2009 Nisan Anneleri

sağol cnm bnm gelin beraber yiyelim dicem ama siz yarın buluşmada zaten yersiniz
pasta getiren yoksa yoliiyim burdan hihihihi

hadi öpüldünüzzzzz

slm kızlar

ya sevgi sen neden sürekli temmuzda diyosun ağustosta değilmi senin doğum:27:

yaaaa kıskanıyorum amaaa buluşma var:59:
meleeeekkkk sende kıskann:9:

tşkler kızlar daha alınacak çok şeyim var
bi kere doğum için hastaneye gecelik alıcam
sonra bebiş için bişeler almam lazım bez fln belki emzik alırım ama pek gönlüm yok

sabahtan temizliğimi yaptım daha doğrusu oğluşla yaptık
o da yorulmuşyarım saatte devrildi :)
şimdi kocişe bi limonlu kek bide poğaça yapıcam
sonrada kuaföre çufçufff :)
ben de kuaföre giitm. öğle arası.
sir yaptırdım..
saçımı da değişiklik olsun dedim. jöleledi dalgalı oldu değişik bişi..
eşime süpris olacak.. hehe
oda arkadasımın biri erkek içeri girer girmez yorum yaptı..
hehe güldüm bende..

slm kızlar maşallahhhhhh ne çok konuşmuşsunuz adaşım maşallahh topiği şenlendirmişsin :)))

isimlerin hepsi güzelll valla eminim en güzel olanı seçiceksin içlerinden allah hayırlı evlat versin ..

kızlar evet bahsettiğimiz yer gerçekten çok uygun benim arkasında tül olmuycak çerçeve aynı gümüş renk pembe kurdele beyaz kalpler arasında olucak

melekçim trendyoldan aldım sandro diye marka var en baştaki oudra rengi elbise canım
iyi günlerde kullannın...........
aynen o sebepten kimse eklemesin bundan sonra sultişim ben unutulduğunu falan düşünmüyorum salladık gitti ;)

ben bir yasin okuyacağım 18 mart çok güzel bir güne denk geldi cuma gecesi ölmüşlerimiz yasin bekler
Allah kabul ederse okuyup geleyim.
allah kabul etsın.......

günaydın arkadaslar..

melek o çerçevelerden kemeraltında da var gördüm arkadaslar nikah şekeri bakarken..
esencim kemeraltında o fıyatta asla bulamam sanırım 2,5-3 tlden aşagı olmaz ben sade dogum şekerlerını bile 1 tlye almıştım cerceveler 2,5 aşagı degıldır

ese şimdi biz aydına gidiyormuyuzzzzz allah nasip ederse söyle bakalım

slm kızlar

ya sevgi sen neden sürekli temmuzda diyosun ağustosta değilmi senin doğum:27:

yaaaa kıskanıyorum amaaa buluşma var:59:
meleeeekkkk sende kıskann:9:

tşkler kızlar daha alınacak çok şeyim var
bi kere doğum için hastaneye gecelik alıcam
sonra bebiş için bişeler almam lazım bez fln belki emzik alırım ama pek gönlüm yok

sabahtan temizliğimi yaptım daha doğrusu oğluşla yaptık
o da yorulmuşyarım saatte devrildi :)
şimdi kocişe bi limonlu kek bide poğaça yapıcam
sonrada kuaföre çufçufff :)

gözün aydın kociş gelıyormuş ne güzelllll
bende kıskandım ozaman delü:)))))))))))))))):52::52:

hava yagmurlu sildim süpürdüm misafır gelıcek ama saat 3de hadi ben cıktım...

ohh tmizlik gibisi yok evimi sildim kendimide yıkadım:)) bide tost yaptım domatesli peynirli :)) kayrada uyuyo hava güzel olsaydı bi yerlere gidicektim ama insanın içi kararıyo yaa.
mügee gözün aydın canım oh allah kavuştursun.limonlu kek yapmışsın bende oktay ustadan almıştım bi tarif daha denemedim.minede yerleşmiş maşalah güle güle otursun.
ya size bişey sorucam sizinkiler kendi kendine oyalanıyomu gün içinde kayra hep benle oyalancak sıkılıyo herşeyden hiç bi oyuncakla 10 dk oynamıyo tel. bile konuşturmuyo deli olucam.

melek tam hayırlamıyorum ama 1,25 yada 1,50 civarı idi sanırm tam bilmiyorum ama..

aydın işini de tam bilemiyorum..
bel ağrılarıma bağlı.. araba ile giebilsek sorun olmazdı ama...
kullanamıyorum:)

Aman be Selin hamişlikte en çok özendiğim o hiçbirşey çekmiyor cnm
acaba canı çekenlerin nasıl çekiyor alp de de öyleydi
ben zaten yanıma fazla birşey almayacam çünkü otobüsle gelirsem alp le taşıyamam
nasılsa hepimizin çocuğu aynı ondan ondan otlanırım bezle ıslak mendil alırım o kadar
kendimi nasıl taşıyacam o da ayrı yani :-))

canım asıl onları alma bende bez de ıslak mendilde var sonuçta
4+ bez huggies var uyarsa hiç alma.

Selin cnm ben fıstıkağacı durağında indikten sonra taxiye filan binmeme gerek var mı ??

yok kuşum orda zaten 200m yok aramız.
birazcık aşağı doğru inicen sağda park var zaten o parkın içinden geçince bizim apartmanı görürsün.

Son düzenleme:
tamam selincim kolay gözüküyo yol bulurum inşallah
kimler geliyo kesin
esranın falan haberi varmı acaba
yelizin
gerçi iki taraftan da duyurdun görmüşlerdir mutlaka
minecim sizin de taşınmanız hayırlı olsun biran önce tayinin çıkar da birlikte olursunuz bundan sonra inşallah
selincim zaten bizde de gördün yemeğe pek fırsat olmuyo, sağolsun herkes te bişeyler getirince çoğü şey kalmıştı

yeliz açık adresi aldı gelir herhalde bir terslik çıkmazsa
esradan haberim yok o zaten hep süpriz yapar
şirvan kesin Allah izin verirse tabii
sevgi annesi otobüse binmesine izin verirse gelecek :1:
sevgi kaç yaşıma geldim de siz karışamazsınız de tamam mııı

Tm selincim ararım da bir aksilik olursa, herkesde korkutuyor beni
otobüsle nasıl gideceksin diye dönüşte eşim alırım dedi bakalım...
Mügeeee sende de var mı acaba ben bu hamişlikte zararlı şeylere daha çok ilgi duyuyorum
şimdi de 3 ü birarada içiyorum...

Müge gözünaydın canım........

şimdi canım çekti limonlu kek.....yeşil çay içiyodum.....güzel giderdi yanına...ama üstümde bi kırgınlık var yemeği zor yaptım...........yoksa hiç erinmez yapardım..............

Selin çok güldüm ya, eşim sabah 9 da gidecekmiş güzel oldu işe gelir gibi
annemlere geliriz ben de kuaföre giderim inş. oradan da size Alp bir de erken uyursa yemeden yanında yat yani bizimki uyumazsa çok aksidir geçen aliyelerde olduğu gibi....
diyorum selenimi görmeye gidicez Selennnnn görcez diyor :-))

Niye memnun kalmayalım selinCim evin sahibesi güzel
hele onun prensesinin gülüşü yeter tabi fasulyeyi de isterim :-))

kendi evi ve kendi oyuncakları olduğu için yasemin de sorun çıkarabilir ama bakalım hayırlısı. o kargaşada kim huysuz kim değil anlaşılmıyor bilee

melek tam hayırlamıyorum ama 1,25 yada 1,50 civarı idi sanırm tam bilmiyorum ama..

aydın işini de tam bilemiyorum..
bel ağrılarıma bağlı.. araba ile giebilsek sorun olmazdı ama...
kullanamıyorum:)
yaaaaaaa pazar günü yagmurlu olmazsa kemeraltına gıdecegız eşimle acaba dükkanlar kapalı olurmuuuu

elif ne yaptı bakalım...........

aydın içinde bişey söylede ona göre bılet alalaım şirvanın haberı olsun
ve 1 nisan dogum günümüz ertesi gün yola cıkarsak ona göre planlarımı yapayım cnm
ohh tmizlik gibisi yok evimi sildim kendimide yıkadım:)) bide tost yaptım domatesli peynirli :)) kayrada uyuyo hava güzel olsaydı bi yerlere gidicektim ama insanın içi kararıyo yaa.
mügee gözün aydın canım oh allah kavuştursun.limonlu kek yapmışsın bende oktay ustadan almıştım bi tarif daha denemedim.minede yerleşmiş maşalah güle güle otursun.
ya size bişey sorucam sizinkiler kendi kendine oyalanıyomu gün içinde kayra hep benle oyalancak sıkılıyo herşeyden hiç bi oyuncakla 10 dk oynamıyo tel. bile konuşturmuyo deli olucam.
güle güle pislen burcu egede 10 dk oynamaz arada tvye takılırır bizde oynuyoruz ne yapalım:))))))

ayyıldızdan aldığım pijama gelmiş bile ne güzel oluyor böle hemen gelmesi

iyi günlerde kullannnnnn

minede taşınmış tayin işide hayırlıısıyla olurda :)

sultan nerelerde yaaaa

bana 2 arkadaş gelıcekti kahve içmeye dediler ama ben ıne bişeyler hazırladım kaza yapmışlar arabayla gelırken
yagmur yagıyor

allahtan cana gelmemiş.......

Back
X