slm...
seher bende senin gibiyim hayatım 06:00 başlayınca günümüz bu saate kadar evleri tertemiz yapıp üzerine yemekleri bile yapıyorum.
egeyi banyo da yaptırdım uyuyor şimdi.
bugün arkadaşlarım gelicek 3 gibi,öğlenden sonra bende 2-3 çeşit birşey yaparım..
mart annelerindendi sanırım bebeğini yürütece koyup yıkamıştı.
bende bugün durmak bilmeyen egeyi öğle yıkadım ama fiskiyeden su geldikçe rahatsız oldu:))))
deniz facede ki fotonu görünce şaşırdım çokk....
sen zayıfsın bence hayatım dert etme kilonu.....
aay saçmalama elif ben okudum hiç de öyle düşünmedim ki müdürlerin çeki düzen verin kendinize diye yapması aklıma takıldı hatta :)))
bende yatayım herkese iyi geceler bol uykular..herkesin bebeği sabah geç kalksıngece hiç kalkmasın
esen ah canım keşke gelebilsem yaa aslında buluşalım senınle bi haftasonu c.tesi........şöyle biraz daha yaz gelsinnnnnnnn
bizde üçkuyulara gidecegiz dolaşıcaz pazarı ordan bi agoraya gırerız herhaldee
yemek yer gelırızzzz
esenn agorada wenice var ordan egeye c.tesi ayakkabı aldım ortebedeik indirime girmiş süper bi indirim 22 tl
alaıyor herkesss yolun otaraflara düşerse ugraaaa
......öğleden sonra 2-3 çeşit nasıl yapcan..
yazık ya ne sınır bozucuevet biz dünyaynın masrafını yapmıştık acayipte manzarası olmuştu hergece orda toplanır olmuştukk nargile keyfi yapıyorduk hailce karşı ama sadece 2 hafta sürdü yıktık kayınpederim kendi elleriyle yıktı sinirden düşün((
ben daha egeyi kuvette yıkıom banyoda korkarımmmmmmmmm
durmuyor kuvettedeeeeeeeeeeee
yazık ya ne sınır bozucu
kıs ver babasının kucağınada sen yıka çok zevklı oluyor,güle oynayaya banyo yapıyorlar valla,çıldırıyor banyoda bızımkıde nereye saldıracağını şaşırıyor tıtreye tıtreye heyecan yapıyor:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?