• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

hamilelikten herhalde müge benim de ilkinde rüya filan olmadı
ama bunda da kabuslar görüyorum senin de mi kız yoksa :3:
bilmiyorum cnm ya sürekli demiri tanımadığım insanlara bırakıyorum
sonra gelip alıcam diyorum
uyanıncada ne biçim bi anneyim diyorum kendi kendime
korkuyorum bişeymi oldu diye hemen gidip bakıyorum

gunaydınlar
muge hayır olsun hayra cıksın ruyaların
aman yasemının ağlamamsına sevındım dığeri diğer calışanların basına inşallah
yağmurlu havada tek yapmak ıstediğim uyumak oluyo benımde
sağol cnm

nagihan sen oluruna bırak o gelir :)))
ocak 31 inde hasta olduysan martın 3ü 4ü gibi olursun herhalde
olmazsanda bizim gruba katılırsın artık :))

bi yemek yapiim dedim içim kalktı ııyyyy

slm kızlar biz kalktık yemek yaptım ecemi yıkadım akşama gelıcek mısafirlere tatlı yaptımm şimdi ecemi sallıyorum

müge hayır olsun cnm rüyan bende dün gece rüyamda saçımın yarısını siyaha boyatmısım gördum nasıl ağlıyorum iğrenç oldu diye sabah kalktım eşimde hazırlanıyormus bende neyseki rüyaymıs diye uyandım eşimde ne oldu diyor hayır olsun inş ama ben siyahı pek hayır bilmem ama hayır olsun yinede

selin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım inşallahhh

hatta seher sen mi demiştin değmek ister caliu ya falan fotoğraflara bak zaten tüm çocukları sahneye toplamış

2+ yazmışlar yaş olarak ama uygun olur bence bizim miniklere ama bursadakinde tee arkalarda yer kalmış. haberiniz ola. ben istanbulda başka bi zaman belki giderim. Bursadaki çok kalabalık

selam arkadaslar sabahtan görevim vardı gittim geldim..
okudum kac sayfa hiçbirşey aklımda kalmadı..iyice unutkan oldum yaa. üfff

sorma esen 3. ye mi ne gittiğim bi tanıdık var. geçen yine yolu bulamadım. ama bu sefer yazdım beynime hep kayboluyoruz ya. bide iki arkadaşız hep beraber gideriz. ordan mı dönücez burdan mı hep ev sahibini arıyoruz. bide üstüne üstlük hangi katta oturduğunu da hep şaşırıyoruz. ama kapı açılır açılmaz bizim minik canavarlar oyun odasına yol alıyorlar. oyun odasının yerini hiç unutmuyorlar...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,yaSelin,Esennn+,sekiznisanikibindokuz,

tövbe yarrabbım su kışı hiç sevmıyorum

az gelsin artık sabahtan beri tül perde bile sonuna kadar acık camdan bakıyoruzzzzzzz
ve sabahtan beri yemedıgımız işey kalmadı
gofreti,çigdemi,meyvesuyu akşama yemek yıyemıcezzzz

sultan eti hoşbeş almış eşim gecenlerde yememıştım şimdi bi oturuşta büyük paketi yedık egeyleeeeee kulakkların çınladımıııııı:66::66::66:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,yaSelin,Esennn+,sekiznisanikibindokuz,

tövbe yarrabbım su kışı hiç sevmıyorum

az gelsin artık sabahtan beri tül perde bile sonuna kadar acık camdan bakıyoruzzzzzzz
ve sabahtan beri yemedıgımız işey kalmadı
gofreti,çigdemi,meyvesuyu akşama yemek yıyemıcezzzz

sultan eti hoşbeş almış eşim gecenlerde yememıştım şimdi bi oturuşta büyük paketi yedık egeyleeeeee kulakkların çınladımıııııı:66::66::66:

yine sizin orda komşuluk ilişkileri ne kadar güzel. bizim buralarda oda yok. evde otur tüm gün :((

Selam
Rüyalarınız hayra çıksın.Müge sen şimdi yeni bebek doğunca Demir i evde bırakıp hastanede kalacaksın sezeryanda ya,onları düşünüyorsundur hep,bide demir napacak alışacak mı kıskanacak mı vs. onlar bilinçaltında rüya olarak görünüyor.

bir de okudumm ama aklımda birşey kalmadı diyoruz ya,konuya Cvp ver i tıklayınca cvp yazdığımız sayfada aşağılara indiğimizde eski yazılanlar görünüyor orda.Ben arada oraya dönüyorum ,çünkü benim de hafızam sıfır oldu doğumdan sonra.

aman allahım :53:
bitek eren değil yani
üzülsem mi sevinsem mi sinemcim.
ben senın gibi çocuk görmedim dıye erene kızardım.
hep dedılerkı yasına gırsın duzelır.
yaz gelsin düzelir. 2 yasını doduracak hala bı duzen yok.
sorun bende mı dıyorum ama bakıyorum benımle de alakası yok. istedıgı zaman uyuyo istediği zaman uyanıo erende.
bazen 4-5 saat uyku yetıo sanırım kı bomba gibi uyanıo
bazende top atsam kalkmıo
gece 2 de yatarsa bayram ediyorum ben :84:
ne yapmalı nasıl duzen tutturmalı bılmıorum.
melis te hep boylemi arada mı yapıoo.

prima tak prima tak :60::60::60:
takmak bi dert çıkartmak bi dert bzde :60::60:

hep böyle tatlım 23 aydır böyle :14:
düzeleceğini ummaktan yoruldum artık
bende ona ayak uyduracağım bundan sonra uyutmaya çalışmayacağım
stres yapıyorum kendime sonra
bende imalat hatası sanırım diyorum
çevremde kimin çocuğunu görsem akşam en geç 9-10 da yatıyo
ne yalan söyleyeyim kıskanıyorum

yok anam yeterki bezi çıkartmayayım hiç sevmiyo bezsiz gezmeyi
ne yapıcam bilmiyorum valla
nasıl alışacak bu cadı

Tuğba senin ıspanaklı böreğe baktıkça resmen burnuma börek kokusu geliyor,o kadar iştah açıcı,ne güzel kabarmış.
son eklediğin 2.si,ilk gün yaptığının değişik süslemesi dimi?
ama bir tane daha yeni var,o ne?
Bak başına iş açtın onun tarifi ne bunun tarifi ne ,kurtulamazsın artık:-))

aynen selin ama buradaki arkd.diyor ki çocuklarla parka çıktınmı oraya başka çocuklu anneler geliyor seninki kaç yaşında benimki şöyle yaptı 1-2 konuşmaya başlarsın sonrada görüşürsünüz diyorlar
bakalım bekliyorum bende...

hep böyle tatlım 23 aydır böyle :14:
düzeleceğini ummaktan yoruldum artık
bende ona ayak uyduracağım bundan sonra uyutmaya çalışmayacağım
stres yapıyorum kendime sonra
bende imalat hatası sanırım diyorum
çevremde kimin çocuğunu görsem akşam en geç 9-10 da yatıyo
ne yalan söyleyeyim kıskanıyorum

yok anam yeterki bezi çıkartmayayım hiç sevmiyo bezsiz gezmeyi
ne yapıcam bilmiyorum valla
nasıl alışacak bu cadı

sen rahat ol belki kendiliğinden düzelir belli mi olur...
face de film falan önermişsin melis olmayınca kendin için bişiler yapabilmişisin ne güzelll

kıs melek bende kışa bayılıyorum yazdan nefret ediyorum
yazın eğer tatilde değilsem evdeysem yaz hiç olmasın istiyorum
yaa ben çok terliyorum boğuluyorum böyle
benim yazlık kıyafetlerimle kışlık kıyafetlerim arasında pek fark yok zaten
yaz kış içime atlet giymem kesinlikle boğazlı bişey giyemem hep yaka bağır açık olmalı
hiç yünlü kazak tarzında kıyafetim yoktur ve bu durumda bile terlerim :59:

Sinem 9-20 da yatan bizim nisan bebeklerinde pek yok bildiğim kadarıyla.

Tuğbis in Eren in uyku düzeni babasının işten eve geç gelmesinden,ve geldiği saatte Eren i uyandırıp sevmesinden oynamasından sonra biraz da böyle oldu die hatırlıyorum ben.

Biraz alışkanlık biraz huy genetik vs birçok sebep var.Koç bebekleri geç uyur diye bir özellik okumuş muydunuz:44:

aynen selin ama buradaki arkd.diyor ki çocuklarla parka çıktınmı oraya başka çocuklu anneler geliyor seninki kaç yaşında benimki şöyle yaptı 1-2 konuşmaya başlarsın sonrada görüşürsünüz diyorlar
bakalım bekliyorum bende...

geçen hafta benim annem bakmıştı ya yasoşa. bizim evde baktı tabi. parkta birileri ile tanışmış bana anlatıyordu yok şu binada oturuyormuş zeynep arkadaşı yok çok yaramaz bi çocuk varmış diğer binada oturuyormuş. ama bizim bu semtte yaşlılar çoğunlukta o kötü oluyor tabiii

Tuğbis in Eren in uyku düzeni babasının işten eve geç gelmesinden,ve geldiği saatte Eren i uyandırıp sevmesinden oynamasından sonra biraz da böyle oldu die hatırlıyorum ben.

Biraz alışkanlık biraz huy genetik vs birçok sebep var.Koç bebekleri geç uyur diye bir özellik okumuş muydunuz:44:

güldürdün beni :1:
ben okumadım hiç öle bişi ama biz yazabiliriz uyarabiliriz ilgili hamile adaylarını

geç uyur anlayışı kişiden kişiye değişiyor demekki :))
sabah 5-6 da uyuyan varmı mesela
9-10 da yatan var canım olmazmı yaa
benim nazarım değmez kötü bi niyetle söylemedim Allah esirgesin yavrularımızı
ne yalan söyleyeyim kıskanıyorum dedim ama fesatlık anlamında diil
yanlış anlaşılmasın..

Back
X