iyi geceler sizeaay saçmalama elif ben okudum hiç de öyle düşünmedim ki müdürlerin çeki düzen verin kendinize diye yapması aklıma takıldı hatta :)))
bende yatayım herkese iyi geceler bol uykular..herkesin bebeği sabah geç kalksıngece hiç kalkmasın
gözün aydın canım ,yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..
gıcık olurum açık konuşmayan insanlaraNeyse ben de çıkayım,çok uykum var,banyo yapacaktım ama sabaha kaldı,buraya girmeseydim,banyo işini de yapardım:-(
Yarın da sözde müfettiş gelecekmiş,ama hiç hazırlığım yok,gerçi artık eskisi gibi etkili değiller müfettişler,ondan kimse sallamıyor artık,ama yine de derse yabancı birinin girmesi beni tedirgin eder..
Bugün md yardımcısına sordum gelecek mi diye?Bana verdiği cevap:Gelecek desem olmaz,gelmeyecek desem olmazzzzklava: Ne anladıysanız artık )
Bazı müdürler bu müfettiş gelecek lafını bilerek çıkartırlar ki,öğretmenler kendilerine çekidüzen versinler,evrak işi falan eksikleri varsa düzenlesinler diye...
yaştan çokkısmet anacım kısmet gelecek olanı bağlasan durmaz ışte,maşallahkizlar size magazinlik bir haberim var annemin 48yasindaki arkadasi evde otururken birden ciglik atmis
amaaaaaaaaaaan beim karnimda birsey oynuyor demis
doktora goturmusler veeeeeeeeeeeeeeeekadin menepoza girdim derken 7aylik hamile imis
ayyy ne güzel ıncıler gelıyor,bızede gelecek ınşallah,hadı gözünaydınhu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
geçmış olsun canım,sesı kısılana kadar ağladı ha kıyamam ya,bu akşam benımkıde zor uyudu,kaş göz bıttı,yatağı dört döndü,kıvrıla kıvrıla ayağa kalkmaya çalışa çalışa sekın düştü,yata kalka 1 saat oyalandıkgeçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş.
çok uykum geldi ben yatayım.yarın görüşürüz.
benim kız 2 gece iyi uyudu ya 2 gecedir acısını çıkartıyo.sabahklyoruz.dün gece o kadar çok ağladı ki sesi kısılmış.dua edin bu gece uyusun da kendine gelsin kuzum teyzeleri.
kıs sankı kendı gıdebılmış,hadı uyu 2 çocuk bakan melek,sende az yorulmuyosun ha,bıde tıtızsın maşallah,tatlı rüyalar gör ınşallahKonuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, eftelyasu, aliye83, ceyo16, namem, didem1981, denizela, oslem1907
cabuk sizlerde yatın sabaha kadr az zaman kldı bebeler uyanınca uyukusuzum demeyin eheheehehe
şaka yabide cok konuşmayın.......................
iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öyle deme buda bır sorun,tabıkı yazacaksın bızde arkadaşınsak ortak olacaz yardım edemesekteBunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((
amin deniz
evet elif denize katılıyoum byeeeeeeeee[/QUOTE
alemsın kıs melek hade get yat bayılacan şımdı yorgunluktan bacım
geçmişi okuyayım dedim ama çok birikmiş.
çok uykum geldi ben yatayım.yarın görüşürüz.
benim kız 2 gece iyi uyudu ya 2 gecedir acısını çıkartıyo.sabahklyoruz.dün gece o kadar çok ağladı ki sesi kısılmış.dua edin bu gece uyusun da kendine gelsin kuzum teyzeleri.
:) elifcim ben zayıflayınca yüzümden gder zaten de geçen hafta çok az uyudum hatta dışarı çıkarken gözlerimin morluğunu zor kapattım uykusuzluktanda yüzüm küçücük kalıyo :)
gülercim yaa inşallah uyur bu gece kıyamam ağlamasın gülfemcim..
Bunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((
yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..
Farmda yanlışlıkla karpuz ektim,4 günde ancak olacak,öyle kalsın mı ,yoksa onları silip başka şey ekme şansım var mı???Zarar eder miyim çok,)
hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?