2009 Nisan Anneleri

iyi geceler size
yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..
gözün aydın canım ,
gıcık olurum açık konuşmayan insanlara

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, eftelyasu, oslem1907, didem1981, denizela, eysan, ceyo16, aliye83, namem

ben kayranın sütünü içirip hazırlayayım inşallah bu gece biraz daha iyi uyur kendinize iyi bakın hayırlı geceler hepinize Allaha emanet olun hepiniz görüşürüz yarın bayyy

kizlar size magazinlik bir haberim var annemin 48yasindaki arkadasi evde otururken birden ciglik atmis
amaaaaaaaaaaan beim karnimda birsey oynuyor demis
doktora goturmusler veeeeeeeeeeeeeeeekadin menepoza girdim derken 7aylik hamile imis
yaştan çokkısmet anacım kısmet gelecek olanı bağlasan durmaz ışte,maşallah
hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa
ayyy ne güzel ıncıler gelıyor,bızede gelecek ınşallah,hadı gözünaydın
geçmış olsun canım,sesı kısılana kadar ağladı ha kıyamam ya,bu akşam benımkıde zor uyudu,kaş göz bıttı,yatağı dört döndü,kıvrıla kıvrıla ayağa kalkmaya çalışa çalışa sekın düştü,yata kalka 1 saat oyalandık
kıs sankı kendı gıdebılmış,hadı uyu 2 çocuk bakan melek,sende az yorulmuyosun ha,bıde tıtızsın maşallah,tatlı rüyalar gör ınşallah
Bunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((
öyle deme buda bır sorun,tabıkı yazacaksın bızde arkadaşınsak ortak olacaz yardım edemesekte
amin deniz
evet elif denize katılıyoum byeeeeeeeee[/QUOTE
alemsın kıs melek hade get yat bayılacan şımdı yorgunluktan bacım

uyuyan güzeller tatlı rüyalar görün ınşallah,melekler ve perıler korusunlar uyurken bebışlerımızıde bızıde:Saruboceq:

kiz ozlem kadinin 1.5 yasinda birde torunu var solemeyi unuttum heee
herkese iyi geceler bebelere derin uykular

şenayımda uğramışlınk vermış gıtmış,fatoş uğramıyor artık hıç,bıde baceye bakıım gelıım,neler olmuş

ben gidiyom millet dokulmus gitmesemmi acaba ama yok yarin isim cok iki bebe saat 7.30 da daimi mesai baslaycak ben gidem hayirli geceler

eysan ya onunda başka bır güzellığı vardır ha,ne güzel olacak ışte bence,ınsan üzülsünmü sevınsınmı bılmez o şaşkınlıkla ne dese boşş ama ıstıyomuş demekkı baksana 5 düşük dedın

rabbım kolaylık versın sıze arkadaşım,öp kuzularını yerıme gıdıdan çok güzel kokarlar ohhhh mısss

cnm ya bende gülfem düzeldi diye baya sevinmiştim umarım bu gece uyursunuz...

bencede deniz yüzün küçücük kalmış maşallah rejime falan ihtiyacın yok bence ..

Bunları yazdım yazdım,sonradan da pişman oldum ama yazmışken de silmedim,okumayabilirsiniz de ,herkesin işi başından aşkın,kime ne benim müfettişimden:-((

aa olurmu cnm burda arkadaşlarımızla dertleşicez tabiyki...

yarın annemle babam geliyo..oooh çok şükür eşim çok yoğun bu ara geç geliyo hemen uyuyyoo çok yoruluyo bişey de diyemiyorum ama çok sıkılmıştım çok ii oldu..

gözün aydın cnm çok sevindim sanada değişiklik olur..

Farmda yanlışlıkla karpuz ektim,4 günde ancak olacak,öyle kalsın mı ,yoksa onları silip başka şey ekme şansım var mı???Zarar eder miyim çok,)

bence bırak kalsın cnm

hu huuuuuuuuu kızımın dişi çııktı kızımın dişi çıktııı sevindirik oldum napıyım şık şık kaşığa değiyo ama görnmüyo dahaaa

gözünüz aydın cnm

oleee istiyodu ama bi 10 sene once falandi o kizzz kadin 50ye dayanmis
valla opeyimmm ama kac gundur banyolari gectiginden pek tatli kokmuyolardir
burasi soguk bayagi korkumdan yikiyamadim

olsun be güzelkokar yınede onlar,kötü kokamazlar ısteselerde annesı,soğuktur tabı üşütmesınler

süt içirince oluyor özlemcim.muz yediriyorum hergün normalde kabbız olurdu muz yiyince ama olmadı.günde 3 kere yapmaya başladı.belkide ishal denemez ama ben hep kabızlığa alıştım 6 aylıktan beri şimdi garip geliyo.süt bağırsaklarını çalıştırıyo demkki

ii akşamlar kızlar nasıslnz yarın dogumgünümz hazırlıklara başladık darısı diger kuzucukların başınaa

kızlar ben zeynebin aşı kartını kaybettm nolck yaa bu zamana kadr tek bi hemşire vurdu acaba bilg. kayıtlımıdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…