2009 Nisan Anneleri

ben hep burdayım meleğim:)
burcu keremde bütün oyuncakları dağıtıyor ama oynamıyor ben 2 sepat oyuncak saklıyorum çok uzun bi ara sonra çıkartıyorum çok seviniyor o zaman oynuyor babay tv disneydeki çizgi filmleri seyreder keremito babası kocaman yumuşak beyaz kartıonlardan getirdi boya kalemleri aldık yazıyor çiziyor
evin heryerini karıştırıyor çoğunlukla

geçmiş olsun arkadaslarına melek..
aydına 2 nisan da mı melek...
tamam gelip gelemeyeceğimi söylerim canım..

geçmiş olsun arkadaslarına melek..
aydına 2 nisan da mı melek...
tamam gelip gelemeyeceğimi söylerim canım..

sagol
ya gıdersek beraber gıderız ben tek başına ceserat edemem yollarda

sabah gıderız akşam döneriz 9 nisan olsun dedim cumartesi sana uygun dıye hafta içi gelebılırsen hafta içi gıdelım beım için sorun degıl
9 nisanda sen evi temızletecekmısın
bu fırsat bi daha gelmezzzzzzzzz
:52:

ben hep burdayım meleğim:)
burcu keremde bütün oyuncakları dağıtıyor ama oynamıyor ben 2 sepat oyuncak saklıyorum çok uzun bi ara sonra çıkartıyorum çok seviniyor o zaman oynuyor babay tv disneydeki çizgi filmleri seyreder keremito babası kocaman yumuşak beyaz kartıonlardan getirdi boya kalemleri aldık yazıyor çiziyor
evin heryerini karıştırıyor çoğunlukla

hoşgeldin:)))))))
aynen ev herzaman dandini......

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

urla,Esennn+, bursasu+,

geçmiş olsun melek neyse ki cana gelmemiş.
umarım uayar bedeni de giyerim. en azından pijama sonuçta az dar bol çok da farketmez.

BurcuCum cevap yazmamışım::-((
Alp de öyle çok az oynar illa yanında durucaz annemlerde de öyle annemde şikayet ediyor
biraz bırakamıyorum diye ama öyle çok yaramaz değildir yavrum usludur yani
ben ikinciyi uyuyan yiyen ama heryeri dağıtan biri olarak bekliyorum bakalım ne çıkacak :-))

BurcuCum cevap yazmamışım::-((
Alp de öyle çok az oynar illa yanında durucaz annemlerde de öyle annemde şikayet ediyor
biraz bırakamıyorum diye ama öyle çok yaramaz değildir yavrum usludur yani
ben ikinciyi uyuyan yiyen ama heryeri dağıtan biri olarak bekliyorum bakalım ne çıkacak :-))

benim ablam hiç yemek yemezmiş
sütü ağzına zorla verirmiş annem yutsun diye sallarmış ayağında. hep dua etmiş iştahlı bi çocuğum olsun diye ben olmuşum. ben hatırlıyorum ya etlerin yağlarını falana löp löp yerdim. hep kiloluydum küçükken de. öle çok dua etmeyin. hayatım hep yemeğe dikkat etmekle rejimle geçti.

Melek telefon açtım ama cvp vermemişti,mail atmış.Sadece çerçeve 1 Tl olur yazmış.Sen kesin karar ver de sipariş vereyim.
Sevgi sizinkiler yetişir sanırım,baya varmış d.gününüze.

Selin bizim öyle sorun olmadı.Ama aliyenin dediği gibiiartık geriden geliyor kitaplar.Ordaki nesneleri isimleri hep biliyor Miray da.İp geçirmek vardı mesela,hemen yaptı.Ben çok bakmıyorum bile artık.Sanırım bu sene yenilemeyeceğim.Siz yine alacak mısnız bu yıl da?

benim kocam da bu ara muayen gününde midir nedir iki çift laf etmiyoruz devamlı surat surat hadi hayırlısı. ben de bulaşmıyorum artık öle kızımla beraber uyuyorum onla kalkıyorum zaten hep geç geliyor pek gözükmüyoruz birbirimize.

Sultan pasta,Pasto diye bir yer.Netten baktım da ben,Darmstadt Ekmek var ya,onalrın bir kolu galiba.Korupark a giderken Organize Köprüsünün oralardaymış.

Mevsimdendir Selin mevsim dönüşleri oluyor ya :-))
ama çok zor öyle de inş.hemen geçer hem çocuklarda hissediyorlar bizimki daha huysuz oluyor artık arada atışmalarımız oldu mu, hemen anneme kızma babama kızma diyor....

Melek telefon açtım ama cvp vermemişti,mail atmış.Sadece çerçeve 1 Tl olur yazmış.Sen kesin karar ver de sipariş vereyim.
Sevgi sizinkiler yetişir sanırım,baya varmış d.gününüze.

Selin bizim öyle sorun olmadı.Ama aliyenin dediği gibiiartık geriden geliyor kitaplar.Ordaki nesneleri isimleri hep biliyor Miray da.İp geçirmek vardı mesela,hemen yaptı.Ben çok bakmıyorum bile artık.Sanırım bu sene yenilemeyeceğim.Siz yine alacak mısnız bu yıl da?

ben de aradım konuştum. kız dediki zaten önde gidiyormuşuz da eskiden şimdi normale dönmüş de falan filan. neyse tamam dedim. benim de mayısta bitiyor herhalde 1 yılım ben de yenilemeyi düşünmüyorum. sitesinde her ay hangi kitabı ve oyuncakları yollayacaklar diye bakabiliyorsun. hep pastel boya koyup durmuşlar. değmez gibi geldi. geçen yıl küçüktü başka kitaplardan pek anlamıyordu hem aktiviteleri var diye almıştım. artık büyüdü kendimiz de bi sürü kitaplara bakıyoruz.

ben de kuaföre giitm. öğle arası.
sir yaptırdım..
saçımı da değişiklik olsun dedim. jöleledi dalgalı oldu değişik bişi..
eşime süpris olacak.. hehe
oda arkadasımın biri erkek içeri girer girmez yorum yaptı..
hehe güldüm bende..
güle güle kullan cnm
ohhh güle güle pislen :)
ohh tmizlik gibisi yok evimi sildim kendimide yıkadım:)) bide tost yaptım domatesli peynirli :)) kayrada uyuyo hava güzel olsaydı bi yerlere gidicektim ama insanın içi kararıyo yaa.
mügee gözün aydın canım oh allah kavuştursun.limonlu kek yapmışsın bende oktay ustadan almıştım bi tarif daha denemedim.minede yerleşmiş maşalah güle güle otursun.
ya size bişey sorucam sizinkiler kendi kendine oyalanıyomu gün içinde kayra hep benle oyalancak sıkılıyo herşeyden hiç bi oyuncakla 10 dk oynamıyo tel. bile konuşturmuyo deli olucam.
güle güle kirlen cnm
tşkler,yap cnm bence çok güzel oluyo eşim çok seviyo

demir oynar oyuncaklarıyla sıkılıncada koltuk minderlerini yere atıp üstüne atlar
şimdi olduğu gibi :)
Tm selincim ararım da bir aksilik olursa, herkesde korkutuyor beni
otobüsle nasıl gideceksin diye dönüşte eşim alırım dedi bakalım...
Mügeeee sende de var mı acaba ben bu hamişlikte zararlı şeylere daha çok ilgi duyuyorum
şimdi de 3 ü birarada içiyorum...
var varrrrrr cola isitoyurm bende
bnmde cnm nescafe çekiyo hep ya normalde hiç aklıma gelmez :)
Müge gözünaydın canım........

şimdi canım çekti limonlu kek.....yeşil çay içiyodum.....güzel giderdi yanına...ama üstümde bi kırgınlık var yemeği zor yaptım...........yoksa hiç erinmez yapardım..............
sağol cnm yakın olsan atla gel derdim
inş. ilerlemez hemen kendine gelirsin
ayyıldızdan aldığım pijama gelmiş bile ne güzel oluyor böle hemen gelmesi
güle güle giy maşallah ne çabukk

kuaföre gitim geldim saçlarımı kestirdim
boyuyla oynamadım sadece kat attırdım iyi oldu şekle girdi
düz boy sevmiyorum bunu anlamış oldum bide kullanamıyorum
kaş bıyık aldırdım ojede sürdürdüm oohhh

geldim hamuru yoğurdum bekliyorum
şişsin fırına atıcam kociş uçağa biniyo birazdan çok mutluyum ama
halsizim demezmi öfff yani dedim hepte buraya gelirken oluyo ya inş. ilerlemez

Güle güle kullan canım saçlarını, eşinde napsın cnm yoruluyor kolaymı evinden ayrı başka yerlerde kalmak inş.yarın sabaha birşeyciği kalmaz....

sağol cnm
inş. olmazsa iğne vurul dicem yoksa çok ağır atlatır hastalığını

selamlar fatmagülcüler.kimse yok yine.
sinemcim umarım melis hemen iyileşir inan çok üzüldüm.bugün didemle görüştük selamı var sana da.
spral le hamile kalma korkusuna girdim haftaya yıllık kontrole gidicem .yarın tam 1 yıl oluyor ama taktırdıktan sonra gitmiştim kontrole yerini bulmuş sorun yok dmeişti doktorum..
yarın kalabalık bi güruh bize maç seyretmeye gelecek paso mutfakta olurum herhalde.vırak cırak maç seyredicez.
isimler konuşulmuş benimd ehoşuma giden isimler vardı aralarında 2.erkek olursa kağan koyucam türk isimlerini seviyorum ben de kız olursa rahmetli annemin adını.
bizim doğum günü 2 nisan olucak 10 çocuk 10 ana apartmanı yıkıcaz sanırsam .ertesi günede stüdyo inşallah.heryıl 1 albüm yeter:)
sonra görüşürüz

sağol tatlım bende buradan dideme selam gönderiyorum ;)
aslında niyeti bozmuştuk geliriz belki esk e oğuzun doğumgününe diye ama ne hava ne melis düzeldi
kısmet bakalım siz buyrun bekleriz her zaman

selam geçmişe biraz bakim dedim ama ne mümkün maşallah bayağ yazılmış.
sinem çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyisinizdir.
ben annemde kaldım dün gecce bu akşam geldim evime .c.tesi gelmeiyi çok istiyorum kısmetse metrobüslede çok kolaymış bakalım.

Alah a şükür diyoruz canım çok sağol
teşekkürler..

geçmiş olsun siyasete girersek işin içinden çıkamayız zaten en iyisi girmemek imada etmemek...

kıs editör hemen girmişin devreye ;)
yok be sultanım ne siyaseti eğitim ve sağlığın siyaseti olmaz zaten ya vardır ya yoktur
bizde yok ama düzelir inşallah en kısa zamanda

aynen o sebepten kimse eklemesin bundan sonra sultişim ben unutulduğunu falan düşünmüyorum salladık gitti ;)

ben bir yasin okuyacağım 18 mart çok güzel bir güne denk geldi cuma gecesi ölmüşlerimiz yasin bekler
Allah kabul ederse okuyup geleyim.

Allah kabul etsin canım

gunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
tuğbiş elbısenı gule gule kullan
muge sende aldıklarını gule gule kullan
tuğba berıl ısmı cok hos ben onu ıstemıstım ama esım pril diye dalga gectı
erkeklerdende cağan guzel
ben gecen sene o cercevelerden yaptırmıstım ıcındede resımle bu sene fıkrım baska bakalım ne yapsam kalabalık olmuyacağı için ne yapsam dıye dusunuyorum
sultan gecen sene 50 yaptırmıstım ben pastayı ama bu sene oyle bı sorunum yok :)
sınem melıs dahada ıyıdır bu gun ınsallah
hava bozuk dısarı cıkamıcaz bu gun evdeyız :( dun parka gıtmıstık ne guzel zaman gecmıstı

bugün daha iyi Allah a şükür
kusmaması bile sevindiriyo beni

bu haftasonu evi öğrenin de 9 nisan da gündüz kızımın arkadaşları ve anneleri ile doğum günü yapıcaz. ona da bekleriz herkesiii

yaa ben gelemicem sanırsam
kusmuyo çok şükür melis ama ishal devam :((
bişey yemiyor süt içmeye de yeni başladı içince karnım ağrıyo diye ağlamaya başlıyor
çok mızmızız biraz zor olur gelmemiz :(

Aman be Selin hamişlikte en çok özendiğim o hiçbirşey çekmiyor cnm
acaba canı çekenlerin nasıl çekiyor alp de de öyleydi
ben zaten yanıma fazla birşey almayacam çünkü otobüsle gelirsem alp le taşıyamam
nasılsa hepimizin çocuğu aynı ondan ondan otlanırım bezle ıslak mendil alırım o kadar
kendimi nasıl taşıyacam o da ayrı yani :-))

nasıl canı çekiyor demişsin anlatayım
böyle resmen beynin kamaşmış gibi oluyor
uyku bile tutmuyor böyle görüntüsü akıyor resmen gözlerinden
ama yiyince beklediğin tat alınmıyor değişik bi durum 3. ayda olmuştu benim

Back
X