2009 Nisan Anneleri

bende davetiye yaptırcam hani şu şubat annelerinden bir bayan yaptırmış kzına onun mavilisini gülşene katılyorum o konuda
nikah şkerleri davetiyeler özenle seçilir onca para verilir ama insanlar çöpe atarlar!

ayyy çok şişim geld..kaç saattir sıkıyorum..
şimdide gitmezsem masamın altından sular akacak .

valla tanışıyoz yavaş yavaş :)
az kaldı mayısta dayımın oğlu evleniyo gelicem
bu sefer bende buluşacam yahu hamilelikte bi yere çıkamadım zaten

sağol sultan hoşbulduk
kıss kerem değişmiş geldi bana siması çok değişmiş
belkide fotodan öyle görünüyo bilmiyom ama babaya benzemeye başlamış gibi
yanılıyomuyum

ya babayada benzetiyorlar banada karışık

şirvan haklısın hadi sizin saatiniz doldu gidin diyemem :)

ee o zaman 2 pasta kesmek lazım :1shok::1shok:hihi
of ne zor iş miş bu

Benim de teyzemin kzı bize yapacaktı takvim,12 yaprak ,ama daha ben foto seçmedim,işin başına geçip.30 TL mıydı ne fiyatı,ondan veremem gelenlere tabi,dağıtmak için de tek yapraklık olarak yaptıracağım,saat gibi vardı ya,o modelden.

E zaten Sultan aynı günde yapsaydın da 2 pasta kesmen lazımdı,yarım pastayı mı keseceksin 2.postada.

hee bu arada ben de pınarın bebek sütünde verdim içti kahvaltısına da koydum ama 1.5günde 1 paket gidiyo aptamil 19 lira hesaplarsak pınarın sütü daha karlı oluyo
deniz ve gülşen sizde normal süt veriyosunuz dimi

349 mu çok pahalı onu alacağıma biraz daha ekler akülü araba alırım daha iyi
bence de
aklıma gelmişken geçen sene bim e akülü araba gelmişti 100 tl ye biz yazlıktaydık gittik vardı da ama seneye alırız dedik sonra.akülü araba jip gibi olur ya genelde bu da traktör şeklinde ama yaslanmaya arkalığı yok bizim ilk arabam daki gibi ata biner gibi biniyo pedala basıp gidiyo
bimi takip edin isterseniz

cnım bizim ev 5 telsizde tansaşa bp ye tramvaya yakın rauf denktaş cad. bu pastane tam nerde.güngören de konak var o da çok güzel arkadaş orda 20kişilik 75 e yaptırdı fotoğraflı ama şekillideğil.tek alternatifim şu anda orası

yok canım hediyeyi bu sitede gördüm. davetiyeyi de kuzen dağıtmıştı bir de oğlunun vesikalık foto.nu koymuş hatıra kalsın diye

sağol canım amin.

bende edayla bugün yaşgünü işini konuştum banada dağıtılan şeyler mantıklı gelmedi
takvim eyvallah ama sene sonunda atılacak bişey ne biliyim..
bide gelenlere bağlı benim akrabam yok burada sadece nisan annelerinden tanıdıklarım var
bebişlere bişeyler vermek daha ii olur gibi geliyo bakalım..

Ben arkadaşalr arasında yapmayacağım,çünkü hiçbiri birbiriyle ortak değil,sizinkiler de öyle mi,yoksa bir arkadaş grubu mu?
Millet ilk o gün tanışacak,iyi olur mu bilmem???

bende kahvaltıda pınarın sütünü kullanıyorum hipp görmedim hiç bulsam alırdım belki ama yaklaşık 2 aydır pınar veriyorum emzirdiğim için mamaya gerek yok dedi dr.
en azından 6-12 yazıyo üstünde işte inanıp alıyoruz

ehh bu kadar göründüm yeter kaçayım artık annem geldi gelmişken saçımı boyasın dedim çıktım internete takıldım :)
yaa ben turuncu yapmıştım saçımı aslında bakıra boyattımda turuncu tuttu şimdi üstüne cila yaptıracam anneme ama değiştirsemmi rengi ne yapsam yaa

şimdi görmedikki rengini diyeceksiniz haklısınız face e ekledim sanıyorum foto ama eklemedim
neyse bi gidip bakayım renklere belki bi şimşek çakar :)
ama şu akan boyalardan nefret ettim

biz pastayı seyran pastanesinde yaptırdıkkk benim verdiğim modelden daha güzelini yapmışlar sağolsunlar
evet yeliz sana da sor caktım nerde yaptırdın diye çok güzeldi. fotolara baktım ama yorum yazamadım selen den. kusura bakma yazcam ama. bankalar cad.ndeki seyrandamı canım.
valla tanışıyoz yavaş yavaş :)
az kaldı mayısta dayımın oğlu evleniyo gelicem
bu sefer bende buluşacam yahu hamilelikte bi yere çıkamadım zaten
inşallah canım becerip buluşuruz bu sefer.ama hava güzel olcak ben varım.çdk mutlu oluyorum sizinle buluşunca.
ben de tek bize hatıra takvim yaptırıcam. gelenlere belki davetiye ama alıcam yaptırmıcam. stüdyoda foto çektirirsek uyguna mal olursa küçük birer tane koyarım içine bende.
şubat annelerinde biri photoshopta kendi yapmış takvimi çok beğendim. başka da örnek görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…