2009 Nisan Anneleri

ayy eyşan inanmıyorum yuuuh tam magazinik valla nası yani a 7 aylıkmı farketmiş anaaaaa

oylee vallaha delirmistir sanirim hatice teyze kucuk kizdan sonra 5tane dusuk yapmisti erkek istiyodu bi tane daha ama rabbim onca yil sonra bir kiz nasip etti

ŞıMDıKı kızmıymış ya neyse sağlıklı olsuda canım ilerki yaşalrda hamileliklere sorun olabilio çünkü kızımn dişiyle ilgili bişey sorcam canım şimdi daha 2 gündür farkettik biz ne zaman görünecek kadar büyür bu yaa

eysan aynısı bizimde bi tanıdığa olmuştu onunda küçüğü liseye giden 2 kızı vardı 3. de kızdı şimdi 2 yaşına gelmiştir ama o 4,5 aylıkken farketti sizinki maşallah iyi doğurmadan anlamış :)))

yaaa hani bu bebekler
sıcak bişey olduğunu anladığında ellemezlerdi
demir babasının çay bardağını tutuyo
cıssss çok sıcak diyoruzzz
bi daha tutuyo
çekiyo sonra yine ttutuyoo
egede çış yapıyor kendisi ellemıyor allahtannncayı sobayı v.s

demire ayakların nerde diyorum ayaklarına bakıp gülüyo
yürümek için kendini deniyo 1-2 adım atıp oturuyo sıpa yaaaa
kıyamam ona bennnnnnnnnnn
egede burnun nerde diyoz ellıyor bende sıkıyorum onun burnunjuuuu
tekrar diyorum burnun nerde tekrar uzatıyorellıyoruz burunuuuu
hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
gözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar size magazinlik bir haberim var annemin 48yasindaki arkadasi evde otururken birden ciglik atmis
amaaaaaaaaaaan beim karnimda birsey oynuyor demis
doktora goturmusler veeeeeeeeeeeeeeeekadin menepoza girdim derken 7aylik hamile imis
benide annem 42 yaşında dogurmuşşş

ayy eyşan inanmıyorum yuuuh tam magazinik valla nası yani a 7 aylıkmı farketmiş anaaaaa
benımde annem6,5 aya kadar bilememiş karnı büyümemeiş ve menapoza girdim sanmış....
7.ayda ben dogmuşum zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
1,300 sanıım yanlışta hatırlıyo olabilirim 1 kusur civarı dogmuşum 15 cocuk hastanesinde yatmuşımmmmmmmmmmm

kızlar ege resimlerde beni bulup öpüyorum eşimle ya yana resimlerimizde benım tarafı öpüyo kuzummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herseyimmmmmmmmmmmm

ege uyduuu ben de baktım kacayım bari...

hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa

aay hadi gözünaydın cnm yaa bak yeni adımlarla yeni dişler birlikte geliyoo..

eliff tarifi tariflerin olduğu topiğe yazıyorum cnm şimdi

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, denizela, şen_ay, eysan

haftasina gorunur canim merak etme HADI HAYIRLI OLSUN
hayırlı olsun canım dişiniz biz halen dişsisiz zerende 4 tane var ama zeynep nanay
AMANNNNNN BIRDE IKIZ OLACAKLAR HEEE
kiz urla sende supriz bebesin heee allah esine bebene bagislamis teee o zamandan

yaa akşamüstü tarifler uçuştu yine ben yapmıcam yiyorum dedim ..ööle dedim ya eşim poğaça diye tutturdu neyse akşam yaptım zaten kaplumbağa şeklinde denemek istiyordum yaşgünü için çok şirin oldu gerçekten ama kendi tarifimden yaptım..

evet eyşan süprüzüm....

babam hep der süprizim diyeee

valla ben o konuda üşengecim işte kurabiye bogaca sevmem yapmayıı

selamm...
elavinya hayırlı olsun dişiniz. biz de ikinciyi çıkardık geçen hafta:)
şenayyy boşver tatlım yaaa geç çıkan daha sağlıklı olurmuş...
ayyy çok yorgunum ben...... ötüm sizi iyi akşamlar...........

herkese iyi geceler.. bende yatıcam az sonra byeeeeeeeeeeeeeeeeee

uyku bastırdı herhalde eyşann:):):)
ben yatmaya gidiom kuzcuklarda sabaha kadar uyusunlar sabahın kör vaktinde kalkıyorlar zatennn

Deniz canım vermiş olduğun pandispanya kekine çok kabarıyor yazmışsın hatta o kadarki 3 e bölebilirsin demişsin benimde keklerim pek kabarmaz tarifini deneyeceğim ama yuvarlak borcama mı yapıyorsun ???

iyi geceler melek benimkilerin henuz uyumaya niyeti yok
oh babamizda kolayini buldu heeee saat 9dan 11e kadar uyuyo cocuklari uyutunca ben gelip rahat rahat oturuyo anne var nede olsa bakar bebelere ben hasta olsam en fazla 1saat oyalar cifte sitandart kaderim sanirim

ayy inşallah bende birkaç sene sonra bi bakarım 7 aylık hamileyim eheheheh çoğu gitmiş azı kalmış olur eheheheheheh

Gündüz uyuyamadığımda akşamın erken saatinde uykum geliyor valla,buraya girmeseydim çoktan uyumuştum,ama burada ne varsa,uykumdan ölsem de çıkamıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…