• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bu arada dün gece eşim tatil için rezervasyon yaptıracaktı sonra tuğba vazgeçtim gel venedik -prag-italya -budapeş-turları varmıs yarın pasaport işini araştırayım yurt dışı yapalım dedi ama ecem olmuycak tabi bende bırakamam 1 hafta dıyorum ya siz olsanız ne yapardınız sizce ne yapayım tabi daha kesin değil bakalım pasaportta falan problem çıkarmı bilemem ama çok kararsız kaldım gece uykum kaçtı

tuğba ben bırakamam daha bir gece bile ayrı kalmadık ama ben çalışıyorum gündüzleri zaten görmüyorum. tatilde de bareber olmak isterim. senin durumun benden farklı oluyor tabi.

offf evet selin tek düşüncem ecem dün gece düşündükçe gözlerim doldu nasıl dayanırım diye ama gidilebilmesi zor yerler her zamanda gidemem 2.çocuk olursa çok daha zor olur amann bilmıyorum çok kararsız kaldım ya annelik çokkkk zorrrrrrrrrrrrr:(((

herkese günaydın kızlar bizde erkencilerdeniz artık
kerem kahvaltı etmedi burnu adkıyo yeşil yeşil 4-5 gün af.rin şurubu içirdim
hiç ii gelmedi doktoru arıcam bugün

bu arada dün gece eşim tatil için rezervasyon yaptıracaktı sonra tuğba vazgeçtim gel venedik -prag-italya -budapeş-turları varmıs yarın pasaport işini araştırayım yurt dışı yapalım dedi ama ecem olmuycak tabi bende bırakamam 1 hafta dıyorum ya siz olsanız ne yapardınız sizce ne yapayım tabi daha kesin değil bakalım pasaportta falan problem çıkarmı bilemem ama çok kararsız kaldım gece uykum kaçtı
tuğba sen en iyisini karar verirsin tabii.
ama ben de belki selinin dediği gibi çalıştığım içindir bilemiyorum..
kızımla beraber onunda gelebileceği bir tatili tercih ederdim..
varsın 2 sene sonra yada 4 sene sonra gidelim yurdışına diye düsünürdüm..
ama benim düsüncem.. en iyi kararı sen verirsin..

herkese günaydın kızlar bizde erkencilerdeniz artık
kerem kahvaltı etmedi burnu adkıyo yeşil yeşil 4-5 gün af.rin şurubu içirdim
hiç ii gelmedi doktoru arıcam bugün
geçmiş olsun bizim kızın da başı ağrıyormuşş mümükler de akmaya baslamış annem dedi..
az kaldı ama çok sık hasta oldu çocuklar..
eee sevgi ne dedi doktor çok merak edıyorum erkek gibi gelıyor benım içime hep.

hadi bakalım sevgii:):22:

sağolun kızlar
meriçe de geçmiş olsun

denizsiz tatil tatil olmazzzz
bu sene çocuklar 2 yaşlarını geçmiş olacak ve anlayacaklar oyunlar oynayacaklar
onlarıda tatile götürmek lazım bence

Slm kızlar
çok merak etmişsiniz saolun ama benim dr.ctesi günü....
hani ben dün işyerine söyledim ya buradan bir arkd.düşündüler yerime ona işleri gösteriyorum ama çok yoruldum daha bugün göstermek yok :-))
geçmiş olsun sultan bir iyileşemedi çocuk, tuğba en iyisi aliyeye sor cnm o bırakıpta antalyaya gitmişti yazın bende bırakamam gibi geliyor gerçi bıraksam eşim hayatta bırakmaz bir kere acaba biryerlere mi gitsek filan dedik yok ben bırakamam alp'i dedi

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)

1. KK Pro Üye bursasu
2. yaSelin
3. Esennn

şu ziyaretçilerde bi giriş yapsada görsek!!!

saolun kızlar bakalım eşim bugun pasaport işini araştırıyor geçen sene ecem bana pek rahatsızlık vermedı onunla gitmekten pişman olmadım ama nisanda yurtdışı yaparızn dıyor eşim temmuzdada ecemı gotururuz bakalım artık kısmet tabi ama görülecek yerler tabi eşimle iyi gelıcek gibi başbaşa :))))))

bu sene farkındalar ama seneye dahada farkında olacaklar o zaman tam tatil çoukları olacak neyse bakalım artık kısmette varsa olur

sevgi hadi hayırlısı cnm allah gönlüne göre versin mügeninde seninde

müge bugün gidecek diye biliyorum cnm 2 li test yaptıracak sanırım
oh gez sefan olsun tuğbiş biz bu sene evde kaldık :-)) doğum yaza gelince
şimdiden çok zorlanıyorum 2.çocuk zor oluyor valla...

Back
X