kımın dılıne düşürmesın arkadaşım ben anlamadım yaTam meraklıya gore haber benımkı allah 2 cocuk var bırı daha 11aylık 3.nun suphesı kım bılır bana neler sayardı allahım dusurme onun gıbılerın dılıne
ohhhh ellerıne sağlıkne yapsam diye düşünmek benı delırtırıyor mantı yapayım bari oda akşam saati olur sıcak sıcak....
eyşan kız3..müyolda allah korusunnnnnnn
gıcık şey seni...
melekcim bir tabakta bana göndersene..
c.tesi kuzenimde 2 tabak yedim ama kesmedi..
şimdide olsa yerim valla..
bol sarımsaklı olacak ama..
deniz.. sen yiyemezsin şimdi . malüm rejimdesin ya ben senin yerinede yerim canım kaydirigubbakcemile
kımın dılıne düşürmesın arkadaşım ben anlamadım ya
ohhhh ellerıne sağlık
şırvan adam çatlatırsın ha,akıl o kılo vermış bız düşünelım asılsırnaşık şey
şirvancım galiba 200 tl lik benim gördüğüm model jokerde de öyleydi fiyat.
evet can da selen kadad aslında
başka bişey yazamıyom selenden
şirvannnnnnn!ben şirket bahçesinde yürüyüşe gidiyom bebeğim sen yi yemekleri.
yazın kuşadasında görüşürüz..
bikinili hoş hatun benim balinada sen:))))))))))))
akşam ola hayrola canım negatıf çıkacak ınşallah sıkma canınıevet gecmısteydım yaaa ne bıleyım 2gun gectı ama daha olmadım bu aksasm test yapcam esım getırecek
kafayı yerım garantı
sağol canımgeçmiş olsun canım.amin onlarsız herşey çok daha zor.
ağlama daha bellı değıl bu ay herkes geç kaldı hemyaaaaaaaaaaa ne bıleyım bu aksam nasıl olacak bılmıyorum adam almadan gelırse ıcerı almam kafayı yıcem aksam dıyorum bole bole oda sayıyo gercekten gecmıs yaaaaa dıyo bana gulsem mı aglasam mı dıyemıyorum aglıycam
denız getır gazaşirvannnnnnn!ben şirket bahçesinde yürüyüşe gidiyom bebeğim sen yi yemekleri.
yazın kuşadasında görüşürüz..
bikinili hoş hatun benim balinada sen:))))))))))))
şirvan teyzesine çekmiş bak.. herşeyi yiyor..
baran 2 günde bir yapıyor..
bizim malüm kabızlık olayımız var. ..
dün akşam yavrum yapınca ağladı resmen .
hııııı ben o meraklıyı unuttum gıttı anacım şımdı düştü bende,amaaaan sıra ona gelsın gelırız üstesınden,ona laf düşmez peheysa hastalanmamış ya onu diyor..
2 tane var. birde 3. gelirse..
meraklı yorum yapar şimdi git aldır diye..
gel şirvancım tabikiii bol srımsaklı................
eyşan allah korusun kızzz
deniz sende gel anacım.......
eheeh şirvan ince hatunları kesiyırdur senınkiiiii
kendine bak zyıfla adamı baştan cvirrr
şöyle ateşli ateşliiiiiiiiiiiiiiiiii
Ozlem canım suuuu meraklı mısafır dıye bı hatun varya adıyla musemma onu dıyom kızzzz o burdakı meraklı bırde dısarıdakıler olcak tabııı bastada kaynanam rehaya bıle bı suru konustuyduuu olursa busefer dıllerınden duramam kesın
amaaaaaaaaaan onlar da degıl ben mahfolurum yazık bana 23 te 3 allahım etme eyleme valla adet olayım sadaka vercem yemınle
Bahardan dır dımııııııııııııııı ozlemcım moral arıyorum kendıme
hııııı ben o meraklıyı unuttum gıttı anacım şımdı düştü bende,amaaaan sıra ona gelsın gelırız üstesınden,ona laf düşmez peh
urla senın bışeyın yok gayet ıyısın,baksana formundasın sen hala ateşlı ateşlıkaydirigubbakcemile3:lepi::dance:
yok yok ınsallah yanlıs alarmdırne yapsam diye düşünmek benı delırtırıyor mantı yapayım bari oda akşam saati olur sıcak sıcak....
Eyşan kız3..müyolda allah korusunnnnnnn
hadıııııııııı ınsallah ozlemcım negatıf cıkack dımıya sen merak etme tabıkı bahardandır,yap akşam testı bak negatıf çıkacak hııııııç sıkma o güzel canını arkadaşım:1hug:
urlaaaaaaaaaaaaaa kız dua edın bana gercı artık dua da kar etmez dımı tabıııııııı varsa allah korusungel şirvancım tabikiii bol srımsaklı................
Eyşan allah korusun kızzz
deniz sende gel anacım.......
Eheeh şirvan ince hatunları kesiyırdur senınkiiiii
kendine bak zyıfla adamı baştan cvirrr
şöyle ateşli ateşliiiiiiiiiiiiiiiiii
bilmezmiyim şekerim..akşam ola hayrola canım negatıf çıkacak ınşallah sıkma canını
sağol canım
ağlama daha bellı değıl bu ay herkes geç kaldı hem
denız getır gaza
sızdedemı kabızlık var bızımkı hepkabızdı şırvan,her seferınde bacaklar yukarda zor la hemde öyle katıkı ağlayarak çıkarıyor,yaşıyorsun anlarsın nasıl yaptığını,nasıl bu kadar sert olabılıyor ya,kuzucum çok acı çekıyor
Bahardan dır dımııııııııııııııı ozlemcım moral arıyorum kendıme
canım akşam değilde. sabah ilk idrarınla yap bence..ya sen merak etme tabıkı bahardandır,yap akşam testı bak negatıf çıkacak hııııııç sıkma o güzel canını arkadaşım:1hug:
eheheh koca elden gitmesin diye şirvana taktik verıoz ben elimi bile kaldırmammmmmmmmmm ehehehehhee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?