2009 Nisan Anneleri

canım kendine dikat et...
ben de de oluyor herkeste oluyor..az kaldı inşallah 1buçuk yasından sonra düzelir insallah..

:1no2:çok üzüldümmm kolay gelsin

herkese günaydınn :))
geçmiş kolay oldu hemencecik okudum süt ve kabızlık konusu olmuş süt kabız yapmaz aksine bağırsak hareketlerini arttırır.

pastörize mi ve inek sütü mü derseniz içerse köyden gelen süt en iyisi.

sultan ev işi zor iş allah hem sabır hem gönlüne göre versin.

idil'in klibi merak ettim :roflol:

başka bi şi var mıydı sabırım yoktu vardıysa ben unuttum :kedi:

bay bayı doktoruna sor bende idile kullandım sonra bıraktım...hiç faydası olmadı diyemem idili doğurduktan sonra hayatımda 2 kez deliksiz uyudum oda baybay damla kullandığım sıradaydı....3 hafta kullanmadan etkisi hakkında kesin bişey söylenmemeliymiş öle yazıyor üzerinde...doktoruna danıştıktan sonra bizede söylermisin belki yine sipariş ederim..

canım ben istanbulda açık süt buluna kadar canım çıktı. sen hazır imkanın varsa açık süt kullan derim. bir de hangi köyden merak ettim?

kızlar tabiki sölerim doktorun ne diceğini. bu arada ben kayraya pınarın çocuk sütünü kullanıyorum gece çok az içiyo bende kahvaltısına katıyorum ve gece mamasını onunla yapıyorum.açık süt konusuna gelince bizim buraya sütçü geliyo geçen sene hamileyken bir iki kez aldım çok ağır yağlı geldi bide su katıyolar galiba kaynatınca yarısı gidiyo

cnm cumalıkızık bılırsın hanı şu dizi çekilen yer varya onun altında kalıyor hamamlıkızık biliyormusun

bu arada dr aradım onada sordum dedi kahvaltısnı süte karıştır ver geceleride verebilirsin dedi
oda köy sütünü önerdi yanlız hayvanın aşıları tammı ve beslenmesi iyimi diye sor aldığın yere dedi

bilirim hamamlıkızığı da. korusu ya gideriz hep su doldurmaya. biz de bademliliyiz. belki tanıdık çıkar diye sordum :)))

tuğba gittinmi eve kızzz?ben bu akşam burda kalıcam müjde ev buldum setbaşında jandarma varya onun arkasında hemde:)

Allah gönlüne göre versin inşallah canım.

salla salla vur duvara şarkısını seviyorum....birazdan idille klip çekme niyetindeyim:)

ya sabah sabah gülme krizine girdim.:roflol::roflol::roflol:

günaydın canım.ya ben somonu sevdiremedim gülfeme .biz ne yedirecez çocuklarımıza ya.gdo lusu hormonlusu civalısı herşey bizde.bazen diyorum deli tesellisi işte zaten yemiyo ya iyki de yemiyo .

canım yemin ediyorum ben de her gece böyleyim hem de doğdu doğalı.çok gecem sinir krizleri ve ağlama nöbetleri şeklinde geçiyo.ama biliyorum ki geçecek.eninde sonunda büyüyecek ve kendi kendine uyuyacak.ondan sonra düşünsene ne güzel olacak herşeyy.ben doktora yine söyledim.uyumuyo çok kötü durumdayım.bazı çocuklar böyle dedi.bi problem arama.çok sağlıklı bi bebek.daha bu söz üzerine ne denir.şükür dedim.

evet canım ya getirt köyden ver mis gibi doğal sütü eceme.

bursalılar ben de su arayışı içindeydim.sizden korusuyu duydum aldım denedim veeeee gerçekten harika bi su.teşekkürler hepinize.

ha bi de arkaşdaşlar gülfem şapur şupur limon yiyo.bi zararı var mı?hani derler ya kanı sulandırıyo falan var mı aslı acaba.?

ne demek gülercim korusu gerçekten harika zaten ona alışınca başka suyu içemiyceksin bir zaman sonra.

bence limon verme cnm ya ben yararlı bişey olduğunu sanmıyorum neticesinde asit içeriyor oda mideye zarar verir diye düşünüyorum ben

görmeyenler için söyleyeyim bunun plateslik bir şeyi yok ama salmış bu da kendini moda akımlarının içine sıfır bedene ulaşmak için çabalıyor sanırım :roflol:

o gün benimle tanıştın banucum göbeğimi sana tanıtmadım....onunlada kaynaşsaydın zavallıyı platese yönlendirirdin sende...neyse bir buluşmada göbek için olacak artık:))

slm kızlar.
egenin dişlerini fırçalamaya başladık.
hoşuna gidiyor ve başlıyor gülmeye:)))))
bu da diş dostu fırçamız taktim edeyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…