- 14 Kasım 2001
- 21.679
- En iyi cevaplar
- 2
- 70.126
- 1.623
- 102
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse daha fazla uzatmaya gerek yok ama önce bir kendinize bakın ölçün biçin tartın hala yargılamaya devam ediyorsunuz ben sizinle sıradan bir sorunumu paylaşmadımki bumudur
bu muhabbet ne kadar kırıcı arkadaşlar bir süre yazmayınca cevap vermeyince sonra yazınca ayyy yazmadı hiç deyip sürekli sorun edip ayy bende yazmam o zaman demek bunları söylerken hiç düşünmemek sonrada ama bir sorusu yada sorunu olursa yazıyor demek.hiç değilse böyle düşünsen bile böyle yazma arkadaşım ya birilerini ne kadar incitebileceğini düşün nedemek sorunu olursa yazıyor yazıcak tabi daha önce size cevap vermediysede hiç değilse böyle konuşmadı.
üstüme alınabilirim evet uzun zaman okudum ama cevap yazmadım yazamadım vs.kızımın ameliyat sorunu olunca yazdım sizinde yazmak içinizden gelmedi.yazmak gelmiyor ama yargılamak geliyor öylemi.şimdi bizmi arkadaşız insan insana sıkıntılı gününde ne olursa olsun böyle imalı bir şeyi söylermi kırarmı üzermi.niyeyse burda söz hakkı olduğunu düşünenler var.neyse uzatmayayım sen tuğba arkadaşım bu söylediğinle neler yaşattyığını düşün.evet sorunum oldu yazdım kusura bakmayın daha önce cevap vermedğim için yazmamam gerekiyordu.ama ne yapıyım yüreyüm acıdı sizinle paylaşmak istedim.neyse uzatmaya gerek yok artık paylaşmayada gerek yok.
Dur Melekim daaa erken,ne işin var)))