2009 Nisan Anneleri

günaydınnnnnnnnn
evet mavili buruuu
selin evet sen yoksun hiç sadece yasemının tokasını baglarken kolun cıkmış ehehehehhehe

esen cumartesi deniz aradı
2 nisanda gelırsenız sizinle yeterı kadar ilgilenemem dedi
eşi çalışacakmış öncedn konuştugumuzda eşine guvenıyordu zaten
ee adamda calışacak 9 nisanda gelin dedi
bende esene baglı dedım 9nisandada sana kadın gelıcektı sanırım degılmi

şirvan 31 mart ta gidiormuş 15 gün aydındaymış
işden haftaiçi bi gün izin alamazmısınn

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,Esennn+,resolve31,

selin sen yoksun.. sevgiyi de göremedim
mavilinin burcu olduğunu tahmin ettim.
kırmızılı birini de görmedim bi daha bakayım..

melek benim için zor olacak..
belim çok ağrıyor..belki daha sonra arabayla gideriz..

günaydınnnnnnnnn
evet mavili buruuu
selin evet sen yoksun hiç sadece yasemının tokasını baglarken kolun cıkmış ehehehehhehe

esen cumartesi deniz aradı
2 nisanda gelırsenız sizinle yeterı kadar ilgilenemem dedi
eşi çalışacakmış öncedn konuştugumuzda eşine guvenıyordu zaten
ee adamda calışacak 9 nisanda gelin dedi
bende esene baglı dedım 9nisandada sana kadın gelıcektı sanırım degılmi

şirvan 31 mart ta gidiormuş 15 gün aydındaymış
işden haftaiçi bi gün izin alamazmısınn

canım kızlar gittikten sonra gece de kayınvalidelere gidip eşimin pastasını kestik. orda da aynı kıyafetle falanım. artık onlara bakıp idare edin :)

Günaydın kızlar....
ben geç gittiğim için ceza olarak benim resmimi çekmediler, ama Alp Demir' e kıyamadılar onu çektiler allah razı olsun hehehehe
valla çok keyifliydi benim için keşke evlerimiz yakın olsaydı..

normalde çocukların peşinde dolanmaktan foto çekemiyorduk bu sefer çene çalmaktan çok çekemedik :) benim için de kayifliydi. ben orta noktadayım bana gelin hep :) sevgi sen çok uzaksın ya...

Günaydınn

benim eşimde sağolsun her türlü yardım yapar......oğlumuzu c.tesi balık yedirmeye götürür....ordan gezmeye......yalnız oldukları için de altını da değiştirir.......

ben o yarışmayı nerdeyse hiç seyretmedim.... sıkıcı geliyo bana.....

Sultan sen dr. mutlaka göster...baştan aşağı kırmızı diyosun ya ne olur ne olmaz...bi baksın....alerji de olsa daha çabuk iyileştirecek bi şey verir ama benim bildiğim alerji sadece tek yerde olmaz....
Vücudun değişik kısımlarında baş gösterir.......geçmiş olsun...........

Sinem face de gördüm....bi kurtulamadınız ya....çok geçmiş olsun...............

Ben aktarmalı geliyorum Selin :-))

en azından annenlerden ulaşımın daha kolay oluyor...
bu arada baştan çok iyiydi yasemin hatta oyuncaklarını tek tek hepsine veriyordu sonra biraz olay çıkarmaya başladı. neyse paylaşmayı öğrenirler herhalde biraz daha büyüyünce.
ben burağı bi şirvanı yolcu ederken kucağıma aldım. o da 30 saniye bile değildir. içerden sesler geldi noldu yasemin falan diye meğer benimki yere kapaklanmış. küsmüş bana ne ara farkettiyse aldığımı burağı. neyse gönlünü ettik. alpe ve selen maşallah bu konuda hiç annelerini kıskanmadılar...

Valla selen de pek takmadı Alp zaten öyle ama
ne diyor alsana annesi onu şirvan emzirirken yere koymuş hala diyor alsana annesi diye :-))
biz valla selin senden sonra görümcemleri aldık kadıköyde oradan da arkd.doğum yaptı demiştim ya
ona gittik hastaneye 5 dk oradan da k.valideye gece gittik eve anca :-))
yalnız çok zor oldu dedi arkd.2.sezeryan için halbuki şirvan ve çiçek şikayet etmediler hiç

yasemine kardeş işi zor gibi bu halini görünce, herkes özenir yeni bebek görünce ben bi stres oldum. zor geldi bana açıkcası. Allah sabrını verir tabi olunca
Valla selen de pek takmadı Alp zaten öyle ama
ne diyor alsana annesi onu şirvan emzirirken yere koymuş hala diyor alsana annesi diye :-))
biz valla selin senden sonra görümcemleri aldık kadıköyde oradan da arkd.doğum yaptı demiştim ya
ona gittik hastaneye 5 dk oradan da k.valideye gece gittik eve anca :-))
yalnız çok zor oldu dedi arkd.2.sezeryan için halbuki şirvan ve çiçek şikayet etmediler hiç
alp süperdi alsana annesi alsana. oyuncak bebek buldu onu bile annesine veriyor :)
neyseki sen ilkini normal yaptın sana zor olmaz inşallah

slmmmm
miisss gibi havadann kucak dolusuu sevgilerr
içim kıpır kıpır yaaa :)
klasik müzik dinliyorum çocuğum sakino lsun hihihi

yaa evet kızlar siz neden yoksunuz resimlerde bi çektirseydiniz
bakalım sizde büyümüşmüsünüz :))))

yarın akşama arkadaşın doğum gününe gidicez ne alıcam yaa çok kararsızımmm :(

slm kızlarr sabahtan beri telaşeden bakamadım bugünde günüm var yine ecemi sallıyorum

müge git çarşamba benceee çok merak ed,iyorum ben şahsen allah gönlüne göre versin canım

seher anlattığına göre bizimkiler aynı sanıyorum çerçeveler bende bu sene albüm yaptırıcam ama elif senin eve fotoğrafçı çağırmanda ıyı fikir bence ne kadar tutarki acaba ?

selin sen yoksun.. sevgiyi de göremedim
mavilinin burcu olduğunu tahmin ettim.
kırmızılı birini de görmedim bi daha bakayım..

melek benim için zor olacak..
belim çok ağrıyor..belki daha sonra arabayla gideriz..

:(:(:(:(
peki cnm
bende tek başıma cesaret edemıyorum yollarda egeyle sizlerle iki sohbett ederdik varırdık hemencikkkk

şirvan gelıyor denizide görücektık
bu fırsat bi daha gelmezzzzdi neyse cnm

sağol tuğbacım hayırlısı bakalım inş. gösterirde bizde rahat edriz
hoş ben merak etmiyorum ilk hamileliim kdr sağlıklı olması bnm için en önemlisi

sanada kolay gelsin cnm

Back
X