2009 Nisan Anneleri

ah canım. bende kız için yozgata taşınayım diyom ama senin gibi eve kıyamıyom. hoş eşim kabul etse hem ağlarım hem giderim lakin adam inatÇok üzgünüm çoook

afiyet olsun arda ya. yemek yiyince sıpalar nasıl da mutlu oluyoruz dimi

demi canım. onlar yedikçe biz doyuyoz

özlem kız ben yoruldum okurken. ben bide senin yazıları sankim sen çok soluk soluğa yazıyomuşsun gibi geldiğinden soluk soluğa okuyom. çok şeker buluyom hatta bayılıyom sana ve tarzınaa.s.:1hug:

hayır canım onlar cıs ellenmez:)) aslında alışması için kaldırmıyorum oda bı ıkı elledı sonra bıraktı o yatak gıbı olan salıncaktan bende perşembe alıcam bunu evde eğenmesı için kurdum baya eylendırıyo onu sallanmayı sevıyo zıllı

çok güzel olmuş seher ne güzel eğlence çımış selen sende rahat ediyosundur ama kumandayı ele geçirmiş gözümden kaçmadı

bızım alt katta komunun torunuda 2 yasında hala onda uyuyo kadın neryee gıtse göturuyo belkı kayrada sever bızımde annanemız almış işte perşembe gunu gıdıp alıcaz eve getırımce resmını koyarım ve umarım selen sever
o boş kumanda denız dvd nı tv nınkını vermıyoruz da :))onla kandırıyoruz

üfff meriç elliyo valla..
bende cıs demiyorum sadece yanacağı.. canını yakcapı seylere cıs diyorum..
yanından gecerken çekmeceleri aciyo da geciyoo..

Seher çok güzle olmuş da,bunun için tavan delinmesi gerekiyor dimi??

evet canım bızde hoppaladan kalma yer vardı onu kullandık gene ama baya ıyı oldu en azından yarım saat bazen bı saat oyalanıyo onda yazında balkona alırm yada bı yere gıderken pıknığe falan ıyı olur ağaca falanda bağlanabılıyo

bende sadece kendine zarar vereceği şeylere karışıyorum onlarda 1-2 tane evde herşey serbest şu an..geçenlerde bi komşum anlattı ilkokulda çocuğu var ve çocuğu 3 yaşlarındayken şehirlerarası otobüse binmişler önkoltuktaki kadınlar ters ters bakmış çocuk ağlar bağırır karıştırır şimdi diye gidecekleri yere varmışlar ve kadım dayanamayıp dönmüş maşallah sana nasıl hiç ses çıkarmadan geldin diye çocukta annem sadece evde kudurmama izin veriyo demiş :))) çk gülmüştüm ne güzel bizimkilerde o yaşa gelince ööle olur inşallah..

1 hazirandan itibaren oto koltuğu mecbüri oluyor.. belki haberiniz vardır..

bizimkide hiç oturmuyo..

süs gibi koltuk duruyor araba da..

umarım biran evvel alışırlar oturmaya...

bızım selen sevıyo oto koltunu ben hep kullanıyorum ama tek sartı var sultanımın yabancı muzık calıcak arabada o zaman duruyo yoksa ağlamaktan catlıyo
bende aynı denız evde herşey serbest ama dışarıda yapmasın istemem

kayrada aslaa oturmuyo ben napıcam hiç bilmiyorum arabaya bindiğimizde arkadan babasının olmayan saçlarını çekicekmiş:) bu arada bende kimsenin face yok birisi bana yollayabilirmi fece ni acaba bi mahsuru yoksa tabiki

evet canım ıpıyle beraber verıyo bu cancılar varya heykelde cumhutıyet caddesının orda marangozlar dan aldım fıyatıda çok ucuz bişi değil yani aslında korunaklı ama selen kendını kaydırıyo dıye ben poları gecırdım bacaklarınıda arasından gecrdım o zman kaydırmıyo aşşağıya kendını

Herkese Merhaba,
Sultan Kerem e maşallah canım ev işinizde inşallah gönlüne göre bir yer bulursun
Seher salıncağa bayıldım çok güzel güle güle kullansın Selen
BEN YıNE AKTıF KULLANICILARI GÖREMıYORUM SıZLERıNKıNDE VAR MI??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…