günaydınnnn
dişiniz hayırlı olsun gülerrr
sagol cnmmm
evet böyle o yelek hafif eline aldınmı yelk gibi dutmuyo degılmi ince ...
oysa şayet gördümm
bu arada takı setin hayırlı olsun....
sen istanbula döndünmü izmirdemısın dahaa
eg uyadı 7de kahvaltısını yaptı uyusunda bende yatıcam kocişt tık yok uyuyorrrrrr,
şenay gecmişi okuyon kızzzzzzzzzzzzz
günaydın
kızceler uyuyoo sanırım
benım canavar dibimdeeeeeeee
o facede ekledigim videoyu izleyin yaa
dün akşam ekledim....
günaydınnn iyi pazarlarr
gülercim ne güzel bi gün geçirmişsin çok sevindim doping gibi olmuştur :) ben sinemaya en son hamileyken gitmiştim.özledim valla.
biz de bugün süper bi pazar geçiricez anlatayım da kıskanınkayınpederime gidicez o ecrini kucağından indirmicek ecrin huysuzlanacak çakma yine motor takılmış gibi konusacak ecrin uyuyamayacak.kıbrısa gidiyoruz diye yine bi sürü sitem işiticez vs..vs.. -tatlicadiarzu-
bu bizim her pazar ki ritüelimiz :)
günaydın canlar,iyiki erken yatmışım kerem 7de ayaktaydı salladım yatağında falan 9da kahvaltıettik şimdi yerde yuvarlanıyo uykuusu gelsin diye bekliyorum
rüyamda kerem in yürüdüğünü gördüm oturuyodu birden kalktı ve bana doğru koştu şok oldum sevimçten ağladım tabi rüyamda:))
tuğba hava kötü bebekle nereye gidilir bu yağmurda
gunaydınlar bızde erkencılerdenız seloşu bbanneye sattık kahvaltı edıcez eşim hazırlıyo bende sıze bakayım dedım
guler takı setın hayırlı olsun
tuğbacım hakıkaten super bı pazar valla :))
tuğba hava baya soğuk aman dıkkat et canım
sultan keremıtoda hemencıcık yuremeye başlar ruyandakı gıbı ınşallah
bende hep dışlı göruyom ma çıkan eden yok:))
melek ben o vıdeoyu ızledım
izledim melek çok berbat ya hala yaşıyomu o nasıl yapmışlaronun yüzünü çok kötüydü
biizmkide tek elle tutunca yürüyoda sallana sallana.)hadi ben kaçtm keremi uyutayım çok acktım
inşallah cnm sağolgünaydınnn iyi pazarlar herkese sultan inşallah kerem biran önce yürür sende rüyandaki gibi mutlu olursun.tuğba sanada iyi gezmeler bol bol gez bizim yerimizede .
yaşaması mümkün değilzaten çok kötüydü yaaben o videoyu başka bir yerde izlemiştim. videonun sonunda öldüğü yazıyordu.
mrb kızlar ya bu sabah gözümü açtığımda cok güzel bişey oldu CEREN YÜRÜDÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:)
gece uyanıpta beşikten düşmesin diye sarkıyo çünkü 1 aydır yer yatağında yatırıyorum onu sabah uyanmış bizim yatağın kenarından tutup kalkış yüzü hep bize dönerdi bu kez arkası bize doğruydu yanı sırtını yatağa yaslamış duruyodu hafif gözüm aralandı sonra birden 1-2-3 adım derken 6 adım kadar gidip kapının oraya cup oturdu ansıl çığlık attım eşim uyandı çok güzel bi sahneydi sonra aynı hareketi koltuk kenarından tv ye doğruda yaptı kızım yürüyo galiba acele eteyip biraz yavaş yürüse düüşmez aslında diş hala yok ama yürümek var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?