maşallah kızımızaaaaaaamrb kızlar ya bu sabah gözümü açtığımda cok güzel bişey oldu CEREN YÜRÜDÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:)
gece uyanıpta beşikten düşmesin diye sarkıyo çünkü 1 aydır yer yatağında yatırıyorum onu sabah uyanmış bizim yatağın kenarından tutup kalkış yüzü hep bize dönerdi bu kez arkası bize doğruydu yanı sırtını yatağa yaslamış duruyodu hafif gözüm aralandı sonra birden 1-2-3 adım derken 6 adım kadar gidip kapının oraya cup oturdu ansıl çığlık attım eşim uyandı çok güzel bi sahneydi sonra aynı hareketi koltuk kenarından tv ye doğruda yaptı kızım yürüyo galiba acele eteyip biraz yavaş yürüse düüşmez aslında diş hala yok ama yürümek var:)
egede alkış alkış ölüyorum yapıcam diye kız izle olmz bişey cok kötü ama ne yapimmmaşallah yürüyen bebişlere
bizde 1-2 adım atıyoruz 1 haftadır ama hala tık yok
bi alem oldu şarkı duyunca kalkıyo ayağa
kaldırıyo ellerini kafasına kdr alkış yapıyo sonrada popoyu sallamaya başlıyo :)))
meleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
paylaşma öyle videolar yaaa iğrenç bişeydi
farmville bahcen açıldımı hiç mausu kıpırtma adam neredeyse oraya gömmmmmmmm senın istedıgın yer olmazzözi yaa çiftlikte kendimizi samanların içine hapsediyoruz yaa ben yapıyorum hep geri çıkıyo nedir bu işin alameti farikası
müge dün seni arasam mı karar vermedim oasis e geldik ama geç kalınca aramadım artık 2 saat durduk durmadık çünkü..
bende çoooook özledımay sorma aklım hep burda eski avare günlerimizi özlüyorum sabahın köründen gece yarılarına kadar çen çen çen çete gibiydik şimdi nerdeyse tuvalete bile randevu ile gidiyoruz
özi yaa çiftlikte kendimizi samanların içine hapsediyoruz yaa ben yapıyorum hep geri çıkıyo nedir bu işin alameti farikası
yaptım olmuyo ya yine çıkıyo
mrb kızlar ya bu sabah gözümü açtığımda cok güzel bişey oldu CEREN YÜRÜDÜÜÜÜÜÜÜÜÜ:)
gece uyanıpta beşikten düşmesin diye sarkıyo çünkü 1 aydır yer yatağında yatırıyorum onu sabah uyanmış bizim yatağın kenarından tutup kalkış yüzü hep bize dönerdi bu kez arkası bize doğruydu yanı sırtını yatağa yaslamış duruyodu hafif gözüm aralandı sonra birden 1-2-3 adım derken 6 adım kadar gidip kapının oraya cup oturdu ansıl çığlık attım eşim uyandı çok güzel bi sahneydi sonra aynı hareketi koltuk kenarından tv ye doğruda yaptı kızım yürüyo galiba acele eteyip biraz yavaş yürüse düüşmez aslında diş hala yok ama yürümek var:)
inşallah cnm sağol
yaşaması mümkün değilzaten çok kötüydü yaa
maşallah kızmıza darısı başımıza biz anca rüyalarda görüyoruz:)
gülercim yazmayı unutmuşum güle güle kullan takılarnı..
aay yazacaklarımı unutmuşum :))
ecrinciğime çok geçmiş olsun ve saçlarını güle güle kullan tuğbacım..
gülercim sende güle güle kullan..
sultan komando espirine de çok güldüm :))
ceren e maşallah ne güzel bi haber..
canım ya nasıl heyecanlısın yazarken bıle yaşadın tekrar sankı,maşallah darısı bıze nasıp olsun ınşallah,o zaman selen,ceren ve ece kaldı dış çıkarmayan sağlıkla çıkarsınlar bebeklerımız ıncılerını,bızımkıde yatağının trabzanlarından tutmaya çalışıyor,bıde sanırım dışı kaşınıyor dıye kemırıyor tırtıl mısalı hoş herşeyı kemırıyor orası ayrı,ayakkabılarının cırtcırtlı kısımları her seferınde yıkanıyor çünkü ne kadar dıkkat etsekte kaşla göz arasında ağızda,nerden nereye geldım yıne ya,bıde süreklı bır kafa atma halınde nereye rast gelırse en çokta beraber uyuyoruz ya benım alnıma denk getırıyor basıyor kahkahayı,herkese ıyı pazarlar kızlar,tuğba ve sultan pasta ışını halletmenıze sevındım,burcucum böyle yanlış anlamalar oluyor canımo kadar olacak merak etme,üstelık hepımız aynı dönemın yolcusuyuz tabıkı gruplaşmalar var doğal olarak bu yüzden küçük alınmalar olmuyor değıl kendı ıçımızde bıle ama olsun,hem bazen dedığın gıbı hassas dönemlerımıze denk gelıyor olmayacak bışeye alınabılıyoruz,bende hamıle kaldığımı öğrendıkten 1 ay sonra katıldım kı daha öncesınden üyelığım vardı başlarda alınganlık yapıyordum sonra gördümkı ben abartmışım,çoğumuzun ılk bebeğı ve hamıleyken daha fazla konuşuluyordu çok fazla ış yoktu,ış yerınde ben süreklı aşağıda tutuyordum sayfayı hem ış hem kk daydım fakat şımdı bebeklerımız,yıne çoğumuzun ışı,ve ev ışlerı var felan fılan,ya aslında daha yazacaktım ama vazgeçtım canım kıssadan hısse boş ver ya yaz sen ıstedığını cevap veren verır varmeyen vermez,yalnız tıınn mınn yazma yakışmıyor bızlere,kımsenın kımseden üstünlüğü yok bunu bıl yeter
ay temızlık yaptım öldum yarın mısafır gelıcekmiş allahtan akşam selenı doğum gunune denenen bı poğçam bıde tatlı kurabıye var yanına bı börekle bı makarna salatası tamamdır:)
ohhhh sefanız olsun canımcım bızım burda güzel ne oluyor bızde çıkamıyoruz hepsı bırarada olmuyor ışte,bahar kokuyor bahar bende balkonda alıyorum havamı ama alıyorum ya daha ne demıiyi akşamalr kızlar.
biz de gezdik geldik.gerçi burda hava çok güzel değildi ama olsun işte havamızı aldık.
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, şen_ay
bizde cıkıyoruz evden byeeeeeee
selam kızlar..
dün bizde gezdik ama elaya elbise bulamadım yaa kışın sonu bişii kalmamış ee yazık da giydirememkıyafet için çok kötü bi zaman nişanımda martta olmuştu çok zor bulmuştum elbise :)
sabah ütü çamaşır işlerimi hallettim şimdi cam mı silsem yoksa gezsek mi karar veremedim ama hava kapalı gibi yağmur yağarsa iki işte yatar ben de yatarım o zaman hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?