2009 Nisan Anneleri

ay bu ağustos anneleri kafayı yimiş kiloyla
kilo aldılar diye dert ediyolar hiç bebeklerini düüşünmüyolar herhalde okudunmu sevgi
face de deli ettiler beni :) verirsiniz diyorum anlamyıolar hele bi tanesi var 1 senede verirsin dedim
1 sene bnm için çok uzun bi süre demezmi ee o zmn yeme :9:

ege bana kahve yapmış legoları getırmış kahve onun diyişiyle uppppppppp legolarla up yaptıkkkkk

şaka şaka diyor ihihihi

MügeCim bence git belli olur eee hiç önden gitmiyor mu ben 15.hftda gittim 1 hft önden gidiyordu belli oldu bir sonraki kontrolde de netleştirdi ama ben genede ayrıntılıyı bekliyorum.
gebelik.org u okudum orada da bu hft değişebilir kız denilen erkek olabilir yazıyor tırstım iyice ben zaten ayrıntılıyı Alp' i doğurduğum yerde yaptırıcam check etmiş oluruzu diğer tarafı diye....

Valla face beni pek sarmadı oradakiler daha değişik kk daha iyi ama o konuşmanıza denk geldim güldüm baya sen sürekli ben verdim verirsiniz filan diyor ben öyle şişko olmak istemiyorum diyor :-))
beni göremedin tabi iyice baya şiştim ben nasıl vericem ama dert değil sağlıklı olsunda bebişim

verirsin cnm bende şişmiştim demirde verdim valla biraz dikkat edilince gayette güzel veriliyo
ben daha 1.5 kilo aldım ama popom büyüdü :))

aaa sen hala şüphemi ediyosun yahu kız işte :)))

senin kaç haftalık olduki?

facedekiler bi alem yaa

bide bnm 3lü test zmnımda geldi gidimde bi bakalım
ben hiç hissetmiyorum bazen karnıma dayanıyo o kdr

ay ayıptır sölemesi bi turşu yedim ağzım yandııı acıymış :)))

ben kaçtım oğuluşum uyanır şimdi hava süper bi gidip gezelim
hediye bakalım alışveriş yapalım :D
herkese bol gülücüklü günlerrrr

Bende çok az hissediyorum arada bazen diyorum bir sorun mu var :-((
19+2 valla ben ayrıntılıya kadar emin olamam git cnm 3lü test sonuçlarını göstermeye gidince bir daha bakar benim öyle olmuştu, benim bu dr 2li iyi diye yaptırmadı 2 liden tek fark afp diye bir değermiş sadece onu yaptırmıştı....
Bende nisanın ilk haftasında ayrıntılıya gidicem rndv almadım daha

müge kız bende cok tursu yemıştım....... marketten alırdım eve gelene kadar biterdi..

iyi gezmeler.............

burdada yagmur yok ama rüzgar cok birazda soguk var

bu akşama yemege misafır gelıcekti başka sefere kaldı bende hazırlık yapmıştım..........:51:

:(:(:(:(
peki cnm
bende tek başıma cesaret edemıyorum yollarda egeyle sizlerle iki sohbett ederdik varırdık hemencikkkk

şirvan gelıyor denizide görücektık
bu fırsat bi daha gelmezzzzdi neyse cnm

meriç normalde arabada bile çok zor durmuyor..
bel ağrılarım yol da durmaması benim hepten sinirlerimi hoplatır..
zaten hafta sonu da baya kızdım meriçe sonra da kendime kızdım..
arabayı kullanırsam belkmi arabayla gideriz melek yazın belki..

müge ben de çok turşu yemiştim.. sonra ayşe oldu...

Son düzenleme:
merhabalar kızlar
resimlere dün baktım süper hepsi hele o yaseminin sarılmaları beni mest etti maşallah
biriniz burağı alsaydınızda şirvanda kalkıp oynayacakmış apaçi dansında:))

elif ne zamandır yumurta vermiyorum zaten böyle olduğundan beri bide bulamaç yiyor kahvaltıyı hep aynı şeyler ekmek içi cicibebe süt ceviz veya fındık ezmesi biraz bal peynir fix artık

oh anca gelebıldım
temızlık bıttı seloş uyudu kahvalt ettım anca bu saatı buldu aksam yemeği kaldı bı onuda yaptımmı tamam
tuğba aynı sanırım canım cerceveler sen saat mı yaptrıcaktın fotosunu koysana alınca fıkır olsun :)
masallah alpe sevgı selende kıskanıyo bı baska bebeği kucağıma alınca

sevgi yarılamışsın ya nerdeyse20 haftalık maşallah ne çabuk geçiyor bizemi öyle geliyor acaba:)
mügede öyle

sultan travoc.t alıp denesene hemen alıyo canım ızarıklığı bızde heme..n ıse yaramazssa o kesın bıre bır

evet ya sevgiyi görünce ben de inanamadım. bize çok çabuk geçiyor da onlara nasıl geçiyordur kimbilir. benim hamilelik bana göre 3 sene falan sürdü gibi. bitmemişti bi türlü yaa

Valla Sultan size öyle geliyor, ben gerçi bu aralar iyiyim daha önceleri çok kötüydüm
ama şiştim şişko oldum resmen :-((
Valla melek, seher, tuğbiş fotoları koyun benim aklım magnetlerde kaldı ama sanırım bende elifin oradan yaptırırım hatta bu avatardaki resmi koydururum...
Bir de davetiyede arkd.geçen sene yapmıştı ama kısmet olmadı bana bu sene onu da yapacam inş.
kızlar benim 1.yaşgünü gibi düşünün ondan özeniyorum inş.bu sefer aksilik çıkmaz

bu ara iştahım çok açık ya 12 kahvaltı ettim içim kıyılıyo sanki:)
55 kiloyu geçmişim Allah sonumu hayr etsin:)

denizde girmiyor ne zamandır kaçırdığım bişeymi var yada sadece benmi farkındayım ?

valla bısı yok sultan bıldığım kadarıyla denız gırıyo hatta cuma msn de konustuyduk bız ama

tamam seher ben görmedim kk da ondan sordum sağol

bu arada sinemsin vardı ya bilirsiniz hatırlarsınız onunla görüştük 2-3 nisanda bursaydamış gelmişken sizide görmek istiyorum dedi
bi buluşma ayarlarız cumartesi pazara denk geliyor sınavlarım var benim öğleye kadar ondan sonra buluşma yaparız

52 ydim esen birden kilo almazdım ben anladımki boğazım açılmış

mrb kızlar,
işim yeni bitti çok şükür ,
kayrada uyudu ama aç karnına kahvaltıda kendi yemek istiyor ama çok az yiyor normaldede iştahı yok bu aralar,
bende 56 kilo olmuşum

Back
X