ay inanmıyorum ya. neler hatırlattım sizlere de kusura bakmayın kızlaralıyecım Allah yardımcın olsun canım,bak bakalım ne dıyecekler,hıııç canını sıkma sıktığınla kalırsın,belkıde hemncık çözümlenır,kanunda senden yana,
gülşen sen anlatınca benımde aklıma yaz günü bızım kapıcının ya allah deyıp terasa ınmesı geldı,ödüm patladı ödüm,yenı gelmıştım apartmana adamı tanımışlığım yok,gökten adam düşmüş gıbı oldu,meğerse adam blg düzeneğı kuruyormuş sonra karısıyla kardeşını bastı kurşun yağmuruna tuttu dıye haber olmuştu hatırlarsınız belkı,o vahşet bızım bınada ışlendı yıne tüylerım dıken dıken oldu bak aklıma gelınce:çok üzgünüm
al işte o kadar doğru söze ne denir.aliyecim çok üzüldüm inşallah çözülür.sen okumuşsun zaten dediğin gibi aslında balkon bile kapatılamıyor izinsiz.ama şikayet olmadan da harekete geçmez yurdum yerel yöneticileri.sinsi planlar kurup şikayet edene dicek laf yok böyle insanlar var malesef.bizim apt da bi emekli hakim vardı evimizin önündeki kuran kursu onların camından çok net içi falan görünürdü sabah akşam kendine görev edinmiş kuran kursunu kameraya çekerdi.hani şikayet edilecek bişey olsa hemen edecek kapattıracak.taşınalı 10 yılı geçti halen bişey bulamadı ama :)
bizim 1 ay önce gelip elektiriği kesmişler son ödemeye 3 gün kala babamın en gurur yaptığı şeylerdir bunlar.gitmiş belediyeye nasıl bağırmış yanlışlık olmuş falan demişler yanlışlıkla her ay düzenli fatura ödeyen vergisini veren vatandaşın elektiriğini keseceğinize gidin adapazarı van mahallesine oranın elektiriğini kesin erkekseniz onların hepsi kaçak kullanıyor demiş.1 saat sonra gelip açmışlar.
velhasıl burası türkiye burda herşey olur.akşam akşam 5.kata görevli tırmanıp anten bile söker :) artık şaşıramıyorum.
sağol canım inşallahaliyecim üzüldüm inaşllah hallolur
kıyamam ya. ben de kendim yıkardım heralde öyle bi durumda.evet biz dünyaynın masrafını yapmıştık acayipte manzarası olmuştu hergece orda toplanır olmuştukk nargile keyfi yapıyorduk hailce karşı ama sadece 2 hafta sürdü yıktık kayınpederim kendi elleriyle yıktı sinirden düşün((
anladım canım anıtlar olunca daha zora giriyo tabi işaliyecim annem kartaltepe oturuyor benim ben eyüp te oturuyorum nişancada halicin orası burdaki bazı evler tarihi eser aslı korunarak yenilenmiş bizimkide ondan işte o yüzden anıtlar karar veriyor herşeye
eweet sonrada başka bişii kullandık ama ela en çok calgelin tadını sevdi..dişimizi kutlayan herkese teşekkür caljel kullundınızmı peki
bence çok iyi cnm kalıcı olacak işte daha ne istiyosun bende senin gibiyim 40 günde 3,5 kilogünaydın
4 haftada 2800 vermişim ve 2400 ü yağ
çok da kötü değil
maşallah yakışıklıya son 30 günaaa kerem bugün 11 aylık oldu senağlama
eheheh çok yavaş gidiyo cnm yaşgününe yetişmicek ama yaza yetişir bende bıraktım çok sıkmıyorum gidiyo nasılsa..deniz 500gr gitmiş gözümden kaçmadı:) 60 olmuşsun
valla uykusuz bı kızın varsa bıtıyo guler sabah körü ayaktaydı cadıcım bende alıştım artık 2 saat uyanmadan uyusam butun gun ıdare eder vazıyete geldım napayım böyle böyle duzelıcek ınşallah akşam en azından 1.5 saatte bır kalktı sukur
inşallanh canım gitçem bi bakalım. müjdeyle gelirim inşallah haber veririm size .dua edin nolur
inşallah aliye.
günaydınnnnnnn
zeynep'in doğum günü kutlu olsun nice senelereee huzurlu mutlu girer inşş
yeliz canım ya.ben yusuf beyden randevu almayı başaramadım.hep dolu nasıl olcak bu iş.
herkese güzel günler dilerim....aliye böyle şeyler zaten etrafı rahatsız etmekten imtina eden insanların başına gelir seni anlıyorum...benim baba evimin üst katına adam resmen krallık kurdu ama hiçbirşeyde olmadı....idile hamileyken bizim başımıza gelen neydi biliyor musun....hani çanak anten kirliğine takmışlardı bir ara bizimde çanak salon camında duruyor çünkü yukarıdaki teyze izin vermiyordu çatı için...neyse biz salon camına taktırdık çanağı ve o yaz dünya kupası maçlarını seyrettiğimiz bir gece tık tık diye ses geliyor biryerden eşime dedim kapı çalıyor herhalde gittik baktık bişey yok sonra devam ediyor tık tık bir baktık ki salon camına bir belediye işçisi tornavida ile vuruyor...bu arada ben 5.katta oturuyorum bilginize:)) adamı yangın merdiveni ile yukarıya çıkartmışlar ve adam bizim çanağı söküyor...eşim başladı söylenmeye adam ne yapsın tabi aşağıda zabıta var abi git anlat diyor...çanağı ne yapalım abi alırmısın belediyeyemi götürelim dedi yok dedik ver çanağı...gecenin 12 sinde karı koca salonda koca çanakla kalakaldık:)) uzun müddet alay konusu olmuşluğumuz vardır bu konuda...sonra ben belediye başkanına okkalı bir mesaj attım....sözüm ona namustan gözünü açamayan hırsız tiplerin önde gelen liderinin yalaka devamlarıda bizdeki başkan....insan tebligat gönderir yada kapıya adam gönderir önce...yaz günü açık pencere adamı nerdeyse odaya sokacaklar....her türlü otururum evimde diyoruz ama oturmamak lazım...uff ne kadar doluymuşum ama aklıma geliverdi....bu arada bende ne kadar çanak görürsem sallıyorum başkana küfürü..:))
zeynep doğum günün kutlu olsun bebeğim ilk yaşın mutlu,2010 senin yılın olsun....
ya çok sinir bi durummuş.benim eşim baya sorun çıkarırdı.hiç gelemez böyle şeylere.
dün temızlık yaptım yukardaki kadında biliyor
halılar sılkiyor yarrabbim ona kaç kere dedim hangi gün müsaitsen ozman yap cumartesi kızlar yapısın dedi hem onun c.tesi beım pzatesiiii temızlık günüm
delircem cıkıcam şimdi kavgayaa
egede uyudu pat pat sehpalar süpğrgeler
dün gece bizim üsttekiler de saat 11 de coştu.zaten uyumayan kızıma tuz biber oldular.ama ne saydırdım Allah biliyo.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?