2009 Nisan Anneleri

slm kızlar benimde telaşem başladı yatak odası yaptırıyoruz bu hafta badana duvar kağıdı falan mobilya sökülücek anneme gidicek buraya yeni yapılıcak çokkk işşş var birde onları yerleştirmek falan bugün ecemin bazasıda geldi çok güzel oldu odasııı önümüzdeki günlerde zor girerım sanıyorum

sinemcim allah kolaylık versin canım zor gerçektende

sehercimm renk çok güzel ben kesim anladım kusura bakma

mügecim hakkınıdza hayırlısı olsun canım allah gönlünüze göre versin inşallahh

aliye sende hastalanmıssın canım istedğin zamanda olsun inşallahhh
güle güle kullanın yatak odanızı canım
sinemcim tanıdık bi muhasebeci varsa seni dışardan sigortalı göstersinler

yada bi tanıdıgın yanında calışıyo olarak gözük prmlerini sen öde
kdv ve stopajada yansıyor sanırım onuda karsılarsın olur bıter

bankalardan özel sigortalarda saglık yok diye biliyorum
tam emin degılım ama ben bankalardan yapılan sigortan hiç memnun kalmadım

kuzucukta hemen iyleşir umaım baba gıttı siz hasta allah yardımcınız olsun:((((((((((

kız sen daha evı yenı almadınmı ne bu kadar yenılık maşallahhhhhhhhhh tütütütü
güle güle yaşlanın içinde canım::::::)))))))))))
:52::52::52:
:52::52::52:

tugba kötüye yorma hemenn erkektir belki hemen bulandırmaz mideyi......... öyle düşün mutlu ol eehehehe

saglıkla al kucagınaaaaaaaa

tugba benide coşturdun bende sabah 11de attım kendimi yollara izmirde(balçova) işim vardı onu hallettım

egeye dogum günü için
süper taşlanmış sade bi kot aldım
bir spor ayakkabı
1 bot tarzında ama spor görünlü i ayyakkabı daha
bi tane kırmızı gömlek aldım
oglumun dogum günü kıyaetlri tamam
pastayıda haftaya siperiş verıcem

ppazar günüde
carsıya gıdıcez eşimle süs bakıcaz kendimize bişeler alıcaz

bugun kendime 3 tane babet aldım fıyatları düşmüş gecen sene sezonundu sanırım 35 tlden 15 tlye düşmüş 3 tane aldım bayıldım ya

babama bi tane ayakkabı aldım
anneme teflon tencere aldım
bişeyler daha aldım aman bugun egeyle geze geze yorulduk
yıkadım kuzumu uyuduuuuuuuu

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohhh sefan olsun. güle güle giysin ege..
bir sürü alışveriş yapmışsın melek...
SON İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

annem doğumdan sonra evde giymek için bu pijamayı aldı bana :)

bikiniyide aradım ama bulamadım
çok güselmiş.. güle güle giy.

valla bende diyorum sen kimin balısın babanın diyor :-))
bizde dün bücürük den bir rüzgarlık gibi yeşil içinde de gri yeleği var içine takılıyor ayrıda giyiliyor bir de pantolon 3 lü takım aldık tabi pantalon çok büyük seneye anca olur ctesi bir aksilik olmazsa giydiricem montunu diğerleri kalın olur sanırım bu hava sıcaklığında...

gülşen neden girmiyodu :)))

yerim ecrinin ağzını
cnm bnm mutluluğunuz daim olsun inş.

ben kaçtım paşam uyanır şimdi yemek yedirip dışarı çıkarıcam herkese bolll güneşli ve sağlıklı günler

MügeCim yanlış hatırlamıyorsam topikdeki bir arkd.ile atışmıştı
sonra ikiside girmemişti ama özlemin öyle bir sorunu yok diye biliyorum ben
kimseyle problemi olduğu konusunda, keşke hiç böyle şeyler olmasa

Sağol mügecim
senin de performansın maşallah yerinde bence. daha ne yapıcaksın. ama mecburuz bu ufaklıklarla desene iyi gezmeler ayrıca
selen de sabah benden zor ayrıldı. gitme diyo. anneme bırakırken de hemen kucağına gitti ama. sanki bize göstermemeye çalışarak dudaklarını büktü ve 2 kere içini çekti. ve çok ses yapmadan ağlar gibi oldu. ay içim gitti. sanki alışmam lazım bu duruma der gibiydi
sonra iyiymiş ama ben o halde bıraktım işte.
melekçim sen de halletmişsin egenin cicilerini. güle güle giysin kuzucuk.
biz napçaz bakalım
eminim ecemle mirayın cicileri de çok güzel olucak
ben de resim çerçevesi yaptırmak istiyorum. en azından bize hatıra kalsın. istanbulda yaptıran bi arkadaş varmıydı acaba geçen sene . yer tavsiye etse. ben geçen sene araştırmıştım çok adet istiyodu yapan yerler

çok güzel mügecim. güle güle giy
havalar güzel devam eder inşallah. parka gitsin bari hergün kuzucuklar
çok güzel mügecim güle güle giy.
sevgi ugly nickli biri vardıya o sanırım ömer tuğrul

hava bugünde çok güzel yağmur bekliyordum güneşi görünce çok sevindim eşim erken gelirse alışverişe gidesim var peroştan evde giymelik bişeyler alıcam ecrine herşeyi kısaldı

annesinin kuzusu kim diyorum ecyinn diyor
annesinin aşkısı kim diyorum babaa diyor
babası öğretti sanırım :) çok hoşuma gitti
ay çok hoş ya. yerim ben o ecrini

Annesinde olduğuna göre biraz toparlar heralde Sinem de kızı da............

Özlem Gülşen le aynı sebeplerden dolayı girmediğini söylüyo.....ama Gülşen inin de neden girmediğini ayrıntılı bilmiyom.......

Sultancım Özlem sadece atlamıştır emin ol......kötü bir düşüncesi olduğunu sanmam........tahmin edemiyeceğiniz şekilde zor anlar yaşıyo.......ama şudur diye bi şey de diyemiyorum....: ((

beyaz kot var üstüne beya kıravat alıyım bi de beyaz ceket diyorum ama istediğim havada spor ceket bulurmuyum bilmem.....yeni gömlek var zaten beyazla her renk olur......................neyse bizim daha zamanımız var 1 ay..............
.yeni her şeye karşı bi tepki veriyo giymemek için ......enterasan çocuk............

devrim çok güzel bi kombinasyon yapmışsın bence. yakışır kuzucuğa. bulursun inşallah gönlüne göre

Tuğbiş o çerçevenin bir modeli var mı bilgisayarında atsan da görsem ben
bizim etraftada hiç öyle şeyler yapan yok AliyeCim aslında bizim ağustos topiğinde yapan bir bayan var şimdi face takılıyor ona mı bir sorsak ?? kargoyla yollarım diyordu bebek şekerleri yapıyormuş site hazırlıyordu onun için

Özlem Gülşen le aynı sebeplerden dolayı girmediğini söylüyo.....ama Gülşen inin de neden girmediğini ayrıntılı bilmiyom.......

Sultancım Özlem sadece atlamıştır emin ol......kötü bir düşüncesi olduğunu sanmam........tahmin edemiyeceğiniz şekilde zor anlar yaşıyo.......ama şudur diye bi şey de diyemiyorum....: ((

beyaz kot var üstüne beya kıravat alıyım bi de beyaz ceket diyorum ama istediğim havada spor ceket bulurmuyum bilmem.....yeni gömlek var zaten beyazla her renk olur......................neyse bizim daha zamanımız var 1 ay..............
.yeni her şeye karşı bi tepki veriyo giymemek için ......enterasan çocuk............

sinem değil annesinde olan Şirvan. (eğer benim yazdığıma dayanarak söylediysen. Sinemle görüşmedim ben)
bizimkide yeniyi giyer hemen eskileri bir daha giymez

müge güzelmiş pijaman çok da uygunmuş
aliye ne aldın bakayaım paraminiden. ben de geçen neva toystan bişiler aldım

Tuğbiş o çerçevenin bir modeli var mı bilgisayarında atsan da görsem ben
bizim etraftada hiç öyle şeyler yapan yok AliyeCim aslında bizim ağustos topiğinde yapan bir bayan var şimdi face takılıyor ona mı bir sorsak ?? kargoyla yollarım diyordu bebek şekerleri yapıyormuş site hazırlıyordu onun için

bizim buralarda kesin vardır ama bulmak lazım. beşiktaşta özalitçiler falan yapıyor olabilir.

Selincim b.taşa gidemem de aslında normal fotocularda yaparmı
ctesi günü annemlerin oradaki ne sorayım ben....

ege de cicilerini güle güle giysin.
istanbul havasına belli olmaz biraz yağar biraz açar. çok sağnak olmaz inşallah da gelişiniz zor olmaz

aldıklarınızı gule gule kullan melek unutmusum kusura bakma canım
sagolun kızlarrrrrrrrrr
selam
sineme ben de çok üzüldüm ya. inşallah iyidirler şimdi. gece gece çok zor olmuştur
tuğbacım güle güle kullan yeni eşyalarını.benimde çok ihtiyacım var. büyük bir yatak odası ve dolaba dolaba dolaba;) kıyafetleri nereye koyacağımı bilemiyorum artık hala da alıyorum
tuğba iyidir bebeğin güzelim merak etme. duyarsın kalp atışını da inşallah
melekçim ben çok iyi anladım ne demek istediğini canım. buna rağmen tavrini değiştirmiyosun. takdir ediyorum ben seni
hava inş güzel olur c.tesi. kötü olursa arabayla gelirim. o zaman hangi sapaklardan giricem selin zor mu
bi de eşim c.tesi yazlığa gitme planı yapmış kendi kendine. erken dönmem gerekebilir benim
:)))))))))))

sultiş o elbisenın pudra rengını aldım en baştakı:))
ne aldınız linki atında görelım :))))))

SON İNDİRİM - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim

annem doğumdan sonra evde giymek için bu pijamayı aldı bana :)

bikiniyide aradım ama bulamadım
iyi günlerde kullan canım

ege şuan almış diş fırcasını macununu cıkmış sandelyee lavaboda dişlerini fırcalıyorrrrrrrrr:52:

ay müge ya beni de ayarttın ayyıldızdan o son indirimden bende bi pijama ısmarladım
fiyatlar uygun geldi. hadi hayırlısı alışveriş delisi olduk valla :52:

hava sanah günlük güneşlikti şimdi kapkara oldu :(

sevgi müge isim düşündünüz mü kızlar
ben şimdiden bakıyorum da :) hemde hep erkek isimlerine
3 4 tanede kız ismi buldum

ne buldun Tuğba ben bakmadım daha ayrıntılıya da gireyim de
sonra değişir filan şok olmayayım...
Eşim su diyor ben de kısa diyorum bakalım daha kararımız yok

çok güzel mügecim güle güle giy.
sevgi ugly nickli biri vardıya o sanırım ömer tuğrul

hava bugünde çok güzel yağmur bekliyordum güneşi görünce çok sevindim eşim erken gelirse alışverişe gidesim var peroştan evde giymelik bişeyler alıcam ecrine herşeyi kısaldı

annesinin kuzusu kim diyorum ecyinn diyor
annesinin aşkısı kim diyorum babaa diyor
babası öğretti sanırım :) çok hoşuma gitti

sinem değil annesinde olan Şirvan. (eğer benim yazdığıma dayanarak söylediysen. Sinemle görüşmedim ben)
bizimkide yeniyi giyer hemen eskileri bir daha giymez

müge güzelmiş pijaman çok da uygunmuş
aliye ne aldın bakayaım paraminiden. ben de geçen neva toystan bişiler aldım
Bende dedim nerden biliyo. indirim çeki kazandın diiiimmiiii!;)
kardeşim hamile ya sebamed setii aldım ona dışarda fiyat 54 tü orada 42 ye geldi. kendime de birsürü şey aldım sebamed. aslında güvenebileceğimiz ender markalardan diye düşünüyorum.
sagolun kızlarrrrrrrrrr
:)))))))))))

ne aldınız linki atında görelım :))))))

iyi günlerde kullan canım

ege şuan almış diş fırcasını macununu cıkmış sandelyee lavaboda dişlerini fırcalıyorrrrrrrrr:52:
aferin ona
selen sabah uyandı. eşim yatağından almaya gitti dişini fırçalıyodu tam. selen onu görmesiyle yere basar basmaz benim ıcam benim içam diye koşa koşa banyoya gitti. ne diyo anlamadık tabi. bi uzandı lavoboya kaptı fırçayı macun sürdürüp başladı fırçalamaya. ne güldük o haline. insanda bi uyku mahmurluğu olur. gözünü açar açmaz bi enerji sormayın
zaten hiç korkusu yok. acayip hareketler yapıyo.
ay müge ya beni de ayarttın ayyıldızdan o son indirimden bende bi pijama ısmarladım
fiyatlar uygun geldi. hadi hayırlısı alışveriş delisi olduk valla :52:
ben de incelicektim ama biliyorum alıcam bişey hemen kapattım;))
ya valla hastalık bu internet alışverişi. burda pek bakamıyorum da ben. dün evdeydim 1 gün kaldım evde. sebamedlere 173 tl bayıldım:26:

görkem: Gösterişli, göz alıcı olma. Gösteriş, heybet.
emir: Reis, aşiret başı, Emreden
doruk: Dağ ya da tepenin en yüksek yeri
çağrı: Davet
çağlar:Çağıldayarak akan su, şelale
eren:Ermiş kişi .Kendini allaha adamış
Yiğit:Güçlü, cesur
Ensar: Hz. Muhammed’i Medine’ye davet edenlere verilen isim
Çağan: Bayram, şenlik, mutlu gün
Çınar:Geniş yapraklı kalın gövdeli uzun ömürlü bir ağaç
Erva :1.Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
Rüzgar

eşim emre diyor benimde dayımın bebeği ölmüştü emre isminde istemiyorum o yüzden hep gözümün önüne geliyor yavrum

Beril :Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden.
Öykü :Hikaye / Masal
Yaren: (farsça)dost,arkadaş
derin

bunlarda kız isimleri

Bende dedim nerden biliyo. indirim çeki kazandın diiiimmiiii!;)
kardeşim hamile ya sebamed setii aldım ona dışarda fiyat 54 tü orada 42 ye geldi. kendime de birsürü şey aldım sebamed. aslında güvenebileceğimiz ender markalardan diye düşünüyorum.

aferin ona
selen sabah uyandı. eşim yatağından almaya gitti dişini fırçalıyodu tam. selen onu görmesiyle yere basar basmaz benim ıcam benim içam diye koşa koşa banyoya gitti. ne diyo anlamadık tabi. bi uzandı lavoboya kaptı fırçayı macun sürdürüp başladı fırçalamaya. ne güldük o haline. insanda bi uyku mahmurluğu olur. gözünü açar açmaz bi enerji sormayın
zaten hiç korkusu yok. acayip hareketler yapıyo.

ben de incelicektim ama biliyorum alıcam bişey hemen kapattım;))
ya valla hastalık bu internet alışverişi. burda pek bakamıyorum da ben. dün evdeydim 1 gün kaldım evde. sebamedlere 173 tl bayıldım:26:

aynen alışveriş hastalık...ben markafoniden dilim yandığından beri bakmıyorum bile

ecrinde diş fırçalama hastası ama babasının fırçasına deliriyordu kendi fırçasıyla fırçalatamadık.babsıda kendi fırçasının aynısını almış yeterki fırçalasın diye.günde birkaç kez annee elele yıkıcaam diye tutturuyor yıkıyoruz 2 kerede fırçalamak aklına gelir :)

Back
X