2009 Nisan Anneleri

cicek oleyse yapcak birsey yok bizimkide ahmet reha ama biz reha diyoz esimin tarafi ahmet diyo cocuk donup bakmiyo onlara sonra reha diyolar hehehehe

işte 2 isimli olunca öyle oluyo bende Ayşe Çiçek mesela adım biyerde doktora falan gidince ayşe hanım diyolar hiç üstüme alınmıyorum valla

bencede güzel çiçekcim hemde eşinin adıda ne güzel bizimde Alp Demir ama genelde ALp diyoruz, bazende ikisi birden....

çiçek can a geçmiş olsun..
ismi güzell.ikisi birden de güzel tek te güzel

çiçek can a geçmiş olsun..
Ismi güzell.ikisi birden de güzel tek te güzel

sağol canım çok aklıma takılan bi konuydu sizlerden gelen yorumlarla rahatladım. Biz ismi koyduk da acaba abuk mu oldu ikisi birden diye düşünüyodum ama rahatlattınız valla beni

Bu arada korkmayın bıŞey anlatıcam eŞımın yengeısnın kardeŞı 5 ay Önce doĞum yapmıŞtı. Ya kafayı yemıŞ ya gerÇekten doĞruyu sÖylÜyo 3 harflılerı gÖrÜyomuŞ evde hatta bebeĞı bıle kÖtÜ gÖsterıyolarmıŞ bazen bÖÖle kendı kendıne konuŞmaya baŞlamıŞ.

dişleri yüzündendir
nasıl ağlıyo hiç durmadanmı
öyleyse bi idrar tahlli yaptırın derim

canım hiç aksatmadan her gece saat 2 de bazen yarım saati bulan kendini kasarak ağlaması oluyo.2 gündür sesi kısık.çok üzülüyorum.sebebi ne diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.ama elimden hiçbişey gelmiyo.tahlil yeni yaptırdık .şükür temiz çıktı.izmirde tanıdık doktorumuz vardı bi sürü para verdim götürdüm bişeyi yok dedi.huyu dedi.ama resmen canı yanıyomuş gibi ağlıyo.
uzattım kusura bakmayın ama çok içim acıyo ağlamasına.

bir sihirli değnek istiyorum bende bi dokunayım uyusun sıpalar bi dokunayım ev temizlensin bi dokunayım yemek yapılsın bi dokunayım sıpalar doysun bi dokunayım herşey hallalsun yani bende sabahtan akşama kk da takılayım

oyy kıyamam sana tatlı şenayyyyyyyyyy bak az kaldı büyüyo bunlar daha rahat ediceksin daha uzun uyucaksın daha az yorucaklar inşallah

ıyy ben çok korkağım en çok da onlardan korkuyorum.evde hiç yalnız kalamam.çok okurum o yüzden.nas felak falan.

ben ed istiyorum o sihirli değnekten.delikafadulden

kızlar birşey sorucam ben oğlişe hergün kahvaltısına bir adet ceviz katıyorum şimdi bebelacdan msj geldi 2-3 günde bir çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz diyor ben çok m veriyorum acaba ???
Deniz tombul Şirvan bugün kına gecesine gidecekti kuafördedir şimdi o.....
Ben korkmam öyle şeylerdennnn

gülercim birde yusufa götür bence ne bileyim belki farklı bişeyler düşünür sen böyle anlattıkça hem gülfem hem senin için üzülüyorum

ya üzüldüm çiçek yaa depresyon olabilir doğum sonrası çok sık görülüyomuş tedavi edilmezse jizofreniye kadar götürüyormuş ..ama dediği gibiyse gerçekten okusun üflesin korkmasın..ben korkmam öyle şeylerden ben iyiyim kötü olan onlar ala iyinin yanındadır onların benden korkması lazım yani hihi

günaydın kızlarrrr,ben geldım ama geçmış var acuk okıım geleyım olurmu,bıde kahve alayım yanıma gelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…