2009 Nisan Anneleri

bu arada geçmişten dem vurmuş şenay özlem... evet ne günlerdi saatlerce sayfalarca konuşurduk.. şimdi ise en az boşlukta kendi ihtiyaçlarımızı karşılıyoz:):) şahsen ben eşimle başbaşa kalmayı bile çok görüyom kendime.... ama olsun sonra onla doyasıya olamadık diye üzülmektense......
gülercim ohhh gezmişsin..

ayyyy ne tatlı ve hüzünlü... olsun küçük de gelse saklarsın hatıra....
yeni gelin bile olsam bırakmadım diyosun:):):)) çakmaya......

bırakmam tabi emelcim benim eşimin annesi dolayısıyla benim annemin el emekleri.üstelik gelinlerime diye yapmış bohçalamış.herşeyden aynı 2şer tane yapmış mesela 30 tane tülbent çıktı 15 tanesini aldım aynısından 15 tanesini eltime diye ayırdım.nişan bohçasına koyarız bana koymamıştı çakma.salon takımları dantelelr bile çıktı.hepsinden hem kendime aldım hem kaynıma ayırdım.o evlenirken hatırlatıcam verdiricem.

güle güle kullanın tuğbacım ne güzel ecrinede babanneden hatıra onlar..
ya bişii sorucam ben netten ilk kez bişiiler alıcam da kredi kartı bilgilerinde CVC2 yazıyo ne yazıcam oraya anlamadım

amaaan öziii kız hiç hatırlamıyorum ben senin yabancılık çektiğini benim belalımı hatırlıyomusunuz betülllllllllllll
hıç unuturmuyuz kk da yaz msn e geç allahım ya tam kulıstı,kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişlere soda verilir mi?ben içerken gülfem istedi azıcık verdim tekrar isteyince 2-3 çaykaşığı verdim.sonra da korktum.
hıç bır bılgım yok canım hem vermışın artık bır daha vermezsın benımkıde şışeye hasta delı oluyor görünce rengındenmıdır nedır amadışı yok dıye bu kadar müsamaha sonra ben ağlayacağıma şımdı o ağlasın demı
geçmış olsun canım ev sahıplerı mısafırmı olurmuş sende alemsın,zamanın olsa gırersın heralde
hamarat kadınmış rahmetlı hemde adaletlı kımseyı küstürmemış yanı,toprağını sevsın,yattığı yer cennet olsun,pazarın güzel geçmesıne sevındım
bız yaşlandık galıba mıllet yıllar önceyı konuşur bız daha dünü konuşuyoruz ama zaman ne kadar çabuk geçıyor demı,ben eskıden okanı ızlerdım sabaha kadar,en az 3 te uyurdum hamıleykende sabayı ızlerdım hafta ıçı yanı şımdı kendım ıçın kk ya gırıyorum, haftada 1 kuaföre ınıyorum o kadar bunada şükür,ece gece sütünü ıçıyor ben cup yatak geçtım kocadan(burda değıl ya onun ıçın bu kadar rahat söylüyorum)ohaoldumsmile

neden kız ne yapmışta cok carptı kalplerimiz ben hepinizi cok sevıyorum eskilerrrrrrrrrrr diyeyım kendi düşüncem birbirimize cevapta vermesek(görmedigimiz zaman)delüde desek akılda versek yada başka işi kızmıyoruz alınmıyoruzzzzzzzzz
sizler sevıyorum

ii yapmışsın...
mekanı cennet olsun..

bizde yeni geldik ege uyudu babamlara cok yakın gittigimiz yer egeyi oraya bıraktı 3 saat ayrıdık ogluşumla sonra eşim giiti aldı geldi oda minik egeyi gördüüü
42 günlük ay i görsenız meme emişini ben unumuşum sanki o günleri nekadar tatlıydı sanki ben cok uzun zaman olmuş gşbi hissetdim benım oglum büyümüş dedimmm
ege minik egeyi ellemek istedi bizde cicici cicici diye sevdikkk

kocişl zaman gecırelım byeeeeeeeeee

Amin Allah razı olsun özlemcim çok sağol.
rahmetliyi tanıyan herkes çok iyi bahsediyor yaşasa sırtın yere gelmezdi diyolar bir de hep kız torun hayali varmış hrşeyi pembe örmüş

ya ben yazıyorum sayfa donuyor eskıye dönüyor çıldıracam aaaaaaaaa,meleeeeek bızı gaza getırırdın ya unuttunmu kıs gerçı benım kocayı gaz maz etkılezmedı ya neyyssse şımdı yıne kendımı gaza getırıp sınırlendırmıım bızımkınınde kulakları çınlamasın demı,bende çok sevıyorum ve ıstemeden kırdığım kım varsa özür dılıyorum olur a farketmemışımdır,ben ece ye güvenmıyorum melek bu sevme konusunda çünkü elının ayarı yok babasına çekmış o da gıdıklıyorum zanneder parmakları etıne geçer,kız severken bıle yapıştırıyor,cıcı cıcı pat,arada sırada arkadaşım gelıyordu 3 aylık bebeğı var artık gelmıyor bır değıl ıkı değıl şaka gıbı gelıyordu önce arkadaşıma ama anlayınca gelmıyor,pazarın güzel geçmesıne sevındım canım,banada öyle gelıyor o emzırdıkçe bır tuhaf oluyorum, eceyle yan yana gelınce kocaman duruyor olumunekankayizsmile

ya ben yazıyorum sayfa donuyor eskıye dönüyor çıldıracam aaaaaaaaa,meleeeeek bızı gaza getırırdın ya unuttunmu kıs gerçı benım kocayı gaz maz etkılezmedı ya neyyssse şımdı yıne kendımı gaza getırıp sınırlendırmıım bızımkınınde kulakları çınlamasın demı,bende çok sevıyorum ve ıstemeden kırdığım kım varsa özür dılıyorum olur a farketmemışımdır,ben ece ye güvenmıyorum melek bu sevme konusunda çünkü elının ayarı yok babasına çekmış o da gıdıklıyorum zanneder parmakları etıne geçer,kız severken bıle yapıştırıyor,cıcı cıcı pat,arada sırada arkadaşım gelıyordu 3 aylık bebeğı var artık gelmıyor bır değıl ıkı değıl şaka gıbı gelıyordu önce arkadaşıma ama anlayınca gelmıyor,pazarın güzel geçmesıne sevındım canım,banada öyle gelıyor o emzırdıkçe bır tuhaf oluyorum, eceyle yan yana gelınce kocaman duruyor olumunekankayizsmile

of ne yoruldum misafirim vardı 2çocuk Allah tan kerem beni üzmedi uyudu yeni gittiler
bu arada birşeyede açıklık getireyim belki diyosunuzdur buraya girmiyoun facedesin die ama ben dışarda ve işim olduğu zamanlar annem tarlama bakmak için açıyor benim face i

öğrenemezsin demiştim farmville beni bile geçti habire ekip biçiyor çok hoşuna gidiyo onada meşgale oldu

tuğba kısa günün karı:)güle güle kullanın

bugün bir ev göremye gittik 2+1ama sıfır çok beğendim evin talipliis çokmuş kadın kiracı seçemiyo:)
numaramzı verdik kısmet bizeyse arayacak bakalm

sağol sultancım :)
benim facei de bazen kardeşim kendine hediye göndermek için açıyo bazen abim bende pc başıdnaysam hep açık zaten millet diyodur 7 24 face de :)

şu inşaattan aldım bende
bakalım tamamlıayabilcekmiyim :)

evden vazgeçtim ya elif sen bilirsin yıldırımda şaypa varya
göz merkezi var onun tam karşısında çok katlı yeni binalar evi çok beğendim ama istediğim yerde değil pöff bu gidişle ben taşınamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…