Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kuaföre giitm. öğle arası.slm kızlar
ya sevgi sen neden sürekli temmuzda diyosun ağustosta değilmi senin doğum
yaaaa kıskanıyorum amaaa buluşma var
meleeeekkkk sende kıskann
tşkler kızlar daha alınacak çok şeyim var
bi kere doğum için hastaneye gecelik alıcam
sonra bebiş için bişeler almam lazım bez fln belki emzik alırım ama pek gönlüm yok
sabahtan temizliğimi yaptım daha doğrusu oğluşla yaptık
o da yorulmuşyarım saatte devrildi :)
şimdi kocişe bi limonlu kek bide poğaça yapıcam
sonrada kuaföre çufçufff :)
iyi günlerde kullannın...........slm kızlar maşallahhhhhh ne çok konuşmuşsunuz adaşım maşallahh topiği şenlendirmişsin :)))
isimlerin hepsi güzelll valla eminim en güzel olanı seçiceksin içlerinden allah hayırlı evlat versin ..
kızlar evet bahsettiğimiz yer gerçekten çok uygun benim arkasında tül olmuycak çerçeve aynı gümüş renk pembe kurdele beyaz kalpler arasında olucak
melekçim trendyoldan aldım sandro diye marka var en baştaki oudra rengi elbise canım
allah kabul etsın.......aynen o sebepten kimse eklemesin bundan sonra sultişim ben unutulduğunu falan düşünmüyorum salladık gitti
ben bir yasin okuyacağım 18 mart çok güzel bir güne denk geldi cuma gecesi ölmüşlerimiz yasin bekler
Allah kabul ederse okuyup geleyim.
esencim kemeraltında o fıyatta asla bulamam sanırım 2,5-3 tlden aşagı olmaz ben sade dogum şekerlerını bile 1 tlye almıştım cerceveler 2,5 aşagı degıldırgünaydın arkadaslar..
melek o çerçevelerden kemeraltında da var gördüm arkadaslar nikah şekeri bakarken..
slm kızlar
ya sevgi sen neden sürekli temmuzda diyosun ağustosta değilmi senin doğum
yaaaa kıskanıyorum amaaa buluşma var
meleeeekkkk sende kıskann
tşkler kızlar daha alınacak çok şeyim var
bi kere doğum için hastaneye gecelik alıcam
sonra bebiş için bişeler almam lazım bez fln belki emzik alırım ama pek gönlüm yok
sabahtan temizliğimi yaptım daha doğrusu oğluşla yaptık
o da yorulmuşyarım saatte devrildi :)
şimdi kocişe bi limonlu kek bide poğaça yapıcam
sonrada kuaföre çufçufff :)
Aman be Selin hamişlikte en çok özendiğim o hiçbirşey çekmiyor cnm
acaba canı çekenlerin nasıl çekiyor alp de de öyleydi
ben zaten yanıma fazla birşey almayacam çünkü otobüsle gelirsem alp le taşıyamam
nasılsa hepimizin çocuğu aynı ondan ondan otlanırım bezle ıslak mendil alırım o kadar
kendimi nasıl taşıyacam o da ayrı yani)
Selin cnm ben fıstıkağacı durağında indikten sonra taxiye filan binmeme gerek var mı ??
tamam selincim kolay gözüküyo yol bulurum inşallah
kimler geliyo kesin
esranın falan haberi varmı acaba
yelizin
gerçi iki taraftan da duyurdun görmüşlerdir mutlaka
minecim sizin de taşınmanız hayırlı olsun biran önce tayinin çıkar da birlikte olursunuz bundan sonra inşallah
selincim zaten bizde de gördün yemeğe pek fırsat olmuyo, sağolsun herkes te bişeyler getirince çoğü şey kalmıştı
yaaaaaaa pazar günü yagmurlu olmazsa kemeraltına gıdecegız eşimle acaba dükkanlar kapalı olurmuuuumelek tam hayırlamıyorum ama 1,25 yada 1,50 civarı idi sanırm tam bilmiyorum ama..
aydın işini de tam bilemiyorum..
bel ağrılarıma bağlı.. araba ile giebilsek sorun olmazdı ama...
kullanamıyorum:)
güle güle pislen burcu egede 10 dk oynamaz arada tvye takılırır bizde oynuyoruz ne yapalım:))))))ohh tmizlik gibisi yok evimi sildim kendimide yıkadım:)) bide tost yaptım domatesli peynirli :)) kayrada uyuyo hava güzel olsaydı bi yerlere gidicektim ama insanın içi kararıyo yaa.
mügee gözün aydın canım oh allah kavuştursun.limonlu kek yapmışsın bende oktay ustadan almıştım bi tarif daha denemedim.minede yerleşmiş maşalah güle güle otursun.
ya size bişey sorucam sizinkiler kendi kendine oyalanıyomu gün içinde kayra hep benle oyalancak sıkılıyo herşeyden hiç bi oyuncakla 10 dk oynamıyo tel. bile konuşturmuyo deli olucam.
ayyıldızdan aldığım pijama gelmiş bile ne güzel oluyor böle hemen gelmesi