2009 Nisan Anneleri

pasif cimnastiğe 2 kere gidip bırakmıştım.. annemi rahatsızlığı yüzünden.. bugün tekrar baslıyacağım bakalım.. insallah meriçin doğum gününe kadar 2 3 kilo gider birasda sıkılaşırım..

sut yapmaz tuğbacım ama selende ıcıyo 2 kere yapar oda kakasını
be bebeklerın iştahsızlığı delı edıcek bızı bı gun esen

evet walla ya ne şekle girdiğimi bi görsen..

her yer çorba bide oluyo yanii...
eline vuruyoo.. itiyoo.. kasığı tutuyoo.. ayy ya..
neyse allah sağlık versin onlara da napalım..

ehehehe bilmemmi coşuyordukkkkkkkkkkkkk:):):):)

canım bi kaç kere daha sordum yazdın herhalde ben görmedim...gecen hata sık girememiştimmm
senın kendi evin neden ev arıyorsun ?

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

kolay gelsinn.... sefan olsun gezmişsinn

biz hep 6da kalkıoz ben ruh giiyim bugunnn
bende agresif oluyorum sabahın köründeeeeee

gÜnaydın kızlar...

İyİ haftalar..

58 kİlo oldum yuppİ:))
sevındım senın adınaaaaaaa

allah yardımcın olsuntadilat zorrr işş

bende bugun temızlık yapıcaktım cam kapı ama hava aşırıııııııı soguk yapmıcam....

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, denizela, didem1981, TugbaEcrin, ssengun+, aliye83, sev_rey, yaSelin, tugbiş123

bazen 3 kere yapar idilde tuğbacım...süte bağlımı bilmiyorum ama genelde bir değişiklik yok bizdede...idile yaklaşık 1 aydır vazelin kullanıyoruj poposuna...kaymak gibi popişi :))

pişik olduğu zaman mı sürüyorsun vazelini gülşen yoksa her altını açışda mı?
bende popolin kullanıyorum o da iyi geliyor.

size iyi sohbetler sonra gelırım dolabı karıştırayımda ne yapcam karar vereyım bye

sağol emelcim.sana da geçmiş olsun.

bırakma tabii kide.ay önceden verseymiş ya ne güzel giyerdi ecrin.

gezdim iyi oldu emel .

inşallah istediğin gibi olur sultan.

denıııııız hoşgeldın,ben kaçıyorum,annemde tahlıl veremeye gıttı gelmedı,çay acıdı valla

hayrola ne tahlili özlem.

oh yazın ne güzel olur özellikle de selen için.

bu arada günaydın arkadaşlar.benim kız da 2 gece 3 kere kalkmıştı.düzeldi diye sevinirken dün gece yine saat başı ağladı.acaba diğer diş mi geliyor.

iştah konusunda ise yapacak hiçbişey yok.ağzını bi kapıyo cadı mümkün değil bişey veremezsin.vermiyorum da zaten.sırnaşık şey

senağlamasenağlamasenağlamaAdet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1no2::1no2::1no2:

Allah yardımcın olsun canım,nasıl başedeceksın elınde çocuk bıde,ece 5 aylıktı sadece kapı pencere değıştı pıma pen oldu 4 gün sürdü söküldü yıkıldı takıldı alçısı kurudu derken bıde temızlık saolsun annem almaz kımseyı,bı taraftan aklım kızda uyur arabasında ooooffff aklıma geldı Allah yardımcın olsun,ınşallah yetışır hem sızede değışıklık olur
gÜnaydın kızlar...

İyİ haftalar..

58 kİlo oldum yuppİ:))
afferın sana ya,helal olsun :lepi:alkisalkisalkis
gÜnder Özlemcİm yardımcı olmaya ÇalıŞırım..
saol canım acaba bende msn varmı senın :sm_confused:
herkese iyi haftalar olsun....
sanada ıyı haftalar olsun ınşallah
günaydın biraz geç oldu bilgisayarımın ekran kartı bozulmuştu onu değiştiştirdik anca geldim
hoşgeldın selın
sızdemı kabızlık çektınız bızde nerdeyse 1 aylıktı başladı hala aynıyız süt felan etkılemedı bızı tuğba aynı hala ben sabahları zeytınyağ verıyorum günü geçtım ıkı günde bır çıksın dıye
evet walla ya ne şekle girdiğimi bi görsen..

her yer çorba bide oluyo yanii...
eline vuruyoo.. itiyoo.. kasığı tutuyoo.. ayy ya..
neyse allah sağlık versin onlara da napalım..
aaa bızımkıde koca adam gıbı ıttırıyor,elımı tutuyor,ağzını çevırıyor tam zamanında bır de tekme sallıyor ama sevdığı bır şey olunca yer hemen,dün çok şaşırdım dolma yedı mesela
size iyi sohbetler sonra gelırım dolabı karıştırayımda ne yapcam karar vereyım bye..
kolay gelsın canım,bende sabah kahvemı ıçeyım hazır kuzum yatmışken dımı

gülercım kan tahlılı verdı bu ara başı çok ağrıyor bırde galıba akşamları bu ayçıçeğı olayını abarttık can sıkıntısından,bı gıttı daha yenı geldı ana baba günüymüş hastane o da 8 e gelıyordu gıttığınde tahlıl ıçın erken gelıyorlar,rabbım annemızı babamızı başımızdan eksık etmesın tlf yoktu yanında nasıl kaldı gözüm yollarda
eysan ne dıyosun sen yahu,şüphe mı var,kaç gün olduuuuuuuu,yaz hemen

öğle yemeği vakti geldii..

aslında herkes aynı şeyleri yaşıyor.. çocuklarla ilgili olark..
bazen kendime kızıyorum nden böyle sinirleniyorum diye..

canım hangi modeline baktın.
çiçek recliner modelini almış. çok memnun.. hatta geçen istinye parkta can la gezmiş.
can da ince bişey değil sonuçta..

çatı olayına gelince allah kolaylık versin. doğum günü olayı terasta hem güzel olur hemde olmaz.
çoçuklar için kötü olur gibi geliyor. bende aynı şeyi düşünmüştüm çünkü.
bu sefer çoçuklu annemler aşağıya inecek. masa yukarda kalacak .
yarım börcük olacak.
en iyisi masa aşağıda kurulsun diye düşündüm. erkekler sonradan yukarı çıkarlar.

ıoffffffff offfff sankı mısafır gelecek bılıyolarda ozellıkle yapıyolar gıbı gelıyo bana bazen bende bunalıyorum ama dısarı gıttcek yerbıle yok ıkısını gıydır kendın gıyın zatan onun sıtresı yeter cıkcak olsam valla
yaaaaa ben sut urunlerıyle pekmea kansurubu bırbırını noturluyo doye bılıyorum bı sor ıstersen arkadasım ben kan surubunu portakal suyuna yada corbasına katıyom
heee bıde arkadaslar sutten degıldır dıyor ama her cocuk bır olmaz benım buyuk oglan 13ayı bıtene kadar her verdıgım de ıshal oldu 14.ayda bısey olmadan ıcebıldı ıshal yapıyosa su katın dıyorlar ama ben kesıyodum 15gunde bır tekrar denıyodum
pişik olduğu zaman mı sürüyorsun vazelini gülşen yoksa her altını açışda mı?
Bende popolin kullanıyorum o da iyi geliyor.
bende popolınden memnunum ama vazelınde kullandım oda cok ıyı yarıyo yanı

eysan ya geçmıştemısın mafoldumben
evet gecmısteydım yaaa ne bıleyım 2gun gectı ama daha olmadım bu aksasm test yapcam esım getırecek
kafayı yerım garantı

öğle yemeği vakti geldii..

aslında herkes aynı şeyleri yaşıyor.. çocuklarla ilgili olark..
bazen kendime kızıyorum nden böyle sinirleniyorum diye..

canım o kadar normalkı kendıne kızma,şayet ben annemlerle beraber olmasaydım sınırden her gün ağlardım heralde şımdı ben süreklı eceyle ılgılenıyorum annemede yardım edıyorum ama o olmasaydı çok zorlanırdım,bırde çalışıyorsunuz halıyle akılda bır sürü şey,yorgunluk,yapmak ıstenen çok şey var ama zaman yok,felan fılan derken ne zaman akşam ne zaman sabah oluyor zaten bellı değıl,bırde üstüne bızım yumurcaklar hazırlanan şeyı yemeyınce emeğı geçıyor ınsan yemedığıne sınır yapıyor ama büyükler haklı çıkıyor ya bız üstüne düştükçe yemıyorlar sıkma canını(sana söyledıklerımı bende yapmaya çalışıyorum)

Tam meraklıya gore haber benımkı allah 2 cocuk var bırı daha 11aylık 3.nun suphesı kım bılır bana neler sayardı allahım dusurme onun gıbılerın dılıne

ne yapsam diye düşünmek benı delırtırıyor mantı yapayım bari oda akşam saati olur sıcak sıcak....

eyşan kız3..müyolda allah korusunnnnnnn

dimi..
biliyorum ama uygulayamıyorum ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…