2009 Nisan Anneleri

günaydınn
dün tüm gün temizlik yaptık..şimdi geçmişi okudum sonra devam edicem temizliğe..
elif çok sevindim içine sinmesi önmeli cnm tam konsept oldu yani papatya ii olmuş..bence pasta çok güzel bu arada..
aay baran neler yaptı çook merak ettim anletın bakim..
mügecim hayırlısı olsun cnm..
selin bende sevginin yazdıklarına aynen katılıyorum diyeyim uzatmayayım..
başka başka hıım müge bende tetanoz olmadım..benim dr da hastaneler çok güvenli eskiden ameliyatta sorun çıkar diye yaparlardı demişti..ama vurulursan bebeği de seni de 2 sene mi ne koruyormuş..bana bırakmıştı sen bilirsin cnm..

günaydınnnn.
müge çok sevindim hayırlısı olsun canım.
buluşma resimlerine bayıldım süperdi.
bizde anneme gidicez oğlumla geze geze herkese hayırlı cumalar..........

slm lar

çok sağolun kızlar teşekkür ederim
kız gibi görünüyo şimdilik pipi göremedim daha erken dedi
ama erkek olsaydıda çok önceden belli olurdu gibime geliyo bilmiyorum
Allah hayrılısı neyse onu versin bnm için en önemlisi sağlığıydı onada çok iyi dedi çok şükür
o kdr baktı bende sağlığıyla ilgili bi problemi var sandım meğer cinsiyetine bakıyomuş :)

bu arada biz maaile gittik annem babam demir eşim ben
annem göremiyo tabi benzetemiyo daha doğrusu
eşimde aa hatiç bak pipisi demiş sessizce annem bi bağardı hadi bee diye hahaha
sonra dr. kız gibi diyincede pek bi heyecanlandı dr. ama kesin olarak demiyorum dedi sadece pipi görmedm dedi iyi o zmn kızdır o kızdır diyo annemde

dr.dan çıktık benden kız çıkmaz boşuna sevinmeyin bide erkek çıkar üzülürsünüz dedim
eşimde senden çıkmazsa benden çıkar diyo:9::9:

nagiş inş. duyarsın kuzunun kalp atışlarını çoook güzel bişey

bugün kendimi çok yorgun hissediyorum
yemek yaptım ama ölü gibiyim bütün enerjim gitti
yürüyüşe çıktık demir dönüşte uyudu
kızartma yapıcam şimdide bilmiyorum nasıl olcak:27:

bide sabah midem bulandı kahvaltıdan sonra çıkardım yaa ben 9 ay çekicem galiba :(

Son düzenleme:
slm herkese hayırlı cumalar olsun.............

müge sanırım kızlar cektırıyor anacım............

merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım,27 nisan doğumlu bir oğlum var,
11 aylık kilosu 8 ,çok az buluyorum,iştahsız,sizin çocuklarınızın kiloları nasıl,
neler tavsiye edersiniz?ne yedireyim?

merhaba arkadaşlar bende 2010 nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım,27 nisan doğumlu bir oğlum var,
11 aylık kilosu 8 ,çok az buluyorum,iştahsız,sizin çocuklarınızın kiloları nasıl,
neler tavsiye edersiniz?ne yedireyim?

2010 anneleri topiğine gidersen sana yardımcı olurlar :-))

kızlar size birşey soracağım.D.günü için hazırlıklar yapıyoruz ya,eşim hiç heyecanlanmıyor,şöyle olsun böyle olsun demiyor.sizinkiler de öyle mi,yani erkekler hep mi böyle?Miray a elbise aldım,gündüz tel.de söyledim aldım falan diye.eve gelince hiç görmek falan istemedi,yani hiç sormadı,nasıl elbise bakayım diye.Ben de hiç sesimi çıkarmadım .

Sultan evet ya,kadın 1 gün önce bana pembe kutuları gösterdi,bunlar sizin diye.Ertesi gün sarı kutu verdi!!
eltiminkiler için mavi Mirayınkiler için pembe diye konuşmuştuk ilk başta.İlk almaya gidip de bitrmediği gün sarıları gördüm masasında,ayyy bunlar da güzelmiş,böyle mi yaptırsaydık demiştim içimden.Meğer onlar eltiminkilermiş.Çok istemişim demek ki,bizim de aynı oldu.Kutuların hepsi birarada olunca çok güzel duruyorlar,çiçek bahçesi gibi.Sonuçtan çok memnunum ama:-))

Son düzenleme:
Melek kargon gelmedi mi hala?Ankaraya gönderdiklerim dün ulaştı.Ben senin telefon numaranı almamışım yanıma,acaba eve geldiler de sana ulaşamamış olabilirler mi?

aay elif ne heyecanı..bu kadar hazırlığı bile saçma bulabilir benim ki..erkekler öyle cnm..asıl ne aldın kızıma falan diye hatırlasa..pastayı ya da ikramları sorsa bi gariplik var derim ben...hiç alışkın değilim :)
ilgi alanlarımız tamamen farklı.. o yüzden ben bu tür heyecanları sizin gibi beni anlayacak olanlarla paylaşıyorum..ondan beklesem hep hayal kırıklığı yoksa :))) hoş o da haklı..o araba alsa ya da erkekleri ilgilendiren bişey yapsa ben de onun beklediği heyecanı gösteremiyorum..bu ikimizin çocuğu mantığı da burada çalışmıyo..çünkü süsleme işi bayan işi oluyo :)

Aynen deniz sana katılıyorum
çok iş vardı bugün giremedim anca girdim
valla elif tuğbiş foto koyun ya görelim, sen resim işini nasıl hallettin elif ??
Melek sende bugün ulaşırsın inş.olmadı kargo şubesini ara oraya geldi mi diye ??

kızlar size birşey soracağım.D.günü için hazırlıklar yapıyoruz ya,eşim hiç heyecanlanmıyor,şöyle olsun böyle olsun demiyor.sizinkiler de öyle mi,yani erkekler hep mi böyle?Miray a elbise aldım,gündüz tel.de söyledim aldım falan diye.eve gelince hiç görmek falan istemedi,yani hiç sormadı,nasıl elbise bakayım diye.Ben de hiç sesimi çıkarmadım .

Sultan evet ya,kadın 1 gün önce bana pembe kutuları gösterdi,bunlar sizin diye.Ertesi gün sarı kutu verdi!!
eltiminkiler için mavi Mirayınkiler için pembe diye konuşmuştuk ilk başta.İlk almaya gidip de bitrmediği gün sarıları gördüm masasında,ayyy bunlar da güzelmiş,böyle mi yaptırsaydık demiştim içimden.Meğer onlar eltiminkilermiş.Çok istemişim demek ki,bizim de aynı oldu.Kutuların hepsi birarada olunca çok güzel duruyorlar,çiçek bahçesi gibi.Sonuçtan çok memnunum ama:-))
senın adına sevındım içinden gecenler olmuş...........

ay elif erkek işte aynı benımkide öyle sıkılma yani.......

bende gecen hafta alışverış yapmıştım ya eve geldi yemek yadi uzandı hiç sormak yok ben cıkarıp gösterdım

Melek kargon gelmedi mi hala?Ankaraya gönderdiklerim dün ulaştı.Ben senin telefon numaranı almamışım yanıma,acaba eve geldiler de sana ulaşamamış olabilirler mi?
gelmedi elif bugun gelır herhalde
dün evde yoktum ama not bırakırlardı gelseydıler bugun beklıyorum vdende cıkmadım bakalım

Müge onlar kendini emniyete almak için öyle diyorlar benim drda öyle demişti :-))
Tetanos aşısı bende ne acı ne ateş yaptı bebeği etkileyecek kadar bir ateş olmaz cnm
kolunda acı olursa kolonya ile kompred yap cnm...
Daha bursa buluşma resimlerini göremedim onlarada bakmam lazım
Alp daha iyice ama dün mahfetti bizi...

Ay iyi o zaman yaa,boşuna üzmeyeyim kendimi:-)
Sevgi alp e de geçmiş olsun!Ben buraya resim koymayı unuttum yaaaaa,tuğba biliyorsa o koysun,olmadı ben face e koyunca görürsünüz.
fotoğraf işini de fotoğrafçıya gittim onlara söyledim,akşama alıcaz bakalım o nasıl oldu.Ayrıca yarın da gelecek eve fotoğrafçı.Eşim bunu yine hiiç bilmiyor,bakalım ne diyecek,saçma gelecek ona kesin.

Son düzenleme:
Aslında yazıcı ve fotoğraf kağıdı olduktan sonra fotoğraf evde de basılır da,bizim yazıcı laptopa bağlı değil,eşime kalan iş olduğu için bakalım taaaaa ne zaman yapılır,ya da yapılmaz!
O yapmazsa ben de gider fotoğrafçıya parayla bastırırırım :27:

Melek şimdi baktım da,dün getirmişler ama evde bulamamışlar.İhbar notu bırakmış olmaları lazımdı.Bugün bir daha çıkmış dağıtıma.

Back
X