• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ay ne güzel olur selinnnnn
bizim kiracı da gebze de çalışıyor bak önce olsaydı ne güzel anlaşırdık :-))
şaka bir yana ev çok bizim oralarda cnm her türlü şartlarda evler

selam kılar
sabahtan beri benim deliyle uğraşıyorum ikimizde agresiflerdeyiz
babası geldi öğlen nasıl şımardı anlatamam onun için gittik özel köfte aldık yemedi ya
babasında çok yüz buluyo bi gün ikisinide sopalıcam zaten:)

nedir bu 2 yaş sendromu denize katılıyorum bizim zamanımızda varmıydı acaba ben anneme diyorum 2 yaş sendromunda ay kızım diyor biz sizin zamanınızda hiç bilemedik hali,nizde anlayamadık deyip üzülüyor

annelerimizin bizi yetiştirdiği gibi biz bunları yetiştiremeyiz
anne karnında alışıyorlar rahata bence yeni nesil çocukları çok farklı çok akıllı

Selin ben sevindirik oldum ama cnm inş.taşınmaz sonuçta düzenin bozulacak
bunlar işaret mi yoksa sen en iyisi 2.yi yap ayrıl bence :-))
valla sultan felaketler hemde ne felaket bizimkide öyle huysuz diyorum ona o da bana sensin diyor
pazar günü bana diyor ki annesi bıktım senden biktimmmm sen işe git para kazan diyor şimdiden kovuluyorum yani

Hepimizin çocuğunda gece uykusunda sık uyanma var ama Sinemcim,Melis kadar hiçbiri değildir.Dr unuzla görüştün mü,hep böyle mi gidecek?
Birgün hiç uyutmasan ne olur acaba?

Müge Amway i ben de senle konuştuktan sonra 2 kutu bitirdim,bir tane de küçük boyundan denemek için almıştım.Hergün makina da çalıştırmıyorum ama nasıl bitiyor anlamadım.Her makinada koyuyorum,ama çok mu koyuyorum ki?

Şu bahar gelsin de salalım çocukları dışarları,o zaman bence gece uykuları düzelecek.Şimdi evde ne kadar oynasak da çok yorulmuyorlar ki.Temiz havada daha iyi olacak herşey,az sabırrr:-))

Eltimin biri 7 biri 13 oğluyla kızı var,tel de konuşurken Miray ın sesini duydu,20:30 da,diyor ,aaa Miray uyumadı mı daha?Onunkiler uyumuş o saatte.Ben de dedim,eee seninkiler öğlen uykusu uyuyor mu,napiiim altta kalmıcam ya:-)Ne güzel ya 8 de uyuyan çocuk..

Selin hiiçbir fikrim yok kayu hakkında,aslında kaçgündür Heykeldeyim ama bakmadım hiç,denk de gelmedim.

27 şubatta kayu ama nasıl bişey olcak acaba bizimkilerin dikkatini çekermi kerem kayu pek izlemiyor

ALEMSİN ELİF ALTTA KALMICAM YA:):):)

ege az önce kendi bayılmışşşşşşşş
bende saclarıma bakım kürü yaptım az sonra duşa gırıcemmm
sonrada osmannnnnnn var byeeeeeeeee

valla hepsi felaket bu yenı nesılın dıyorum ben annem sen bu kadar yapmadın dıyo selene bakınca bu gun kaynanam seher dedı sımdı selen anne demıyo seher dıye gezıyo peşimden
ıyı demıssın elıf oğlen uyutmasak bızımkılerde 8 zor yapar yanı
ben kayu cok ıstedım ama selen durmaz sevıyo cunku ılla gıtmeye falan kalkar yanlarına rahat vermez
bı deterjan yıyende benım sanırım esım her ay bu kadar deterjanmı alınır dıye soylenır gercı ben locu falan 2 aya yakın bıtırıyorum ama normal deterjan ve camasır suyunu cok harcıyorum
sultan yesınler dıye ne yapıcamızı bılmıyoruz valla işimiz zor bunlarla
kızlar calla vardıya o avusturya yenı zelendadaydı dımı bu gun deprem oldu orda 6.3 ınsallah bıseylerı yoktur

elifcim valla bütün gün uyutmadığım oldu hatta çok oldu ama faydasını göremedim
ne biliyim inşallah düzelir ben daha uyutmayı yemek yedirmeyi beceremiyorum bezi nasıl atcaz bilmem
1-2 deneme yapsammı dedim bezi çıkarttığım gibi
anne prima tak anne prima tak diye böyle yaşlan ağlıyo nasıl çıkartcam yaa off

meliste bize anne baba diyor ama istediği bişeyi yapmayınca sinem ve hasan oluyoruz
hele babasıyla boğuşurken bi hasann diyişi var
çocuklar duymasında selami diye bağırıyoduya gönül aynı öyle

selinde niyeti bozmuş.)
keremde keşke kendi uyusa diye yzıyordumki aklıma melis geldi buna bin şükür
bu gece yanlızım eşim işte

melis gözümün önüne geldi ne güdüm cadııı:))

kerem bize hiç adımızla hitap etmedi
işini yaptırmak istediği kişilere anne diyor babasına falan baba olduğunu biliyor ama işi düşünce anne diyor
calla avusturya viyanadaydı

slm kızlar bugün temizlik vardı bakamadım hiç buraya ecemi sallıyorum bende onu uyutupp diziye rahat rahat bakalım dedik:))

ecem çok şükür iyi bu aralar sendromu yavaş yavaş atlatmaya başladı sanırım yarın akşamda misafirlerim var ecemi uyutup bişeyler yapıcam

iyi akşamlar kızlar

ben anlamadım nasıl bitirdiğinizi ondan çok az koysanız fayda ediyo ki
ben demirin her üst değiştirmesinde de suya basıyorum

ütünün kirecini açıyorum
bnmki pek bi bereketli demekki

sinemcim valla çok üzüldüm bu duruma
inş. en yakın zmnda düzelir uyku düzeni

çağlayı bende merak ettim şimdi inş. bişeyleri yoktur
ama zellenda diye bilmiyodum ben

hadi selin vınn vınnn kim tutar seni bekliyoruz haberlerini :9::24:

melekcim demirde öyle
ama bizlere değilde kendi yaşıtları yada çocuklar varsa nereye yapışırsa öyle kalıyo
bende çok sinirleniyorum canını yakıyo diye ama bi faydası yok bağırıp çağırsamda

akşam üstü duş aldım iyi gelir diye
resmen çöktüm başıma bi ağrı saplandı
hasta oluyorum sandım şimdi iyiyim inş. ilerlemez

Back
X