2009 Nisan Anneleri

ay sorma aklım hep burda eski avare günlerimizi özlüyorum sabahın köründen gece yarılarına kadar çen çen çen çete gibiydik şimdi nerdeyse tuvalete bile randevu ile gidiyoruz

özi yaa çiftlikte kendimizi samanların içine hapsediyoruz yaa ben yapıyorum hep geri çıkıyo nedir bu işin alameti farikası

maşallah kızımızaaaaaaa

egede alkış alkış ölüyorum yapıcam diye kız izle olmz bişey cok kötü ama ne yapimm

özi yaa çiftlikte kendimizi samanların içine hapsediyoruz yaa ben yapıyorum hep geri çıkıyo nedir bu işin alameti farikası
farmville bahcen açıldımı hiç mausu kıpırtma adam neredeyse oraya gömmmmmmmm senın istedıgın yer olmazz

tam ortaya kendi durdugu yere bahcen açıldı adam nerde oraya saklaaaa

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, şen_ay

bizde cıkıyoruz evden byeeeeeee

müge dün seni arasam mı karar vermedim oasis e geldik ama geç kalınca aramadım artık 2 saat durduk durmadık çünkü..

arasaydın cnm ama oasise o kdrda yakın sayılmazyız biz en az 20 dk :))))
havada süperdi bizde hep dışarıdaydık

iyi akşamalr kızlar.
biz de gezdik geldik.gerçi burda hava çok güzel değildi ama olsun işte havamızı aldık.

ay sorma aklım hep burda eski avare günlerimizi özlüyorum sabahın köründen gece yarılarına kadar çen çen çen çete gibiydik şimdi nerdeyse tuvalete bile randevu ile gidiyoruz
bende çoooook özledım

yaptım olmuyo ya yine çıkıyo

ılk çıftlık açıldığında adam nerde duruyorsa çevresını sekız samanla çevır şenayımkaydirigubbakcemile2:lepi:

maşallah cerene.artık kocaman oldular ya.

sağolun kızlar.

sorma canım öyle garip bi duygu yoğunluğu yaşadım ki anlatamam.
bu arada ben senin o alındığın günü hatırlıyorum.kimse vevap yazmıyo eskiler kendi aralarında cevaplaşıyo diye kızmıştın di mi.ne günlerdi ya.:teselli:

oh ne güzel.inşallah bi gün senden bana hamaratlık bulaşır.

iyi akşamalr kızlar.
biz de gezdik geldik.gerçi burda hava çok güzel değildi ama olsun işte havamızı aldık.
ohhhh sefanız olsun canımcım bızım burda güzel ne oluyor bızde çıkamıyoruz hepsı bırarada olmuyor ışte,bahar kokuyor bahar bende balkonda alıyorum havamı ama alıyorum ya daha ne demı
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, şen_ay

bizde cıkıyoruz evden byeeeeeee

melek ya sayende az çarpmadı kalbımız hatırlarmısın bılmem,ne eğlendık ama hıç bılmedım onca ay nasıl geçtı,belkıde hamılelığımın en hoş zamanlarıydı ve belkıde bu yüzden o zamanlar özlenıyor korkulmuyor tarafımca :sm_cool:

ya o kadar yazdım hepsı gıttı :çok üzgünüm:,evet canım ozamandı doğru hatırlıyorsun,halbukı mahalleye yenı gelmışın azıcık tanısınlar senı dımı,olmaz bazen herşey çok çabuk olsun ıstıyor herşeyı,hey gıdı günler heyyyy

amaaan öziii kız hiç hatırlamıyorum ben senin yabancılık çektiğini benim belalımı hatırlıyomusunuz betülllllllllllll

Deniz aynen benim de nişanım Mart ta olmuştu,ben de çok zor bulmuştum
Ela ya da yazlık elbiselerden alsan,üstüne de bolero gibi birşey giydirsen ?
Ben de hiç bakmadım daha,ama kışlık almam kesin,bir tek d.gününde giyer sonra kalır,yazlık birşey alırım,evde olacak zaten,kombiyi son ayara getiririm ,üşümez kuzucum.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ceyo16

Meleeeek,kulakların çınlasın)

Ceren e maşallah!Sultan senin rüyan Ceren e çıkmış,bak
Darısı bizimkilere.
Ceren de bildiğim kadarıyla emeklemiyordu dimi,Elavinya,hiç sıralamadan etmeden direkt mi yürüdü,öyleyse,tam sürpriz olmuştur size!!

kızlar bebişlere soda verilir mi?ben içerken gülfem istedi azıcık verdim tekrar isteyince 2-3 çaykaşığı verdim.sonra da korktum.

selam kıslar nihayet geçmişten kısmen sıyrılabildim misafir misafir okudum:)
ceren e maşallah darısı diğer nisan bebelerine...
gülercim takıların hayırlı olsun güle güle kullan...
herkes iyidir inş. biz pın pın la iri sayılırız. ben geçen hafta hastaydım ama şimdi iyiyim şükür.
pın pın da dişten dolayı huzursuzdu iki gündür iyi.ben de bi selam vereyim dedim... iyi akşamlar herkese...

selammm
biz harika pazarımızı yaşadık geldik :)
çok da kötü geçmedi
yalnız rahmetli kayınvalidemin ördüğü bebek şapkaları patikleri varmış daha yeni çıkardılar ortaya.aman allahım ya o nasıl bir örgü yemin ederim hazırdan daha güzel hepsi ama şapkaların biri hiç olmadı biri oluyor ama eh işte patikler büyükmüş allahtan.çok sinir oldum daha önce çıksaydı kullanırdık.kayınvalidem benim şimdi oturduğum evde oturuyormuş burda ölmüş onun eşyaları neden çakmada valla anlamadım.
yeni gelinken de yelekler hırkalar oyalı tülbentler patikler kumaşlar çıkmıştı.hepsini aldım bırakırmıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…