• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Melek kahve günüde mi varmış yahu
bizde üç komşu devamlı birlikte içiyoruz kahveyi.
Sizin maşallah kalabalık

ben güne gidim yıne kahva günü ama haftada 20 tl. 30 kişiyiz bugun ilk gün salı günleri olucak ama bugun carsamba olması gerekti...
saat 13:30------15:00 saatleri arasında olucakkkkkkkk

sizlere iyi sohbetlerrrrrrrr

çiçekkkkkkk heeyecan varmı son hazırlaklar ne durumda

can canı öpüyorummmmmmmmmm

ahahahah evet:):):)

mis kokan kuzunla cek kokusunu içine benım yerımede kokla prensesi......

melek annesi bitmiş tabi dağıtmış o görevini tamamlamış sıra sendeeee toplaaa diyo :emir_bebek:hadi Ege oyuncağını falan alınca yapıyormuş gene iyi bizimki zevk için yapıyo valla akşam saat beşten sonra hepten huysuza bağlıyor.Allahtan arkadaşlarıyla yaşıtlarıyla derdi yok.Can sıkıntısından mıdır nedir.

ilahi ya hehehe
eskiden şehir sayardık çocuklar sayesinde evden çıkmayınca ufkumuz daraldı dizilerden sayıyoruz safağı hadi bakalım.

kızlar çok garip duygular içindeyim oğluşum evde kalacak anneannesi ve halasıyla beraber onu çok özlicem.aklım hep onda olacak. gündüzleri annem getirecek ama olsun içim çoook buruk. onun dışında o kadar çok ağrım acım var ki kurtulacağıma çok seviniyorum. Kızımı merak ediyorum. Ne bilim çook karışığım. Allah hakkımıza hayırlısını versin herşeyin. Bu arada bakıcımız eve alıştı 2 haftadır bizimle.

cicekcim cok normal boyle hissetmen ben hamile oldugumu ogrenidigimden beri guzel uyuyamiyorum daha simdiden basladi dusunceler seni dusunemiorum bile.ama hersey guzel olacak :nazar: iyi düsün sen..hem bakicinda var ne guzel

Çiçek şanslı olduğunu düşün canım bak oğluşun sevdiklerinle sağlıklı kendi evinde kalacak
sen ağrılarından kurtulacaksın
üstünede miss kokulu tatlı bebişini kucağına alacaksın
Merak gerçekten hat safhadadır artık bugüne kadar sağlığı falan gelirdi ilk aklına
şimdi bitti bak güzellikleri düşünüyorsun sağsalim bitirdiniz ''bakalım kime benzeyecek''
diye düşünmek kadar keyifli bir merak var mıdır acaba.

herkese çok tşk ederim inş çok kolay atlıtıcaz
ameliyat günümüzü aldık salı sabahı giriyoruz allah izin verirse
Hayırlısı ile olur ameliyatını kurtulur insallah..
günaydınn..
burcucum geçmiş olsun..
melekcim başınız sağolsun..
elif benim baş dönmem geri geldi ..hiç yorulmaya gelmiyo..o gün eşim sabahtan başladı aramaya kaç kere ne yapalım ne yapalım :) dedim hem bunu sen düşünecektin hem zaten ben ii değilim bu akşam elayla ilgilenip bana baksan başka bişey istemem :) sağolsun yemek falan hep kendi halletti :)
menüdeki ton balığı(konserve old. için)ve domates kısmını beğenmedim zaten yedirmem de..ela arada yumurta yiyo artık..ekmek hiç yemez sadece çorba içinde ya da çok acıkıp ele geçirince..
bu ara kahvaltı:bol ceviz,bi biberon portakal suyu bu kadar..
ara:meyva (yerse) havuç favorisi ya da fıstık,çerez..
öğlen sebze ya da köfte az tabi
uykulardan önce 200 ml süt
ara:ayran(yoğurdu iştahlı yemeyince ayran yapıyorum onu güzel içiyo
akşam:ne varsa az yine..
ekmek de yemiyo ööle geziyo aç aç..
hee. bizim kızı tarif etmişsin.. bi değişik olan yeri sabah bulamaç yiyo..
olabilir denizCim bizimki 24 de uyuyor gündüz de 1,5 saat sabahta 7 de kalkıyor
oldum olası uyumuyordu ondan cılız dün bizde de enerji patlaması vardı uyumak istemedi
bana uyumaz alp sen dit en sonunda babasına hadi yatağa dedim bütün lambaları da kapattım
bak babada uyudu deyince yatağına öyle yattı valla :-))
meriç de çok enerjik bu aralr. zaten enerjikti daha da arttı.
sağlıklari yerinde olsun da...
aman yok kız ne üçüncüsü eehehehehehe:P

şafak 2:) bu akşam sülüman yarın fatmagül ama cumaaaaaaaaaaaa kızımla beraber izlicez ferihayı:P

ben güne gidim yıne kahva günü ama haftada 20 tl. 30 kişiyiz bugun ilk gün salı günleri olucak ama bugun carsamba olması gerekti...
saat 13:30------15:00 saatleri arasında olucakkkkkkkk

sizlere iyi sohbetlerrrrrrrr

çiçekkkkkkk heeyecan varmı son hazırlaklar ne durumda

can canı öpüyorummmmmmmmmm
kız melek çok kalabalıkmış..
30 kişiye kahve yap yap bitmez:))))

valla çiçek gören dizilere göre ayarladın sezeryanı sanacak :))
cuma akşamı bişey izlemiyosun sanırım :D neyse çok az kaldı acılardan kurtuluyosun artık..karşılığı çok güzel bi kız olarak gelecek inşallah sana..
melek yaa orkidlerine çoook güldüm :)) sanat yapmış çocuk duvarda..
evet 30 kişi çok fazla ..kahva yapmayı bırak ellinize alıp ayakta mı içeceksiniz..nereye sığacak o kadar kişi??

slm bayanlar çiçekkk çok az kaldı valla ben bile heycanlamndım okuyunca :))

melekkk ege neler yapmış öyle ya yaramaz bunlar hepsi aynııı valla siz gelin benim evi görün savaş çıkmıs gibi:)))

çağla sende içini ferah tut cnm bencede dış gebelık falan değildr kan testi yaptırsaydın için rahatlardı

melek basınız sağolsun canım
egede tam bır canavarmıs gercekten
selenınde beslenmesı ıyı ama kılo alımı yok oyle cok yakıyo herhalde
cicek ne guzel son ıkı gunun
cağla değildir canım dıs gebelık ıcını ferah tut
valla aklımda pek bısı yok kalmadı
valla bu cocuklar 2 yas sendromuna erken gırdıler 1 haftadır hereye muhalefet ıstemıyom bıttı verme git deli ediyı benı hadı ustelemıyorum dahada ınat olmasın dıye sukur vurma etme huyu yok

aman yok kız ne üçüncüsü eehehehehehe:P

şafak 2:) bu akşam sülüman yarın fatmagül ama cumaaaaaaaaaaaa kızımla beraber izlicez ferihayı:P

:) inaşllah canım.
bende yasoşta nerdeyse son güne kadar beklediğimden vakit bi türlü geçmiyordu.
her hafta bu hafta acaba canım ailemi beraber mi izlicez diye düşünüyodum yine gelmiyordu. :)
doğduktan sonra ama doğru dürüst izletmediki dizilerimi hııı yaramazz

selam kızlar,herkes iyidir inş.
bu ara çocukların hepsinde var bi agresfilik kerem bile zıvanadan çıktı kendini yerden yere atıyor yere yüzüstü atıyor kendini ayaklarını yere vuruyor:))deli:))büyüdüde kapris yapıyo bana:)

slm bayanlar sagolunnnnnnnn

ege sabahtan beri delırdıııııııı
bi damacana suyu devırmışpompayı nasıl açmış bilmıyorum ben onu temizlerkennnnnnnn

orkidlerimi cekmeden alıp acıp tüm duvarlara yapıştırmış sonrada koltuklrın minderleri yerdeee perlerdeler darmadagınnnn

ne yaptın sen diyorummm BİİTİİİİİİİİ Diyor gelde dövvvvvvvvv:52:

dilek ege 1 yaşından beri tekme atıyor ,ısırıyor sac yoluyor kollarını kıvırıyor ona kızanlarıı yada oyuncaklarını alıp vermeyenlere kısacası istemedigi şeylerın olmaması duRUMDA TAM Bİ EŞKİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

işimiz var bunlarlaaaaaaaaaaa

orkidlerimi yapıştırmış hehehe en çokta buna güldüm :))ne yapmalı bunları ahh ahh

çiçek bize göre çabuk sana göre uzun süren bu maraton cuma günü bitiyor demek hayırlı olsun cnm herşey yolunda gider inş..,

he bu arada yazmadan edemicem buraya sadece soru sormaya girenlere cvp vermeyeceğim:63:

başka ne yazcaktım unuttum

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üye bursasu
2. galatea79
3. NAVRIS+
4. sev_rey
5. KK Pro Üyetugbiş123+
6. KK Pro Üyecicekcicek+
7. huzur84
8. yaSelin

ben yazdım herkes sustuuu heyyy konuşun kalabalığız

öff o kadar yazdım alıntılarım gitti. bi kaşlarımı bıyıklarımı aliim ben yaaaaaa kuaföre bile gidemiyorum şu halime bakın:) neyse dönüşüm muhteşem olacak ehehehhehe :37:

Bu arada biz de 2 yaş sendromunu ağır bir şekilde yaşıyoruz bir süredir. sabrediyoruz ama Can bazen sinir ediyo hakikaten.

kızlar herkese merhaba;
2 çoçukla kaldım mı başbaşa.. çok zor muş.

1 i susuyor 1 i başlıyor., birini doğur bırak , sıra diğerini.,
altını değiştir. falan . günler geçip gidiyor..

ne zamandır giremedim.
perşembe cuma - kayınvalidemde kaldım. orda hastalandım acile gittik , serum falan yedim.
akşamı anneme kalmaya gittim.

toparlandım. hafta sonu malüm misafir..

pazartesi - dr. kontrolü müz vardı. burak 4550 gr olmuş. yanaklar ayaklar tombullaşmış. çok şirin.

salı da temizlik , akşamına misafir varken giremedim bir türlü...

şimdi sıpalar uyurken girim bakım dedim.

birazdan küçüğü kalkar ..
bu arada gaz sançılarımız başladı. devamlı kucak istiyor, alıştırmakta istemiyorum ama ağlayınca da ddayanamıorum.

benden bu kadar sizler nasılsınız..

çiçekcim mutlu sona az kalmış..
ne güzel cuma günü mis kokunu kucağını alacak inş.

zor oluyor ama.. çok güzel bir şey ikisi ayrı bir dünya..
hele senin biri kız biri erkek olunca ayrı bir dünya...

ayyy şirvancım allah kolaylık versinnn burağada maşallahhhh senin sütün yarıyor maşallahh baranda tosun gibiymiş resımlerden gördüğüm kadarıyla sanada çok geçmiş olsun cnm tabi bünyen zayıf düşüyor herhalde bir yardımcı tutmayı düşünuyordun ne oldu ?

mesela ecem hiçbirşeyi paylaşmıyor herşeye benim diyor hep olumsuz cvlar verıyor istediği olmadığında olana kadar ağlıyor sürekli benden birşeyler istıyor falan filan ..

eşim bugün bursaya gitti..
akşam diyorki senide götürüm mi..

saat 11 bu arada .. dedim bu saattemi söylüyosun .
zaten diyorum 10 gündür konuşaamıyorum kızlarla..
önceden haberim olsaydı. plan kurardık.. bir buluşma ayarlardık.
ama olsun bir dahaki sefere artık...

Back
X