• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kızlar yaaa yeni bir konu açım bakalım.
cuma günü arkadaşlar gelecekti demiştimya..

rahim kanseri muahabbeti olduda . şu smear testi muahabbeti.
ben hiç yaptırmadım . korkuyorum . korkulacak bişey yok 1-2 sn. sürüyor deniyorlarda.
tamam onu biliyomda o metal şey bile ürkütücü..

hem bende kendimi kasma gibi bir olay var.
evlendiimde ilişkiye bile zor girmiştim.
canım kocacım benle az uğraşmamıştı. sağolsun .
hamilelikte de muayene çok zor oluyorudm .
dr.um bile senle işimiz var diyordu.

pasiflora yada başka sakinleştirici - kas gevşetici al git mutlaka dediler.
şimdi o günden beri takıldım.

ne yapcam ben gitmem gerek ama korkuyorum ..
benim gibi olan varmı aramızda acaba?

bana da doktorum lohusalık sonunda yaptı. öle canın falan acımıyor. yaptır da için rahat etsin aslında her yıl yaptırmak lazımmış.

Oldummmmm
oldummmmm
yasasın ayyyyyyyyyyyyy sadaka vercem
rabbım sen benı darda koma
ayyyyyyyy sevıncten aglaycam sımdıde

hadi gözün aydın

bana da doktorum lohusalık sonunda yaptı. öle canın falan acımıyor. yaptır da için rahat etsin aslında her yıl yaptırmak lazımmış.

hadi gözün aydın

banada doğumdan sonra 50 günllükken bakmişti.
evet korkulacak bişi yok..

ben rejim deyim ya uzun zamandır görmeyenler ne kadar zayıflamışsın diyorlar çok seviniyorum.
yemek yeme zevkinden daha güzel bir his insanların zayıfladığını söylemeleri.

bu arada cuma günü bi baktım yaseminin kafa derisi pul pul sarı sarı tüm başının üst kısmı öyle. ben acaba konak mı dedim. yağladık kabardılar diğer gün de yıkadık bayağı bir geçti. sonra doktor halamız geldi bi baktı mantarmışşşş
biz de kimse de yok mantar falan. sonra bi düşündük geçen hafta biz çamlıca ebebeğe gitmiştik saçını kestirmeye ilk defa kestirdik saçını herhalde ordan kaptı çok sinir oldum.

sık sık yıkayın dedi. ilaç vermek istemedi. zaten geçen yıkadıktan sonra bayağı bir azaldı. birde çok nemli tutmayın saçını dedi. kurutmak lazım banyodan sonra.

ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((

merhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa:(( o ağladı ben ağladım.

ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((

canım inşallah bişeycik olmaz allah sağlık ve sıhat versin bebişe ve anneye

ayyyyyyyy ayni benim gibi olmus heee benim tam bir ay geciktirdiler canim 38. haftada dogum yaptim insallah hersey yolunda gider yaaa
son bi iki eksigini almak icin alisverise cikmistik orada sancilandim eve ugramadan hastaneye gittik 34.haftadaydik 3gun yatirdilar sonra ciktim her hafta 1serum taktilar 4 hafta geciktirdiler
sık sık yıkayın dedi. ilaç vermek istemedi. zaten geçen yıkadıktan sonra bayağı bir azaldı. birde çok nemli tutmayın saçını dedi. kurutmak lazım banyodan sonra.
gecmuis olsun canim

merhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa:(( o ağladı ben ağladım.
cok gecmis olsun papatya cayi cok iyi geliyo bademcik iltehabina ama aktardan acik alinan olacak
allah yardimcin olsun canim

kızlar yaaa yeni bir konu açım bakalım.
cuma günü arkadaşlar gelecekti demiştimya..

rahim kanseri muahabbeti olduda . şu smear testi muahabbeti.
ben hiç yaptırmadım . korkuyorum . korkulacak bişey yok 1-2 sn. sürüyor deniyorlarda.
tamam onu biliyomda o metal şey bile ürkütücü..

hem bende kendimi kasma gibi bir olay var.
evlendiimde ilişkiye bile zor girmiştim.
canım kocacım benle az uğraşmamıştı. sağolsun .
hamilelikte de muayene çok zor oluyorudm .
dr.um bile senle işimiz var diyordu.

pasiflora yada başka sakinleştirici - kas gevşetici al git mutlaka dediler.
şimdi o günden beri takıldım.

ne yapcam ben gitmem gerek ama korkuyorum ..
benim gibi olan varmı aramızda acaba?
canımmm ben hamile kalmadan önce yaptırdmıştım bişey sokuyo sıvı cekıoo hiçççççççç acımıyor ama insan ister istemez kasıyor igneleri var 1. igne atılıyor sonra 3 ay sonra 3. igne 6 ay sonrayadı sanırım ben yaptırcaktım hamile kaldım o ayyyy
sonra da gitmedim ama gitmem lazımmmnasıl acıcam yıne orayı bılmem oöffffffffff

herkese merhaba,
Şirvan bende kendimi çok kasarım valla benim eşimde az çekmedi benden
eyşan korkma canım ben her ay gecikme yaşıyorumki bu ayda hala olmadım
BU ARADA 11 AYLIK OLDUKKKK alkisalkisalkis :teytey: :dance: :nazar:
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bunlarda benim kocişime taktı..
benim kocam beni sever.. filde olsam sever..
çünkü kendiside fil .

cuma günü diyetisyene gitti. tam tamına 101 kilo.
2,5 ayda 10 kilo vermesi gerekiyormuş. ilk etapta..
ehehehe maşallah benımkide 90 ama erkeklerde boy varsa göstermıoo facede resımlerde kilolu degılkızzz
benımkide göstermıoooo

Oldummmmm
oldummmmm
yasasın ayyyyyyyyyyyyy sadaka vercem
rabbım sen benı darda koma
ayyyyyyyy sevıncten aglaycam sımdıde
gözünaydınnnnnnnnn

gecmiş olsun:):):) bir an evvel iyleşir inşallah...

geçmiş olsun canım.. üzme kendni...

Back
X