmak yada heykel tarafı bakıcaksın her yere yakın emlakçılardan daha ıyı bı ev bulursun ıstediğin gibi bende kısetse oralardan bı ev ıstıyorum
maşallah kayraya canım tombış tombış olsun ınşallah

Ben de alıştığımdan mı bilmem,buraları daha çok seviyorum parklar var var çok yakınlarda
Çık dışarda yürü caddeler geniş.
Şehir içinde hemen cadde üstü evler,dar sokaklar park sorunu falan..
Çarşı zaten çok kalabalık oluyor,ben çocukla hiç güvenemiyorum valla,arabasıyla bile zor yani,kaldırımlarda indir çıkar,zorrrr

ya hıç farketmedım bende mısafır olarak görünüyormuşum 10 dk dır,şaşırdım oysa hafızasında ben her açtığımda dırek gırerdım ne oldukı,hayretttttt,kızlar dışten konuşmuşunuz bakıyorum bızde hala 1 tane bıle yok,sanırım yaşımızı beklıyoruz,bol bol sınır var,her ıstedığımıze dokunma ısteğı,dokunmayınca bağırma ısteğı özellıkle uykumuz gelınce,sonra yürümüyoruz ama ellerden tutunca kocaman kocaman adımlarla saksı çıçeğıne gıdıp yapraklarını yolma ısteğı,kumandayı ısırma halınden kurtarıp kanal değıştırmeye çalışma değışmeyınce çığlık atmakı artık kumandayı her ıstedığınde alamıyor ıçı boş olduğu halde,sonra atmayı öğrendığımız ıçın top dışında herşeyı atıyor ve çırkın olup(çırkın ol deyınce burnunu kısıp dudağını büzüyor)attı dıyor,ayna manyağı kendıne hayran her önünden geçışımızde mutlaka 10 dk kendını sevmek ve konuşmakla geçıyor,bolbol babasını çağırıyor ama gelmıyor baba tabıkı,sonra yatakta dört dönüyor bızımkının yatağı rahat ılkokula kadar yatabıleceğı türden olunca dönüyor hacı yatmaz gıbı ben yatırıyorum o kalkıyor kendını bır öne bır arkaya sallayıp bırakıyor,geçen ay götürmedım dr.a,bır aksılık olmazsa bu ayda götürmem sağlık ocağına gıdecez önümüzdekı hafta,hasta olan bebışlerımıze rabbım şıfa versın,hııı bıde şey dıyecem ya ne kadar pahalı südyo fotoğrafları bende ıstıyordum ama 300 veremem yanı şu durumumda kendım ıyı bır makına bulup çekmeyı deneyecem,dün çarşıya gıttım,doğum günü ıçın tül,magnet aparatı felan baktım çok uygun burda ya maşallah,melek kanadı buldum 10 lıra hemde,zaten ne kadar takarkı,en fazla 15 dk.,emınönünde bıle 15 lıraymış,fakat bışey almadım daha çok erken bıze tam 1 ay var,en çok takvım fıkrı hoşuma gıttı bıde onun ıçın fıyat almak lazım bılgısı olan yazsın,çok uzun yazdım demı affedın

heykel altıparmak sevmiyorum orasıda tıklım tıklım hep apartman ihsaniye o açıdan çok güzel elif evleride çk güzel park bahçe herşey orda herşey ayağının altında ama orasıda uzak bizimkilere:)

incirli olabilir yeşil tophane o saltanat kapısının arkasında çok güzel evler var

yok cnm ne ev almasıı kiraya çıkcaz malesef evimide kiraya vercem hiç istemiyorum ama zor buralarda yanlız yaşamak bi market bile 15-20 dakka yürüyüş mesafesinde

kıyamıyorum evimi kiraya vermeyede kıracaklar dökecekler evlenirken herşeyi sil baştan yenilemiştik özelliklemutfağımı çok seviyorum :gitme:

sen tam merkezde ıstıyosun sultancmı o zaman en mantıklısı tophane tarafı guzel evler var ve anayol hrıcı sokak aralarında pek trafık olmaz
ah ah bızde bı gelebılsek o tarafa

off ecem 1 dk durmuyo daha bir oadayı süpüremedım sallıyorum şimdi uyur umarım

maşallah kereme boyuda kilosuda süperrrr sultan bizim eşlerin fikri süperdi altlı üstlü alalım diyorlar ya:)))

ben merkezdeyim ve asla o taraflarda yapamam ok park sorunu vs.var ama bir çarşıya gelmek istsen 45 dk sultanın dediği gibi eziyet gel arkadaşım valla uzakta böyle zor oluyor

Sultan evet Tophane en mantıklısı.
Tuğbacım burada çarşıya hiç gerek olmuyor ki,herşey var elimizin altında,ne ararsan..
Ama alışkanlık bizimkisi,illa o kapalı çarşıya gitmesek olmaz hihihiii
Artık .zafer Plaza da şart değil,Carrefour var,Korupark var...

slm kızlar biz yemeğimizi yedik
pusetimize bindik markete kdr yürüdük vede geldik
demir artık pusette uyumuyo
emzirdim hemen uyudu yorulmuş

kereme ömere maşallah
demirde 1-2 adım atıyo ama sonrasına cesaret edemiyo
poposuna vuruyorum ayaktayken hooooppp atıyo ayağını ama titreyerek
çok uzun duruyo ayakta yürümesi yakındır bnm de bitmem yakındır :))))

sultancm inş. gönlüne gre bi ev bulursun

Son düzenleme:

bu gun kızıma eve salıncak kurdum teyzelerı her gun parka çıkamayınca

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy çok güzeeeeeeeellllllllllllll
bende bahçeye alıcam kuşum binsin

canım ya sehpanın üstündekilere ellemiyo mu..
bizim oda da bişi kalmadı herşeyi kaldırdıkta ondan soruyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…