2009 Nisan Anneleri

günaydın uykusuz ve yorgun bi sabah daha kayra performansının zirvesindeydi yatağında hemen hemen hiç uyumadı hep ayakta sallanmak istedi (

günaydınn
ben uyudum 12den 7 ye kadar deliksizz sonra süt faslı ve yine uyku 9a kadarr:lepi::teytey:hihoyyyt

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
demirim, DatluCadu, poseidon80+, TugbaEcrin, Esennn+, denizela+, yaSelin, gulshenidil, EDAAAA, sev_rey, burcu_arda
maaaaaaaaaaaaşallahhhhhhhhhhhh

Hamilesin dediler 3 saat sonra doğurdu

21 yaşındaki kadın hamile olduğunu öğrendiği gün anne oldu!

İngiltere’de Belinda Waite isimli 21 yaşındaki kadın 9 aydır defalarca karın şişliği şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorlar kadına ciddi hassas bağırsak sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söyledi. Geçen ay elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite’a 3 aylık hamile olduğu “teşhisi konuldu”. Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi. Şoke olan Waite, “Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı” dedi.

o zaman hayır olsun tatlım..
çok zaman geçiriyorsunuz burda herhalde etkileniyorsun
bende etkilenirim gün içinde yaşadıklarımında.

kocamn bir ohaaaaaaaaaaaa diyorum
hamile olmadığını anlamaması için ya çok cahil olması gerek
yada gerçekten çok salak

hadi o anlamadı diyelim
peki ya dr.lar nnasl anlamadı asıl ona şaştım
bunlr nasl dr. olmuşlar

bencede... yaa.. bide 3aylık hamile diyo sonradan da...
kadın doğuruyoo haberlerii yok..

kızlar sizinkiler köfte kaç tane yiyo.yarım saattir bi köfteyi anca yedirdim.daha da yemiyo.ama 1 köfte öyla büyük değil.ceviz kadar.

idile pazar günü fastfood gibi yaptım :)) 2 köfte 1 tane patatesten bol sütlü ve tereyağlı patates püresi ve pipetle ayran 1 çay bardağı:)) bu saydıklarımı yedi maşallah....

bu gülşen bensem şayet böyle rüyalarda benden iyisi bulunmaz:)) şaka bir yana hayır olsun mügecim

bu gece kimse uyumadımı yaaaaaaaaaaa

ben uyudum ne kadar uyumak denirse....01.50 de kalktı idil 03.40 ta babasına devrettim dayanamadım artık...ama o hala cin gibiydi....
günaydınn
ben uyudum 12den 7 ye kadar deliksizz sonra süt faslı ve yine uyku 9a kadarr:lepi::teytey:hihoyyyt

ohhhhh sefan olsun canım benim....kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…