• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bende seviyorumm hepinizi kalan sağlar bizimdir:))))
mucksssssssssssssssssssssssss

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hava süper hemde sabahdan beri sıcacık buralarr egoşla parka gıttık sabah sabah parkta kahvaltı yaptık
dönüşte 2 marketi talan ettık alışverış yaptık evimize geldik sonrada pazara gidicezzzzz
suan ege toz alıyor bende evi süpüreyımmmmmmmm
ahahahahahhahaha

selam...öncelikle gece yaşananlar üzüldüm.sultan kereme çok geçmiş olsun canım.müge dr dan hayırlı haberlerle gelir inşallah.
tuğba bence eşinin fikri süper 2.çocuk olduktan sonra gitmeniz zor ama bana sorarsan ben oğlumsuz tatil yapamam o ayrı.
gelelim bize ben hala hastayım düne göre biraz daha iyiyim ama malesef kayrada hastalandı:(( sabah ateşler içinde yanıyodu çocuk fitil verdim hemen.ilaçlara başladım.benden geçti onada yazık:(( ikimizde hasta olunca zor oluyo tabi

bu arada dün gece eşim tatil için rezervasyon yaptıracaktı sonra tuğba vazgeçtim gel venedik -prag-italya -budapeş-turları varmıs yarın pasaport işini araştırayım yurt dışı yapalım dedi ama ecem olmuycak tabi bende bırakamam 1 hafta dıyorum ya siz olsanız ne yapardınız sizce ne yapayım tabi daha kesin değil bakalım pasaportta falan problem çıkarmı bilemem ama çok kararsız kaldım gece uykum kaçtı

canım ecemide götür... kocanla 2. balayı yapacaksan bilemem tabii..
bakarsın 2. çoçuğun tohumu yurt dışında olur :))

müge bugün gidecek diye biliyorum cnm 2 li test yaptıracak sanırım
oh gez sefan olsun tuğbiş biz bu sene evde kaldık :-)) doğum yaza gelince
şimdiden çok zorlanıyorum 2.çocuk zor oluyor valla...
ben bu sene gidecem...
2. çoçukla ilk tatilimiz nisANDA AYDIN OLACAK...

mucksssssssssssssssssssssssss

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hava süper hemde sabahdan beri sıcacık buralarr egoşla parka gıttık sabah sabah parkta kahvaltı yaptık
dönüşte 2 marketi talan ettık alışverış yaptık evimize geldik sonrada pazara gidicezzzzz
suan ege toz alıyor bende evi süpüreyımmmmmmmm
ahahahahahhahaha

ÇOÇUĞUDA TEMİZLİK HASTASI YAPACAN...

şuan halimi görseniz ; ne kadar azimlisin dersiniz..

Yerde oturmus. Baranı ayağımda sallıyorum..
Yanımda ana dizinde burağı sallıyorum. ,
diğer ellede size cevap yazıyorum... ,

kısacası istenince herşey oluyor... Okuyup çıkmıyorum yani :))))

Baran uyudu..
O uyumuşken burağı yıkayayım..

Akşam kayınvalideme gidecem.. Orda kalabilirim.
çiçek saat kaçta doğuma girecek...
Bana da haber verin...

oy maşallah şirvanıma
süper anne :46:
bende bu bahar ve yaz bi sürü yere tatile gitmek istiyorum ama ancak 1 hafta kullanabilirim izin. artık haftasonları gezeriz :))

Saat 8 diye biliyorum cnm ben....
şirvan benim o yüzden değil ben temmuz ortasında ayrılıyorum izin hakkım da yok eylülde hakediyorum vermezler ee ağustosda da gidemem sen biliyorsun son ay ne kadar kötü ki sıcak önermiyor drlar.
eee eylülde de 2 aylık bebekle hiç gidemem yoksa alp 3,5 aylıkken denize sokmuştum ne güzel keşke gidebilsem yani tembellikten değil imkansızlıktan :-((

ha bu arada benden beklemeyin çünkü emin olun ben yazamam şimdi bile tembellikten evde giremiyorum oooooo

benim kızın yanında da değil bilgisayarı açmak, bilgisayarı gördü mü bile olay çıkıyor. evde bende hiç bakamıyor ancak o uyurken falan. yada başka bi odaya koymak lazım bilgisayarı arada o görmeden kaçıp kaçıp girmek...

girmeyenler deyince kızlar özlem de hiç girmez oldu,
hani bir parça alınmıştı tahlile göndermişlerdi herhalde temiz çıktı bilen var mı ??
Bugünde aliye ile betülün d.günüymüş anca girdim faceee nice yaşlara gerçi
onlarda buraya girmiyor :-((

Kızlar facede şirvanın eşinin yorumunu gördüm koptum...
kıza kadar durmak yok yola devam demiş vah şirvanım vahhhhh

hangi fotoğrafa:))

betülün doğum gününü kutlamışsınızda o doğum günü falan kutlamaz

burayada kaç kere yazmıştı
bende ondan kutlamadım........

Sultancım hani ilyasın kucağında iki bebiş var ya birisi demiş yakışmış uzun bir adaran sonra baran fotolarında bir bak cnm....
Betül de kusura bakmasın o zaman o da d.gününü girmeseydi sadece yıl girseydi...

şirvanın eşi de iyi demiş :)))
anam gülemeyeyim de benim eşimde der bide erkek olana kadar yola devam yanarım sonra :50:

eee selin gülme komşuna gelir başına :-))bende yapmam diyordum ama bak 2.geliyor
ay bugün güya öğretiyorum arkd.ama çok daha fazla yoruldum belim ağrıdı valla

şirvan maşallah bacımmmm yürü be kim tutar seni seni bi tane daha dogursan ugrarsın buralara...........

tugba tatıl planı süper evet 2 cocukla gidilmez ama bende egeyi bırakıp gıdememmmmm cok vicdan yaparımmmmm ama sen gitttttttttttt:52::52:

yarın çiçek için büyük gün. ne güzel tüm sıkıntılarından kurtulacak inşallah melek hanımı kucağına alınca. Artık doya doya çocuklarının tadını çıkarsın :70:

Back
X