egede çış yapıyor kendisi ellemıyor allahtannncayı sobayı v.syaaa hani bu bebekler
sıcak bişey olduğunu anladığında ellemezlerdi
demir babasının çay bardağını tutuyo
cıssss çok sıcak diyoruzzz
bi daha tutuyo
çekiyo sonra yine ttutuyoo
kıyamam ona bennnnnnnnnnndemire ayakların nerde diyorum ayaklarına bakıp gülüyo
yürümek için kendini deniyo 1-2 adım atıp oturuyo sıpa yaaaa
gözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
benide annem 42 yaşında dogurmuşşşkizlar size magazinlik bir haberim var annemin 48yasindaki arkadasi evde otururken birden ciglik atmis
amaaaaaaaaaaan beim karnimda birsey oynuyor demis
doktora goturmusler veeeeeeeeeeeeeeeekadin menepoza girdim derken 7aylik hamile imis
benımde annem6,5 aya kadar bilememiş karnı büyümemeiş ve menapoza girdim sanmış....ayy eyşan inanmıyorum yuuuh tam magazinik valla nası yani a 7 aylıkmı farketmiş anaaaaa
hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
haftasina gorunur canim merak etme HADI HAYIRLI OLSUNŞİMDİKİ kızmıymış ya neyse sağlıklı olsuda canım ilerki yaşalrda hamileliklere sorun olabilio çünkü kızımn dişiyle ilgili bişey sorcam canım şimdi daha 2 gündür farkettik biz ne zaman görünecek kadar büyür bu yaa
AMANNNNNN BIRDE IKIZ OLACAKLAR HEEEhayırlı olsun canım dişiniz biz halen dişsisiz zerende 4 tane var ama zeynep nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?