selammm
biz harika pazarımızı yaşadık geldik :)
çok da kötü geçmedi
yalnız rahmetli kayınvalidemin ördüğü bebek şapkaları patikleri varmış daha yeni çıkardılar ortaya.aman allahım ya o nasıl bir örgü yemin ederim hazırdan daha güzel hepsi ama şapkaların biri hiç olmadı biri oluyor ama eh işte patikler büyükmüş allahtan.çok sinir oldum daha önce çıksaydı kullanırdık.kayınvalidem benim şimdi oturduğum evde oturuyormuş burda ölmüş onun eşyaları neden çakmada valla anlamadım.
yeni gelinken de yelekler hırkalar oyalı tülbentler patikler kumaşlar çıkmıştı.hepsini aldım bırakırmıyım :)
hıç unuturmuyuz kk da yaz msn e geç allahım ya tam kulıstı,kaydirigubbakcemile3amaaan öziii kız hiç hatırlamıyorum ben senin yabancılık çektiğini benim belalımı hatırlıyomusunuz betülllllllllllll
hıç bır bılgım yok canım hem vermışın artık bır daha vermezsın benımkıde şışeye hasta delı oluyor görünce rengındenmıdır nedır amadışı yok dıye bu kadar müsamaha sonra ben ağlayacağıma şımdı o ağlasın demıkızlar bebişlere soda verilir mi?ben içerken gülfem istedi azıcık verdim tekrar isteyince 2-3 çaykaşığı verdim.sonra da korktum.
geçmış olsun canım ev sahıplerı mısafırmı olurmuş sende alemsın,zamanın olsa gırersın heraldeselam kıslar nihayet geçmişten kısmen sıyrılabildim misafir misafir okudum:)
ceren e maşallah darısı diğer nisan bebelerine...
gülercim takıların hayırlı olsun güle güle kullan...
herkes iyidir inş. biz pın pın la iri sayılırız. ben geçen hafta hastaydım ama şimdi iyiyim şükür.
pın pın da dişten dolayı huzursuzdu iki gündür iyi.ben de bi selam vereyim dedim... iyi akşamlar herkese...
hamarat kadınmış rahmetlı hemde adaletlı kımseyı küstürmemış yanı,toprağını sevsın,yattığı yer cennet olsun,pazarın güzel geçmesıne sevındımselammm
çok da kötü geçmedi
yalnız rahmetli kayınvalidemin ördüğü bebek şapkaları patikleri varmış daha yeni çıkardılar ortaya.aman allahım ya o nasıl bir örgü yemin ederim hazırdan daha güzel hepsi ama şapkaların biri hiç olmadı biri oluyor ama eh işte patikler büyükmüş allahtan.çok sinir oldum daha önce çıksaydı kullanırdık.kayınvalidem benim şimdi oturduğum evde oturuyormuş burda ölmüş onun eşyaları neden çakmada valla anlamadım.
yeni gelinken de yelekler hırkalar oyalı tülbentler patikler kumaşlar çıkmıştı.hepsini aldım bırakırmıyım :)
bız yaşlandık galıba mıllet yıllar önceyı konuşur bız daha dünü konuşuyoruz ama zaman ne kadar çabuk geçıyor demı,ben eskıden okanı ızlerdım sabaha kadar,en az 3 te uyurdum hamıleykende sabayı ızlerdım hafta ıçı yanı şımdı kendım ıçın kk ya gırıyorum, haftada 1 kuaföre ınıyorum o kadar bunada şükür,ece gece sütünü ıçıyor ben cup yatak geçtım kocadan(burda değıl ya onun ıçın bu kadar rahat söylüyorum)ohaoldumsmilebu arada geçmişten dem vurmuş şenay özlem... evet ne günlerdi saatlerce sayfalarca konuşurduk.. şimdi ise en az boşlukta kendi ihtiyaçlarımızı karşılıyoz:):) şahsen ben eşimle başbaşa kalmayı bile çok görüyom kendime.... ama olsun sonra onla doyasıya olamadık diye üzülmektense......
gülercim ohhh gezmişsin..
neden kız ne yapmışta cok carptı kalplerimiz ben hepinizi cok sevıyorum eskilerrrrrrrrrrr diyeyım kendi düşüncem birbirimize cevapta vermesek(görmedigimiz zaman)delüde desek akılda versek yada başka işi kızmıyoruz alınmıyoruzzzzzzzzzohhhh sefanız olsun canımcım bızım burda güzel ne oluyor bızde çıkamıyoruz hepsı bırarada olmuyor ışte,bahar kokuyor bahar bende balkonda alıyorum havamı ama alıyorum ya daha ne demı
melek ya sayende az çarpmadı kalbımız hatırlarmısın bılmem,ne eğlendık ama hıç bılmedım onca ay nasıl geçtı,belkıde hamılelığımın en hoş zamanlarıydı ve belkıde bu yüzden o zamanlar özlenıyor korkulmuyor tarafımca :sm_cool:
ii yapmışsın...selammm
çok da kötü geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?