2009 Nisan Anneleri

Sibel Can da bir kere demişti,5 aylıkken farketmiş hamile olduğunu,düzensizlik varmış,anlamamış..

Farmda yanlışlıkla karpuz ektim,4 günde ancak olacak,öyle kalsın mı ,yoksa onları silip başka şey ekme şansım var mı???Zarar eder miyim çok,)

iyi akşamalr kızlar elevinya dişiniz hayırlı olsunn .bende kayranın ilaçlarını verdim uyutmaya çalışıyorum kendi kendine uyuyan çocuklara hayranım ama kayra çoook uzun süre böle devam etcek sanırım(

ayy inşallah bende birkaç sene sonra bi bakarım 7 aylık hamileyim eheheheh çoğu gitmiş azı kalmış olur eheheheheheh
senin zormu geciyordu hamileligin
ben istemem her gunun tadini cikarmak isterim benim bu dunyada en sevdigim sey di hamilelik belki 30 umda birde kizim olur eger durumumuz olursa 4e kadar isterim valla ama zamanli olmak kaydiyla tabiki

Deniz canım vermiş olduğun pandispanya kekine çok kabarıyor yazmışsın hatta o kadarki 3 e bölebilirsin demişsin benimde keklerim pek kabarmaz tarifini deneyeceğim ama yuvarlak borcama mı yapıyorsun ???

aay iyiki sormuşsun cnm yaa..baya büyük oluyo büyük bi kalıba yapın ama ben kelepçeli yuvarlak kalıba yapıyorum bayaa büyük boy onuda yazayım oraya ama borcamdan taşar mı bilmem yanları büyük bi borcamsa olur sanırım yaa

Deniz face te yazmadım ama sen ne kadar zayıflamışsın kuzum ya,süzülmüş yüzün,ye ye sen pastaları,benden izin sana)

geçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş.
çok uykum geldi ben yatayım.yarın görüşürüz.
benim kız 2 gece iyi uyudu ya 2 gecedir acısını çıkartıyo.sabahklyoruz.dün gece o kadar çok ağladı ki sesi kısılmış.dua edin bu gece uyusun da kendine gelsin kuzum teyzeleri.

:) elifcim ben zayıflayınca yüzümden gder zaten de geçen hafta çok az uyudum hatta dışarı çıkarken gözlerimin morluğunu zor kapattım uykusuzluktanda yüzüm küçücük kalıyo :)
gülercim yaa inşallah uyur bu gece kıyamam ağlamasın gülfemcim..

Güler inan sen böyle anlattıkça çok üzülüyorum,inşallah tez zamanda düzelir uyku düzeniniz.Ben bazen 2-3 kere kalkıyorum da ,çok zor geliyor,gece kalktığımda da zaten hep aklıma geliyorsunuz,sen ,Gülşen..

Gündüz uyuyamadığımda akşamın erken saatinde uykum geliyor valla,buraya girmeseydim çoktan uyumuştum,ama burada ne varsa,uykumdan ölsem de çıkamıyorum)
şekil A gözüktügü gibiiiiiiiiiii
Farmda yanlışlıkla karpuz ektim,4 günde ancak olacak,öyle kalsın mı ,yoksa onları silip başka şey ekme şansım var mı???Zarar eder miyim çok,)
evet zarar edersibn bırak kalsın ben genelde 4 günlük yellow melon diliom ugraşamıom artık hem sıkıldım hem aman kalmıuyyooooo

inşallah uyur gülfemcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben artık yatayım yatıcam yatıcam daha yatamadım
aşk ve ceza biitiiii

ben gitti:tomato::tomato::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, eftelyasu, aliye83, ceyo16, namem, didem1981, denizela, oslem1907

cabuk sizlerde yatın sabaha kadr az zaman kldı bebeler uyanınca uyukusuzum demeyin eheheehehe
şaka yabide cok konuşmayın.......................
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyse ben de çıkayım,çok uykum var,banyo yapacaktım ama sabaha kaldı,buraya girmeseydim,banyo işini de yapardım:-(
Yarın da sözde müfettiş gelecekmiş,ama hiç hazırlığım yok,gerçi artık eskisi gibi etkili değiller müfettişler,ondan kimse sallamıyor artık,ama yine de derse yabancı birinin girmesi beni tedirgin eder..
Bugün md yardımcısına sordum gelecek mi diye?Bana verdiği cevap:Gelecek desem olmaz,gelmeyecek desem olmazzzzklava: Ne anladıysanız artık)
Bazı müdürler bu müfettiş gelecek lafını bilerek çıkartırlar ki,öğretmenler kendilerine çekidüzen versinler,evrak işi falan eksikleri varsa düzenlesinler diye...

Bunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((

yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..

aay saçmalama elif ben okudum hiç de öyle düşünmedim ki müdürlerin çeki düzen verin kendinize diye yapması aklıma takıldı hatta :)))
bende yatayım herkese iyi geceler bol uykular..herkesin bebeği sabah geç kalksın gece hiç kalkmasın

ben ben :)))
ya bende yüzümden zayıflarım çok kötü bir durum çirkin oluyorum o zamanda
ayy canım valla ne yapsakki bu canlara
canım ya şimdi çok merak ettim inşallah benim kekimde iyice kabarır orta boy büyükde olabilir bilmiyorum yuvarlak borcamım var ona denerim inşallah sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…