canım biz de özledik seni. yerleşin artık biyere:)kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız
uzun süren sessizliğimi bozmaya az kaldı :))
kocişten boşanmadım adama ayar çektim düzelttim
ama eskişehirde de çok kalıcı değiliz gibi o yüzden net bağlatmadım
bu ay belli olacak sonumuz ona göre karar vericem net bağlatmakla ilgili
çok büyük değişiklikler yok hastalandık iyileştik falan filan
sizler nasılsınız özledimmmmmmmmmm
canım forum istanbuldaki e bebege bakıp söylerim ben sana alırız burdangidip bakmadım ... internette stokta yok diyor..
yeşili vargözüküyor.
ben kırmızı istiyorum.
kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız
uzun süren sessizliğimi bozmaya az kaldı :))
kocişten boşanmadım adama ayar çektim düzelttim
ama eskişehirde de çok kalıcı değiliz gibi o yüzden net bağlatmadım
bu ay belli olacak sonumuz ona göre karar vericem net bağlatmakla ilgili
çok büyük değişiklikler yok hastalandık iyileştik falan filan
sizler nasılsınız özledimmmmmmmmmm
selam kızlar günlerdir ancak girebildim her gün dışarda işlerim vardı neredeyse. dün bugün de selenden giremiyorum.şimdi uyudu da hemen girdim
selenin en erken uyuduğu saat gece 1.gece 2 kere kalkar.mama yer. su içer. sabah 11 de kalkar. gün içinde kesin saatleri yok ama bi 2 de bi de 6 da falan uyur 1-1.30 saat. 2 deki uykusu sarktıysa 7-8 de uyur 9 da falan kalkar işte u zaman gece 2 de 3 te uyur
çiçeğin bisikletten ben de annemlere aldırmayı istiyorum ama ne kadardı fiyatı biliyomusunuz.
doğum günü stresi beni de şimdiden sardı. ben bi de 2 gece yapıcam. hatta bi de gündüz:)
evim dubleks ama salonum çok büyük değil.herkesi birden almaz.
geçen gün eminönünden 2-3 süs aldım 15 lira verdim. doğum günü bize 500 tl ye patlıcak gibi gözüküyo:)
bak bakalım varsa pazarlıkta yap.. benim arkadaşda alacak 3 tane toplu alırız..canım biz de özledik seni. yerleşin artık biyere:)
tabi şenayımı da çok özledik:)canım allah kolaylık versin sana. ana diyosun ya iki kat zor iki kat tatlı:)
canım forum istanbuldaki e bebege bakıp söylerim ben sana alırız burdan
baranın resmini görmesem tanıyamayacaktım kıss ismini değiştirmişin :)
teşekkür ederim canım
bu arada ist buluşmasının fotolarını gördüm eskiden bebişlere bakardık şimdi analara baktım ne güsel olmuşunuz kıss hepiniz
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/12/3638.jpg
HiPP, bütün Organik HiPP Süt Ürünleri için doğallığa büyük önem vermekte ve ham madde olarak son derece sık kontrol edilen organik süt kullanmaktadır.
Biberon mamalarında kullanılan inek sütü bir bebeğin veya yeni yürüyen çocukların hassas sindirim sistemi için genellikle uygun değildir ve bu nedenle bazı bakımlardan değiştirilmesi gerekir. Öncelikle, protein çıkarılır ve laktoz veya diğer karbonhidratlar, peynir altı suyu proteini, kaliteli bitkisel yağlar, vitaminler ve eser elementlerle tamamlanır.
Mamul ürün bu şekilde orijinal anne sütüne mümkün olduğunca yakın duruma getirilir.
Markanın ait Olduğu ülke :Almanya
şırvan sana bahsettıgım sut bu bı ıncele şekerım
ben rahiç herkes çok güzel ve ince ..
ben inek şirvan.. şişko şirvan
canımcım pastayı nerede yaptırıyosun . bizim orda ev var ya bi gece orda yapçam ben. yakın yerde olsun istiyorum pasta. sen yaratıcısın gülşencim bulursun güzel bi yazı. ben şimdilik 1 tanemiz 1 yaşında yazdırmayı düşünüyorum. 1 bi kere yazılcak. bi yerde gördüm hoşuma gitti.herkese selamlar....bu saat oldu ancak girebildim....tuğbacım eşinin doğum günü kutlu olsun hep beraber güzel günler görün inşallah....uyku düzenimizi yazmayayım ben zira örnek alınacak gibi değil:)
sinem hoşgeldin hayatım hakkınızda hayırlısını versin rabbim tez zamanda yerleşik düzene geçin...doğumgünleri tüm hayallerimi süsler oldu ineceğim durağı kaçıracak oluyorum evden işe işten eve gelirken otobüslerde düşünürken...elbise derdine düştüm ne giyecek diye...menü az çok belli bizde pastayı sipariş edeceğim yerde belli...pasta üstü yazısı düşünüyorum...
hayırlısı olsun canım ama zor tabi çocukla.
ne olsun işte uğraşıyoz sıpayla durdurak yok.çok zilli bizimki.
kızlar dün akşam noldu anlatayım.
eşim bi kaç haftadır maç yapıyo her hafta da bi yeri sakatlanıyo ama akıllanmıyo. neyse sakat hade yine maça gitti.bacağı daha kötü olmuş hiç basamıyo neredeyse üstüne.dr a gitmeyi de sevmez. zorla götürdüm dün gice vakıf guraba hast ne. Allahım o da ne. çocuk acilin kapısını görseniz bişey yutmuş bizimkiler kadar bebekler,bazıları bronşit olmuş hava veriyolar,bazıları ateşli atlet kilotla hastanede dolaşiyolar. çok kötü oldum ya. artık hiç dayanamıyom böyle şeylere. bi de dedim ki biz doğum gününde nasıl pasta yaptırsak ne giydirsek diye düşünüyoruz. millet nelerle uğraşıyo. çok şükrettim helimize . bu durumların varlığını biliyoruz tabiki ama görünce insan daha bi farkediyo şükrediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?