sut yapmaz tuğbacım ama selende ıcıyo 2 kere yapar oda kakasını
be bebeklerın iştahsızlığı delı edıcek bızı bı gun esen
ehehehe bilmemmi coşuyordukkkkkkkkkkkkk:):):):)ya ben yazıyorum sayfa donuyor eskıye dönüyor çıldıracam aaaaaaaaa,meleeeeek bızı gaza getırırdın ya unuttunmu kıs gerçı benım kocayı gaz maz etkılezmedı ya neyyssse şımdı yıne kendımı gaza getırıp sınırlendırmıım bızımkınınde kulakları çınlamasın demı,bende çok sevıyorum ve ıstemeden kırdığım kım varsa özür dılıyorum olur a farketmemışımdır,ben ece ye güvenmıyorum melek bu sevme konusunda çünkü elının ayarı yok babasına çekmış o da gıdıklıyorum zanneder parmakları etıne geçer,kız severken bıle yapıştırıyor,cıcı cıcı pat,arada sırada arkadaşım gelıyordu 3 aylık bebeğı var artık gelmıyor bır değıl ıkı değıl şaka gıbı gelıyordu önce arkadaşıma ama anlayınca gelmıyor,pazarın güzel geçmesıne sevındım canım,banada öyle gelıyor o emzırdıkçe bır tuhaf oluyorum, eceyle yan yana gelınce kocaman duruyor olumunekankayizsmile
canım bi kaç kere daha sordum yazdın herhalde ben görmedim...gecen hata sık girememiştimmmof ne yoruldum misafirim vardı 2çocuk Allah tan kerem beni üzmedi uyudu yeni gittiler
bu arada birşeyede açıklık getireyim belki diyosunuzdur buraya girmiyoun facedesin die ama ben dışarda ve işim olduğu zamanlar annem tarlama bakmak için açıyor benim face i
öğrenemezsin demiştim farmville beni bile geçti habire ekip biçiyor çok hoşuna gidiyo onada meşgale oldu
tuğba kısa günün karı:)güle güle kullanın
bugün bir ev göremye gittik 2+1ama sıfır çok beğendim evin talipliis çokmuş kadın kiracı seçemiyo:)
numaramzı verdik kısmet bizeyse arayacak bakalm
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:merhaba iyi akşamlar herkese .umarım herkesin hafta sonu süper geçmiştir.ben dün akşam bi konuya açıklık getirdiğimi düşünmüştüm ama olmamış sanırım.melek canım bana sitem ediyosun anladığım kadarıyla dün senden beni yanlış anladığını ogun geçmiş olsun diyenin zaten bir kişi diledi dediğim de sen olduğunu söyleddim üstelik seni kırdıysam özür dilerim dedim yanlış anlaşılma olduğunuda tekrar söyledim ve ortada söylenmiş ne kötü bi söz var ne bişey var o günler de çok hastaydım ve hassastım böyle zamanlar herkesin olmuştur eminim ben eski arkadaşlrının yerine zaten geçmeye çalışmıyorum genel sohpetlere çocuklarımızla ilgili konularda konuşuyorum ve yapım gereği kimseyle kişisel tartışmaya hiç bi zaman girmem .benden hoşlanmamış ola bilirsinde olabilir sonuçta insanız o zaman benim yazılarıma cevap vermesin yada okumassın çok uzun yazdım ama kendimi ifade edemedim sanırım dün akşam tekrar özür diler iyi akşamlar dilerim.
kolay gelsinn.... sefan olsun gezmişsinnslm kızlar nasılsınız bakalım biz bugün güzel güzel dolaştık eşimle koruparka gittik eceme ceylanda bir elbise beğendim çok hoştu ama acele etmek istemedim biraz daha gezicem doğum günü için eksiklerim vardı bardak falan onları aldık eşimle yemeğe falan gittik güzeldi yani tabi ecemi babanneye sattık:))
sultan ordaki evlerden almak istıyordum işte ben bence yeride çok güzel dolmuş market park herşey elinin altında niye istemıyorsunki ben kaçırma derim...
adaşım bence hepsi birer hatıra zaten ne varsa eskilerde var ya örgüyede birşey olmuyor yıka yıka kullan ecrin güle güle kullansın inşallah
bende eşimin yeğenini çağardım bende kalıcak birkaç gün eceme bakar temızlık yaparım bari tek başıma zor oluyor ii oldu geldiği yarın temizlik günüm camalrı falan silicem kısmetse
herkeze ii geceler öpuyorum
biz hep 6da kalkıoz ben ruh giiyim bugunnngünaydın herkese harika bi hafta diliyorum...ela 6 a çekti kalkış saatini her sabah sinirli kalkıyorum ve akşam erken yatıcam diyorum sonra yine geç yatıyorum gözlerim mosmor olmuş 1 haftadır böyle öğlende uyuyamamannemi çağırdım bu hafta inşallah gelir yaa..
sevındım senın adınaaaaaaagÜnaydın kızlar...
İyİ haftalar..
58 kİlo oldum yuppİ:))
allah yardımcın olsuntadilat zorrr işşselam kızlar.
şirvan yok ama hemen söyliyim
ben forum e-bebek e baktım bisiklete. kırmızısı vardı. ama bana o kadar kaliteli bi malzeme gibi gelmedigörünce.o kadar paraya değmez diye düşündüm. bu benim yorumum tabi.bi de selen mi iri ne oturma yerine sızmaz gibi geldi.sonra başka bi oyuncak mağazasında aynı şekilde bisiklet 100 tl ydi.ben saraçhaneye bakıcam
kızlar çatıya tadilat yaptırıyoruz. bi kaç gün hava güzel eolucakmış.üstünü açıcaklar.mutfak yapıcaz.olursa baya güzel bişey olucak.baklım doğumgününe yetişicekmi. önümde zorlu günler var.
selen uyuyo adamlar malz taşıyo gürültülü.inşallah uyanmaz
bi süre zor girebilirim ben
selam kıslar nihayet geçmişten kısmen sıyrılabildim misafir misafir okudum:)
ceren e maşallah darısı diğer nisan bebelerine...
gülercim takıların hayırlı olsun güle güle kullan...
herkes iyidir inş. biz pın pın la iri sayılırız. ben geçen hafta hastaydım ama şimdi iyiyim şükür.
pın pın da dişten dolayı huzursuzdu iki gündür iyi.ben de bi selam vereyim dedim... iyi akşamlar herkese...
selammm
biz harika pazarımızı yaşadık geldik :)
çok da kötü geçmedi
yalnız rahmetli kayınvalidemin ördüğü bebek şapkaları patikleri varmış daha yeni çıkardılar ortaya.aman allahım ya o nasıl bir örgü yemin ederim hazırdan daha güzel hepsi ama şapkaların biri hiç olmadı biri oluyor ama eh işte patikler büyükmüş allahtan.çok sinir oldum daha önce çıksaydı kullanırdık.kayınvalidem benim şimdi oturduğum evde oturuyormuş burda ölmüş onun eşyaları neden çakmada valla anlamadım.
yeni gelinken de yelekler hırkalar oyalı tülbentler patikler kumaşlar çıkmıştı.hepsini aldım bırakırmıyım :)
bu arada geçmişten dem vurmuş şenay özlem... evet ne günlerdi saatlerce sayfalarca konuşurduk.. şimdi ise en az boşlukta kendi ihtiyaçlarımızı karşılıyoz:):) şahsen ben eşimle başbaşa kalmayı bile çok görüyom kendime.... ama olsun sonra onla doyasıya olamadık diye üzülmektense......
gülercim ohhh gezmişsin..
of ne yoruldum misafirim vardı 2çocuk Allah tan kerem beni üzmedi uyudu yeni gittiler
bu arada birşeyede açıklık getireyim belki diyosunuzdur buraya girmiyoun facedesin die ama ben dışarda ve işim olduğu zamanlar annem tarlama bakmak için açıyor benim face i
öğrenemezsin demiştim farmville beni bile geçti habire ekip biçiyor çok hoşuna gidiyo onada meşgale oldu
tuğba kısa günün karı:)güle güle kullanın
bugün bir ev göremye gittik 2+1ama sıfır çok beğendim evin talipliis çokmuş kadın kiracı seçemiyo:)
numaramzı verdik kısmet bizeyse arayacak bakalm
denıııııız hoşgeldın,ben kaçıyorum,annemde tahlıl veremeye gıttı gelmedı,çay acıdı valla
selam kızlar.
ben forum e-bebek e baktım bisiklete. kırmızısı vardı. ama bana o kadar kaliteli bi malzeme gibi gelmedigörünce.o kadar paraya değmez diye düşündüm. bu benim yorumum tabi.bi de selen mi iri ne oturma yerine sızmaz gibi geldi.sonra başka bi oyuncak mağazasında aynı şekilde bisiklet 100 tl ydi.ben saraçhaneye bakıcam
kızlar çatıya tadilat yaptırıyoruz. bi kaç gün hava güzel eolucakmış.üstünü açıcaklar.mutfak yapıcaz.olursa baya güzel bişey olucak.baklım doğumgününe yetişicekmi. önümde zorlu günler var.
Allah yardımcın olsun canım,nasıl başedeceksın elınde çocuk bıde,ece 5 aylıktı sadece kapı pencere değıştı pıma pen oldu 4 gün sürdü söküldü yıkıldı takıldı alçısı kurudu derken bıde temızlık saolsun annem almaz kımseyı,bı taraftan aklım kızda uyur arabasında ooooffff aklıma geldı Allah yardımcın olsun,ınşallah yetışır hem sızede değışıklık olurselam kızlar.
afferın sana ya,helal olsun :lepi:alkisalkisalkisgÜnaydın kızlar...
İyİ haftalar..
58 kİlo oldum yuppİ:))
saol canım acaba bende msn varmı senın :sm_confused:gÜnder Özlemcİm yardımcı olmaya ÇalıŞırım..
sanada ıyı haftalar olsun ınşallahherkese iyi haftalar olsun....
hoşgeldın selıngünaydın biraz geç oldu bilgisayarımın ekran kartı bozulmuştu onu değiştiştirdik anca geldim
sızdemı kabızlık çektınız bızde nerdeyse 1 aylıktı başladı hala aynıyız süt felan etkılemedı bızı tuğba aynı hala ben sabahları zeytınyağ verıyorum günü geçtım ıkı günde bır çıksın dıyegünaydın..
kızlar bebişlerin günde 3 kere kaka yapması normal mi?
ecrin normal süte başladığından beri çok sulu ve 3 bazende 4 kez kaka yapar oldu.pişik oldu çocukta ya.
süt vermesem mi artık acaba? daha öncede kabızlıktan çekiyorduk bunun ortası yokmudur hofff
bir de mama yemiyor yine katı bişeyler yedirmek imkansız.bende sabah 150cc süt içine 4 5 kaşık (aptamil kaşığıyla) tahıllı ballı mama pekmez kan damlasını falan kattım içirdim biberonla.öteki türlü savaşıyoruz resmen yemek istemiyor.diş mi gelecek nedir
aaa bızımkıde koca adam gıbı ıttırıyor,elımı tutuyor,ağzını çevırıyor tam zamanında bır de tekme sallıyor ama sevdığı bır şey olunca yer hemen,dün çok şaşırdım dolma yedı meselaevet walla ya ne şekle girdiğimi bi görsen..
her yer çorba bide oluyo yanii...
eline vuruyoo.. itiyoo.. kasığı tutuyoo.. ayy ya..
neyse allah sağlık versin onlara da napalım..
kolay gelsın canım,bende sabah kahvemı ıçeyım hazır kuzum yatmışken dımısize iyi sohbetler sonra gelırım dolabı karıştırayımda ne yapcam karar vereyım bye..
selam kızlar.
ıoffffffff offfff sankı mısafır gelecek bılıyolarda ozellıkle yapıyolar gıbı gelıyo bana bazen bende bunalıyorum ama dısarı gıttcek yerbıle yok ıkısını gıydır kendın gıyın zatan onun sıtresı yeter cıkcak olsam vallahafta sonu meriç hiçbişi yemedi.. Misafir glcekti aksam ...
2 sn durmadı.. Oraya burayı şurayı derken. Sinirlerim bozuldu bi güsel ağladım..
Sonra eşim aradı çık dışarı biras dedi..
Aldım meriçi çiktik 1 saat dolasyık biras sakinledim kendime geldim..
çocuk oturmuyo ki.. Oturmak nedemek bilmiyoo.. Sürekli ayakta...
Bişiler yapıyoo..
Eşim erken geldi izin almış.. O tuttu biras işlerimi yaptım ben..
yaaaaa ben sut urunlerıyle pekmea kansurubu bırbırını noturluyo doye bılıyorum bı sor ıstersen arkadasım ben kan surubunu portakal suyuna yada corbasına katıyomgünaydın..
Kızlar bebişlerin günde 3 kere kaka yapması normal mi?
Ecrin normal süte başladığından beri çok sulu ve 3 bazende 4 kez kaka yapar oldu.pişik oldu çocukta ya.
Süt vermesem mi artık acaba? Daha öncede kabızlıktan çekiyorduk bunun ortası yokmudur hofff
bir de mama yemiyor yine katı bişeyler yedirmek imkansız.bende sabah 150cc süt içine 4 5 kaşık (aptamil kaşığıyla) tahıllı ballı mama pekmez kan damlasını falan kattım içirdim biberonla.öteki türlü savaşıyoruz resmen yemek istemiyor.diş mi gelecek nedir
bende popolınden memnunum ama vazelınde kullandım oda cok ıyı yarıyo yanıpişik olduğu zaman mı sürüyorsun vazelini gülşen yoksa her altını açışda mı?
Bende popolin kullanıyorum o da iyi geliyor.
gülercım kan tahlılı verdı bu ara başı çok ağrıyor bırde galıba akşamları bu ayçıçeğı olayını abarttık can sıkıntısından,bı gıttı daha yenı geldı ana baba günüymüş hastane o da 8 e gelıyordu gıttığınde tahlıl ıçın erken gelıyorlar,rabbım annemızı babamızı başımızdan eksık etmesın tlf yoktu yanında nasıl kaldı gözüm yollarda
eysan ne dıyosun sen yahu,şüphe mı var,kaç gün olduuuuuuuu,yaz hemen
evet gecmısteydım yaaa ne bıleyım 2gun gectı ama daha olmadım bu aksasm test yapcam esım getırecekeysan ya geçmıştemısın mafoldumben
öğle yemeği vakti geldii..
aslında herkes aynı şeyleri yaşıyor.. çocuklarla ilgili olark..
bazen kendime kızıyorum nden böyle sinirleniyorum diye..
canım o kadar normalkı kendıne kızma,şayet ben annemlerle beraber olmasaydım sınırden her gün ağlardım heralde şımdı ben süreklı eceyle ılgılenıyorum annemede yardım edıyorum ama o olmasaydı çok zorlanırdım,bırde çalışıyorsunuz halıyle akılda bır sürü şey,yorgunluk,yapmak ıstenen çok şey var ama zaman yok,felan fılan derken ne zaman akşam ne zaman sabah oluyor zaten bellı değıl,bırde üstüne bızım yumurcaklar hazırlanan şeyı yemeyınce emeğı geçıyor ınsan yemedığıne sınır yapıyor ama büyükler haklı çıkıyor ya bız üstüne düştükçe yemıyorlar sıkma canını(sana söyledıklerımı bende yapmaya çalışıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?