GÜNAYDIN herkese uykusuzluktan ölüyorum sabah 5 e kadar dayandım ama ondan sonra sinirliremim dayanamdı ve ağlama krizine girdim her geçen gün kötüye gidiyo uyku sorunu bugun dr a götürücem interentten araştırdım baybay diye bitkisel bi damla varmış uyku düzenleyici dr a sorucam bakalım başım ağrıyo ağlamaktan
GÜNAYDIN herkese uykusuzluktan ölüyorum sabah 5 e kadar dayandım ama ondan sonra sinirliremim dayanamdı ve ağlama krizine girdim her geçen gün kötüye gidiyo uyku sorunu bugun dr a götürücem interentten araştırdım baybay diye bitkisel bi damla varmış uyku düzenleyici dr a sorucam bakalım başım ağrıyo ağlamaktan
gece mamasını sütle yaptın demek adaş dur bakyım gece bende öyle deniyim ya biranda vermeye korkuyorum açıkçası gece vermeye cesaret edemedım ama mamasını sütle yapmak ii fikir en azından kabızlık yapıyomu onu görürsün veya gaz bende bu gece öyle deniyeyim adaşım bakalım ecem ne yapıcak
ama inşallah dokunmaz birde benim kayınvalidem köyde oturuyor orada hergün tazecik süt var
ama doktorlarda pastorize öneriyorlar siz ne diyosunuz kızlar sizce hangisi daha sağlıklı
tuğba gittinmi eve kızzz?ben bu akşam burda kalıcam müjde ev buldum setbaşında jandarma varya onun arkasında hemde:)
salla salla vur duvara şarkısını seviyorum....birazdan idille klip çekme niyetindeyim:)
Günaydınlar..... inş.mutlu birgün ve gece olur bizde bu gece bir kere kalktık ama sabah kalkışımız 5 de oldu neyse bunada şükür....
Gülercim sanırım hamsi ve istavritde de kirlenme vardı ben öyle duymuştum TV den ben genelde somon veriyorum artık ne kadar iyiyse..
cnm ben baybay denedim ama hiçbir faydasını görmedim eceme 3 gün kullandım vede o ilaçların çok zararlı olduğunu öğrendim bence sabret düzelicektir inşallah
kızlar haklısınız sanıyorum en iyisi bildiğim yer köyden getirmek sütü
görmeyenler için söyleyeyim bunun plateslik bir şeyi yok ama salmış bu da kendini moda akımlarının içine sıfır bedene ulaşmak için çabalıyor sanırım :roflol:ya ben platese başlamaya karar verdim....ama nasıl yapıcam idili alma işini bilmiyorum
görmeyenler için söyleyeyim bunun plateslik bir şeyi yok ama salmış bu da kendini moda akımlarının içine sıfır bedene ulaşmak için çabalıyor sanırım :roflol:
slm kızlar.
egenin dişlerini fırçalamaya başladık.
hoşuna gidiyor ve başlıyor gülmeye:)))))
bu da diş dostu fırçamız taktim edeyim:)))
Eki Görüntüle 38548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?