2009 Nisan Anneleri

merhaba herkesee zeynep doğum günün kutlu olsun upuzun ve mutlu bir ömür senin olsun.
aliye canım bir yolu vardır bence bu konularda bilgili birilerini bul yanına ve belediyeye git bence.
kerem 11 aylık olmuş maşallah ona
başka aklıma gelmiyo inşallah herkes çok iidir

aliyecim annem kartaltepe oturuyor benim ben eyüp te oturuyorum nişancada halicin orası burdaki bazı evler tarihi eser aslı korunarak yenilenmiş bizimkide ondan işte o yüzden anıtlar karar veriyor herşeye

slm...
seher bende senin gibiyim hayatım 06:00 başlayınca günümüz bu saate kadar evleri tertemiz yapıp üzerine yemekleri bile yapıyorum.
egeyi banyo da yaptırdım uyuyor şimdi.
bugün arkadaşlarım gelicek 3 gibi,öğlenden sonra bende 2-3 çeşit birşey yaparım..
mart annelerindendi sanırım bebeğini yürütece koyup yıkamıştı.
bende bugün durmak bilmeyen egeyi öğle yıkadım ama fiskiyeden su geldikçe rahatsız oldu:))))
deniz facede ki fotonu görünce şaşırdım çokk....
sen zayıfsın bence hayatım dert etme kilonu.....

evet biz dünyaynın masrafını yapmıştık acayipte manzarası olmuştu hergece orda toplanır olmuştukk nargile keyfi yapıyorduk hailce karşı ama sadece 2 hafta sürdü yıktık kayınpederim kendi elleriyle yıktı sinirden düşün ((

öğleden sonra 2-3 çeşit nasıl yapcan..

esen ah canım keşke gelebilsem yaa aslında buluşalım senınle bi haftasonu c.tesi........şöyle biraz daha yaz gelsinnnnnnnn

bizde üçkuyulara gidecegiz dolaşıcaz pazarı ordan bi agoraya gırerız herhaldee
yemek yer gelırızzzz

esenn agorada wenice var ordan egeye c.tesi ayakkabı aldım ortebedeik indirime girmiş süper bi indirim 22 tl

alaıyor herkesss yolun otaraflara düşerse ugraaaa

deniz 500gr gitmiş gözümden kaçmadı:) 60 olmuşsun

gülşen olayın çokk komik:))))
bizde birkaç gün önce dijitürk bağlattırmaya kalktık ama,
balkona takılması yasakmış.çatıya çıkalım dediler çatı girişi yok!!!
çatıya da sadece son katta oturanların evinin içinden çıkılıyormuş.
2 kişi evinden çıkılmasına izin vermedi.e benim üstüm boş.geriye kaldı yönetici allah razı olsun ki o izin verdide öyle çıktılar.
ama bir sorun olduğunda bakalım nasıl çıkıcaz((

aliyecim çok üzüldüm inşallah çözülür.sen okumuşsun zaten dediğin gibi aslında balkon bile kapatılamıyor izinsiz.ama şikayet olmadan da harekete geçmez yurdum yerel yöneticileri.sinsi planlar kurup şikayet edene dicek laf yok böyle insanlar var malesef.bizim apt da bi emekli hakim vardı evimizin önündeki kuran kursu onların camından çok net içi falan görünürdü sabah akşam kendine görev edinmiş kuran kursunu kameraya çekerdi.hani şikayet edilecek bişey olsa hemen edecek kapattıracak.taşınalı 10 yılı geçti halen bişey bulamadı ama :)

bizim 1 ay önce gelip elektiriği kesmişler son ödemeye 3 gün kala babamın en gurur yaptığı şeylerdir bunlar.gitmiş belediyeye nasıl bağırmış yanlışlık olmuş falan demişler yanlışlıkla her ay düzenli fatura ödeyen vergisini veren vatandaşın elektiriğini keseceğinize gidin adapazarı van mahallesine oranın elektiriğini kesin erkekseniz onların hepsi kaçak kullanıyor demiş.1 saat sonra gelip açmışlar.

velhasıl burası türkiye burda herşey olur.akşam akşam 5.kata görevli tırmanıp anten bile söker :) artık şaşıramıyorum.

ben daha egeyi kuvette yıkıom banyoda korkarımmmmmmmmm
durmuyor kuvettedeeeeeeeeeeee

buluşalım. canım..

sağol canım..

bende paqpa nın ayakkbısı vardı zaten,
haftasonu doğumgünü için bi ayakkabı 22 aldık bizde indirimdeymiş..
kırmızı rugan istiyodum meriçe daha gelmemiş ama gelirse 90 tl miş çok geldii

yazık ya ne sınır bozucu
ben daha egeyi kuvette yıkıom banyoda korkarımmmmmmmmm
durmuyor kuvettedeeeeeeeeeeee

kıs ver babasının kucağınada sen yıka çok zevklı oluyor,güle oynayaya banyo yapıyorlar valla,çıldırıyor banyoda bızımkıde nereye saldıracağını şaşırıyor tıtreye tıtreye heyecan yapıyor:sm_cool:

melek ben egenin küvetini kaldıralı çok oldu.
banyoda yıkıyorum ama genelde eşimin yardımıyla.
yürümeye başlayınca en azından ayakta durur yıkarım yazın sık sık diye düşünüyorum.

aynen bizde böyleyiz:)))
eşimle giriyorlar,ördekleri ve köpüklerde varsa çok keyifli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…