2009 Nisan Anneleri

Ganajjjjjjjjjjjjjjj????

Afiyet olsun Deniz.Yok mu bir dilim bile çekecek kadar ))))))

Şirvan sizin çok iyiymiş yaaa,biz de oraya mı gelsek çektirmeye)
gel şekerim . eşimide götürürüz..
iyi pazarlık yapmıştı. ogün...
normalde saat ve bir cep albümü yoktu. dedik biz iki nenelere vereceğiz falan.
anahtarlık yoktu.mesela..
pazarlık yapınbence bayanlar..
gümüş stüdyo. bulgurlu da

Beyaz Show da Ajda Pekkan bir gömlek giymiş,hani filmlerde kadın sevgilisnde kalır gece,sabahına da erkeğin gömleklerinden birini giyer ya,öyle bir gömlek giymiş)
tv açık ama buraya bakmaktan oraya bakmadım bile.
sen yazınca gördüm.

bu şarkısı hepimize gelsin ...

eğlen güzelim. gününü gün et..

doğum günü hesiyesimi:jeyyar:

ya benim hamilelikten bi hatıra da yanlarda çıkan beyazlar oldu.ecrin 6 aylıkken boyatmıştım kestane yani kendi rengine.kardeşime dedim sen gelmişken gidelim kuaföre eşim de siyah yaptırsana dedi.daha önce hep siyah boyatırdım özledi heralde :)

Benim saçlarım da bir ara siyahtı,koyu kestane boyamıştım,simmmsiyahhhhhhhhh olmuştum

Şimdi de istediğim renk olmazsa diye,ne zamandır boyasız kullanıyorum,saçım da beyaz da olmadığı için böyle de idare ediyorum açıkçası.

Tuğba Hepsi kızları için de aynı şeyleri düşünmüşüz,ben de sofrabezine benzetmiştim

kız tanyeli o dansöz
popoya bak hey maşallah uheheheh

adın tombul falan ama göbek yok yanlarda yağ yok

Ben de inek gibi o mmleri ortaya dökerler en çok ona sinir oluyorum,hiçbir estetiği yok!!!

Tuğba Hepsi kızları için de aynı şeyleri düşünmüşüz,ben de sofrabezine benzetmiştim

neyi moda yapacaklarını şaşırdılar anacım bi ara da annelerimizin kullandığı tülbentler varya çember de derler onlardan etekler yelekler modaydı şidmi sofrabezlerini değerlendirmişler.

çok güzel hareketler bunlarda bi skeç vardı istenmeye tüylerden de hırka yapmışlardı bigün o da olursa şaşırmam

Ben de inek gibi o mmleri ortaya dökerler en çok ona sinir oluyorum,hiçbir estetiği yok!!!

ayyy inek deyince üstüme aldım birden. sonradan anladım bana demiyormuş..
hani benimde şu araa koca memeli dolanıyorum da
inekler gibiyim vesselam

kime diyon banamı diyosun . tombull

benim göbek var. yanlarda var biraz ..

:uhm::uhm::uhm:
yok kız heheh
tanyeli için diyorum görmedinmi yusyuvarlak:))

o memeleri sütyensiz görmek isterdim acaba göbeğine kadar geliyor mu diye:))

bende öle taksam benimkilerde bomba olur hııhhh:)

kadında ne popo var be heyyyyyyyyyyyy maşallah
kız sen benim yazdıklarımı okumuyomusun

Sultan o giydiği kıyafet de baştan aşağı korsedir canım da,ondan o kadar sıkı duruyordur,yoksa her yerden fışkırır valla
Zaten belli ne kadar gevşek olduğu mmlerinin,ancak o kadar toplayabilmiş hehehehee

okuyorum sultanım ne olduki ne kaçırdım.aynı anda yazıp yolluyoruz sanırım.
aynı anda aynı şeyleri söyledik benim yazılarımı alıntı yapmayınca öle yazdım

evet olabilir

afedersiniz streçide kıçına girmiş
ikiye ayrılmş tamamen heheh

heeeeeeeey nereye gittiniz gitmeyin beni yanlız bırakmayın

bak el bezleri vileda paspastan yaplmış hepsinin elbiseler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…