sağol sultan hoşbulduk
kıss kerem değişmiş geldi bana siması çok değişmiş
belkide fotodan öyle görünüyo bilmiyom ama babaya benzemeye başlamış gibi
yanılıyomuyum
bence de349 mu çok pahalı onu alacağıma biraz daha ekler akülü araba alırım daha iyi
cnım bizim ev 5 telsizde tansaşa bp ye tramvaya yakın rauf denktaş cad. bu pastane tam nerde.güngören de konak var o da çok güzel arkadaş orda 20kişilik 75 e yaptırdı fotoğraflı ama şekillideğil.tek alternatifim şu anda orasıaliyecim ben bizim burda derhan pastanesine yaptırıcam...diyebilirim ki güllüoğlunu falan 100 kere katlar yada seyidoğlunu....bize yakın yerler bunlar diye söylüyorum...zaten fiyatları aynı hepsinde 120....size hatıra kalsın tabi canım ben herkese dağıtılan olunca diye düşündüm...esra ordu nerden çıktı yaa(
yok canım hediyeyi bu sitede gördüm. davetiyeyi de kuzen dağıtmıştı bir de oğlunun vesikalık foto.nu koymuş hatıra kalsın diyecanım ben daha almadım .. ama gülşah tavsiye etti. bakacam artık markette
migrosta yokmu.
ooo siz aşmışsınız canım.... davetiye misafire hediye falan ...
hayırdır seker ne oldu.. bak yazın karadeniz tuu yaparsın ne var bunda..
yaaa sinemi ornek al biraz.. kız cağız. ufacık bebesiyle kaç yer dolandı.
Aliye geçmiş olsun eşine,ben onunla ilgili bir son beklerken,anlattıklarına da çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsun bütün hastaların.
Tuğba eşinin de d.günü kutlu olsun,Allah sizi ayırmasın hiç.
evet yeliz sana da sor caktım nerde yaptırdın diye çok güzeldi. fotolara baktım ama yorum yazamadım selen den. kusura bakma yazcam ama. bankalar cad.ndeki seyrandamı canım.biz pastayı seyran pastanesinde yaptırdıkkk benim verdiğim modelden daha güzelini yapmışlar sağolsunlar
inşallah canım becerip buluşuruz bu sefer.ama hava güzel olcak ben varım.çdk mutlu oluyorum sizinle buluşunca.valla tanışıyoz yavaş yavaş :)
az kaldı mayısta dayımın oğlu evleniyo gelicem
bu sefer bende buluşacam yahu hamilelikte bi yere çıkamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?