hahhah yavrum sen beni görmedin tabi
bi dahaki buluşmayı mayısta yapın bende geliim hepinize moral olur :))
şişko sinem olur hehhe
hayırlısı olsun canım ama zor tabi çocukla.
ne olsun işte uğraşıyoz sıpayla durdurak yok.çok zilli bizimki.
kızlar dün akşam noldu anlatayım.
eşim bi kaç haftadır maç yapıyo her hafta da bi yeri sakatlanıyo ama akıllanmıyo. neyse sakat hade yine maça gitti.bacağı daha kötü olmuş hiç basamıyo neredeyse üstüne.dr a gitmeyi de sevmez. zorla götürdüm dün gice vakıf guraba hast ne. Allahım o da ne. çocuk acilin kapısını görseniz bişey yutmuş bizimkiler kadar bebekler,bazıları bronşit olmuş hava veriyolar,bazıları ateşli atlet kilotla hastanede dolaşiyolar. çok kötü oldum ya. artık hiç dayanamıyom böyle şeylere. bi de dedim ki biz doğum gününde nasıl pasta yaptırsak ne giydirsek diye düşünüyoruz. millet nelerle uğraşıyo. çok şükrettim helimize . bu durumların varlığını biliyoruz tabiki ama görünce insan daha bi farkediyo şükrediyo.
hipp sütünü nerden aldığınızı söylebilir misiniz...ben göremedim bizim burada...hipp e çok güveniyorum çünkü....norveç örneğin ülkeye hipp ten başka bebek ürünü sokmuyormuş gıdada
sinehas hoşgeldin canım.ben de şişkoyuuuuum.
harika:)bizimde şeker hamurundan pastamızın konsepti belli denizkızlı olucak malum ela deniz kızı ya
hoşgeldin sinemcim..
yok kız o gün değil. cd yaptırmıştım ya o gün sorun çıktı sessiz yapmışlar. bi daha gititm o gün aldım kardeşime de nikah şekeri yapçaz malz aldıkrecliner modeli var: 349 tl
deluxe modeli var 199 tl
kız o soğukta hangi ara süs aldın helal valla...
ben doğum gününü söyle ayarladım.
iki kez yapıcam . arkadaşlar (25-30 kişi)gelince pastadan sonra benim kocam malüm erkekleri toplar yukarıya nargile içmeye gider.
altta bayanlar ve çoçuklar kalırız...
yada hava güzel olursa teras da da olur. ama çoçukla zor olur o lmaz bunu beğenmedim.
aile arasında da yapınca o kadar çok kalabalık olmayacağız. 14-16 kişi gibi
bak bakalım varsa pazarlıkta yap.. benim arkadaşda alacak 3 tane toplu alırız..
kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun.
aşkolsun şeker. sen 67 kiloyum demedinmi ben 69 umben rahiç herkes çok güzel ve ince ..
ben inek şirvan.. şişko şirvan
selam kızlar ......
şu aralar çok yoğunum biraz moralim bozuk eşim pazartesi günü orduya gidcek bizde 1-2 ay sonra gidecez nasıl olcak bilmiyorum.
canım ben daha almadım .. ama gülşah tavsiye etti. bakacam artık markettehipp sütünü nerden aldığınızı söylebilir misiniz...ben göremedim bizim burada...hipp e çok güveniyorum çünkü....norveç örneğin ülkeye hipp ten başka bebek ürünü sokmuyormuş gıdada
ooo siz aşmışsınız canım.... davetiye misafire hediye falan ...canımcım pastayı nerede yaptırıyosun . bizim orda ev var ya bi gece orda yapçam ben. yakın yerde olsun istiyorum pasta. sen yaratıcısın gülşencim bulursun güzel bi yazı. ben şimdilik 1 tanemiz 1 yaşında yazdırmayı düşünüyorum. 1 bi kere yazılcak. bi yerde gördüm hoşuma gitti.
davetiye dağıtacak olan alan varmı.
misafirlere hediye yaptırmak konusunda kararsızım. gülşen sen demiştin ya benim için olduğu kadar kimse için özel değildir kızımın doğum günü diye . doğru. ama bi takvim yaptırmak ta istiyorum bize de hatıra olur manayla.
selam kızlar ......
şu aralar çok yoğunum biraz moralim bozuk eşim pazartesi günü orduya gidcek bizde 1-2 ay sonra gidecez nasıl olcak bilmiyorum.
nası ya o nerden çıktı şimdiselam kızlar ......
sağol canım bizimde lif yırtılması dedi dr ama devlet hastanesi işte bandaj yapın buz koyun falan dedi aslında bugün mr çektirmek lazımdı ama yalnız gitmezmi koca bebekdoğru valla... halimize şükretmeyi unutuyoruz..
bu arada eşine geçmiş olsun..
bizimde kardeşimin eşi maç yaparken lifleri kopmuşi zedelenmi mi ne , alçıya almışlar.
şu top oynamaktan ne anlarlar.
1 top peşinde kaç kişi koşuyor.
bana ikisi de uyarmayısta da yaparız şeker. sen gel birde
biz devamlı yapıyoruz.. en azından ben plan kuruyorum kimse katılmıyor.
bu ayda 20-27 dedim kimseden ses çıkmadı.
evet ya çok pahalı. annemlere aldıramam bu paraya ortak alırız belki bi taraftan da bi bisiklete bu kadar para verilirmi diyorum. babamda böyle bişey istiyodu yazlıkta gezdirmek için:)Joker in internet sitesinde 2 tane Smart Trike bisiklet var,
biri Classic:129 TL
Diğeri Recliner:349 TL Çok değil mi bu ayne böyle??
129 olan, e-bebekte 99 TL idi sanırım.
bencede çok ama .. .Joker in internet sitesinde 2 tane Smart Trike bisiklet var,
biri Classic:129 TL
Diğeri Recliner:349 TL Çok değil mi bu ayne böyle??
129 olan, e-bebekte 99 TL idi sanırım.
ohh ne güzel, bursada kaynaştı iyice bizde tık yok anacım. istanbulda mesafe var. tam bir birlik olunmuyor malesef..hehh en azından plan kuruyosun :))
burada plan yapmaya pek gerek kalmıyor biz sürekli görüşüyoruz kızlarla
eğlenceli oluyor bebişlerde kaynaşıyo
gerçi benim tembel kızım oturuyor diğerleri geziniyor pek kaynaşamıyorlar :))
sinem hoşgeldin tekrardan:)
gülşencim hipp in ürünlerini e bebek satıyor
carrefourda kipada var bilmiyorum ist.da varmı
bende bu doğum günü işini düşünemiyorum bile nasıl yapsam anneler babalar ne zaman gelse arkadaşlar ne zaman birini gündüz birni gece mi yapsam
olsun resimlere bak sen ben şişko yum işte.. sen gene iyi çıkmışsın.harika:)
yok kız o gün değil. cd yaptırmıştım ya o gün sorun çıktı sessiz yapmışlar. bi daha gititm o gün aldım kardeşime de nikah şekeri yapçaz malz aldık
ben de öyle diyom şirvan erkekler yukarı çıkar. ama yukarda ayarlama yapmam lazım.sigara içenler terasa çıkar.hava güzel olur inşallah
ben bi önceki akşam kayınvalidemde yapçam aile içine.
bide selen yürürse o zamana hafta içi adım çöregi yapılır bizde onunla birilikte doğumgünü yapçm yenge teyze halalara falan . onu da annemde yapıcam
aşkolsun şeker. sen 67 kiloyum demedinmi ben 69 um
hem sen süt annesin. biz biberon anne:)
dimi ama..349 mu çok pahalı onu alacağıma biraz daha ekler akülü araba alırım daha iyi
sağol sultan hoşbulduk
kıss kerem değişmiş geldi bana siması çok değişmiş
belkide fotodan öyle görünüyo bilmiyom ama babaya benzemeye başlamış gibi
yanılıyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?