2009 Nisan Anneleri

ay canım fark etmeden biyeremi çarptıki demin zeren ayağımın dibinde başladı katlı katıla ağlamaya ne oldu kucağa gel falan deken zor sustu anlamadım ne olduğunu yarım saat sonra kahvaltısınıyaptırırken bi baktım kafasını çarpmış soyulmuş kızarmış nası becerdi ruhum duymadı

ohh gece sohpeti kaçırmışımtühhh
bende kalktım sultişle çarşıya gidicez çocukları annelerimize bırakıp şöyle doğum günü için bişeyler bakalım dedikk

bu arada hepinize günaydınnnn güzeller

Günaydın!

Tuğba benim için de bakıverin,kız bebek kıyafetleri nerede var,süslar falan,ben tıkıldım evde,buralarda gezineceğim artık:-((

onlara bakıcaz işte cumhuriyet caddesine falan bakalım dıyoruz kostümler nerde fotoğraf pasta bir fiyat alalım bakalım neler olucak ne kadar tutacak?

günaydın arkadaşlar.
dün geceki sohbeti okuyorum amma eğlenceliymiş burası bilseydim kalkar gelirdim:)))
burcu şenaya katılıyorum vurmuştur bi yerini sen anlamamışsındır.senin için kötü bi gece olmuş.
şenay size de geçmiş olsun canım

kahvaltı yapayım.oh ne güzel annem ben uyurken gülfemi almış sonra uyutmuş bana kahvaltı hazırlamış.Allah annelerimizden razı olsun.kızlar hep söylüyorum yine söylicem anneleri yanında olanlar kıymetini bilin.beni şimdiden gidince napcam korkusu sardı((

günaydınnnn...
gülercim çok haklısın anne gibi kimse olamaz.ben de annem gelince çok dinleniyorum.bir de kız kardeş...onunda değeri de faydası da çok.
benim de kardeşim geldi dün eniştesinin doğumgününü kutlamak için onlar enişte baldız değil baba kızmış öle diyolar :) ecrin çıldırdı sevinçten ne yapsak kahkaha attı 11 e kadar teyzesiyle oynadı ne bir uyku belirtisi ne bir huysuzluk...Allahım iyi ki bana bir kız kardeş vermiş.

kızlar bi yere vurduğunu sanmıyorum arabada gelirken gayet iidi arabadan indiik eve girer girmez ağlamaya başladı şimide hala mız mız diş gelicek diyo annem üst damağı bayağ şişmiş.
tuğba ne güzel gezin anacım bizim yerimizede .

kesinlikle haklısın tuğba bi de kızkardeş.benim de 2 tane var.izmirdeyken de hep kızkardşim uyuttu gülfemi.

ya bu arada ben avatarı izlemeyi çok istiyodum ama kalkmıştır artık diyodum şansımı deniyeyim dedim araştırırken forumda hala seansın olduğunu gördüm.bugün avatar günü ve gezme günü.:dance::sm_cool:

bi deeeee kocaman bi maşallah kızıma dün gece sadece 3 kere kalktı ve 4 buçukta azıcık ağladı.Allahım ne güzelmiş ya.ay inşallah baharla birlikte herşey düzelecek hepimiz için inşallah.

ay canım kıyamam noldu acaba dişmi? selen dişleri çıkarken sadece mızırdanıyo böyle olmaz hiç.

oh ne güzel gezin bakalım.hava da güzel

Allah razı olsun onlardan canım
ay canım ya.teyzesini de çok severmiş. bizimki de öyle selen bazen kardeşimin kucağından bana gelmiyo.
bu arada eşinini doğum günü kutlu olsun canım. bir ömür boyu birlikte olun inşallah
herkese günaydın bu arada

Kıııııııııııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
az Önce gÖrdÜm gÜlfemın dıŞı ÇıkmıŞ.
Ya ne gÜzel bı gÜn bugÜn yarabbım.

çok teşekkür ederim aliyecimmm
güler hadi gözün aydın.bak dün gece rahatlayıp uyumasının hikmeti buymuş.diğerleride sıkıntısız pıtır pıtır çıksınlar inşallah

sağol aliyecim inşallah geçsin tüm dertleri bebelerimizin.
şenay biz de hep eşimle öyle diyorduk gülfeme nenem kılıklı diye seviyoduk.darısı başınıza.

bi deeeee kocaman bi maşallah kızıma dün gece sadece 3 kere kalktı ve 4 buçukta azıcık ağladı.Allahım ne güzelmiş ya.ay inşallah baharla birlikte herşey düzelecek hepimiz için inşallah.
inşllah cnm çook sevindim derken diş haberini gördüm daha çok sev,ndim :teytey: hihoyyyt a.s. demek çok acıtıyo dişler gülercim yaa ilk dişi di mi hepsi birden çıkmaya hazırlanıyo ya daha da zorluyodur patır patır çıksınlarda sizde uyuyun artık inşallah :Saruboceq:

hayırlı olsun gülfemcim dişiniz
ya kızlar şeker hamuru yenmiyo yazmış bazıları biraz araştırdım yeniyomuş bu melet

maşallah miraya annesi.

evet canım ilk dişimiz ama yan tarafında izi belli.yarına falan o da çıkar.sanırım hepsi dediğin gibi patır patır çıkacak gibi.

hayırlı olsun gülfemcim dişiniz
ya kızlar şeker hamuru yenmiyo yazmış bazıları biraz araştırdım yeniyomuş bu melet

sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…