insallah canim sagol yaaaÇok sevindim cnm inş.artık böyle korku yaşamazsın, düşünemiyorum bile 23 yaşında 3 çocukla..
sagolun kizlar allah razi olsu nhihoyyytmasalahh..
hadi gözün aydın....
kızlar yaaa yeni bir konu açım bakalım.
cuma günü arkadaşlar gelecekti demiştimya..
rahim kanseri muahabbeti olduda . şu smear testi muahabbeti.
ben hiç yaptırmadım . korkuyorum . korkulacak bişey yok 1-2 sn. sürüyor deniyorlarda.
tamam onu biliyomda o metal şey bile ürkütücü..
hem bende kendimi kasma gibi bir olay var.
evlendiimde ilişkiye bile zor girmiştim.
canım kocacım benle az uğraşmamıştı. sağolsun .
hamilelikte de muayene çok zor oluyorudm .
dr.um bile senle işimiz var diyordu.
pasiflora yada başka sakinleştirici - kas gevşetici al git mutlaka dediler.
şimdi o günden beri takıldım.
ne yapcam ben gitmem gerek ama korkuyorum ..
benim gibi olan varmı aramızda acaba?
Oldummmmm
oldummmmm
yasasın ayyyyyyyyyyyyy sadaka vercem
rabbım sen benı darda koma
ayyyyyyyy sevıncten aglaycam sımdıde
bana da doktorum lohusalık sonunda yaptı. öle canın falan acımıyor. yaptır da için rahat etsin aslında her yıl yaptırmak lazımmış.
hadi gözün aydın
ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((
ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((
ayyyyyyyy ayni benim gibi olmus heee benim tam bir ay geciktirdiler canim 38. haftada dogum yaptim insallah hersey yolunda gider yaaaay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((
gecmuis olsun canimsık sık yıkayın dedi. ilaç vermek istemedi. zaten geçen yıkadıktan sonra bayağı bir azaldı. birde çok nemli tutmayın saçını dedi. kurutmak lazım banyodan sonra.
cok gecmis olsun papatya cayi cok iyi geliyo bademcik iltehabina ama aktardan acik alinan olacakmerhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa( o ağladı ben ağladım.
canımmm ben hamile kalmadan önce yaptırdmıştım bişey sokuyo sıvı cekıoo hiçççççççç acımıyor ama insan ister istemez kasıyor igneleri var 1. igne atılıyor sonra 3 ay sonra 3. igne 6 ay sonrayadı sanırım ben yaptırcaktım hamile kaldım o ayyyykızlar yaaa yeni bir konu açım bakalım.
cuma günü arkadaşlar gelecekti demiştimya..
rahim kanseri muahabbeti olduda . şu smear testi muahabbeti.
ben hiç yaptırmadım . korkuyorum . korkulacak bişey yok 1-2 sn. sürüyor deniyorlarda.
tamam onu biliyomda o metal şey bile ürkütücü..
hem bende kendimi kasma gibi bir olay var.
evlendiimde ilişkiye bile zor girmiştim.
canım kocacım benle az uğraşmamıştı. sağolsun .
hamilelikte de muayene çok zor oluyorudm .
dr.um bile senle işimiz var diyordu.
pasiflora yada başka sakinleştirici - kas gevşetici al git mutlaka dediler.
şimdi o günden beri takıldım.
ne yapcam ben gitmem gerek ama korkuyorum ..
benim gibi olan varmı aramızda acaba?
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhherkese merhaba,
Şirvan bende kendimi çok kasarım valla benim eşimde az çekmedi benden
eyşan korkma canım ben her ay gecikme yaşıyorumki bu ayda hala olmadım
BU ARADA 11 AYLIK OLDUKKKK alkisalkisalkis :teytey: :dance:
ehehehe maşallah benımkide 90 ama erkeklerde boy varsa göstermıoo facede resımlerde kilolu degılkızzzbunlarda benim kocişime taktı..
benim kocam beni sever.. filde olsam sever..
çünkü kendiside fil .
cuma günü diyetisyene gitti. tam tamına 101 kilo.
2,5 ayda 10 kilo vermesi gerekiyormuş. ilk etapta..
gözünaydınnnnnnnnnOldummmmm
oldummmmm
yasasın ayyyyyyyyyyyyy sadaka vercem
rabbım sen benı darda koma
ayyyyyyyy sevıncten aglaycam sımdıde
gecmiş olsun:):):) bir an evvel iyleşir inşallah...merhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa( o ağladı ben ağladım.
merhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa( o ağladı ben ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?