2009 Nisan Anneleri

tamam cnm o gün yapayım ben bi de üzerindeki pudra şekerlerini suyla temizlerken bazı yerler ıslak kalıyo ve buzdolabında da olsa kurumuyo :( çok az ıslatmak gerekiyo galiba fırçayla?

gülşennn sorun demişsin atladım :)))
şeker hamurlu pastayı yenileceği gün yapayım di mi buzdolabında da dursa şekilleri bozulacak gibi..???
sinem sigortan hayırlı olsun hadi atlatmışsın o işi de sevindim..
aliye çok geçmiş olsun baş dönmesi çok kötü yaa hiç bişey yapamıyosun öyle oturtuyo..

sağol canım evet feci bişey ya. anlatamıyorum da. ama sen çok iyi anlarsın.gözlerimi bile hareket ettiremiyorum. mide bulantısı gibi bişey de var. en son check up ta kanım da biraz düşüktü 11.5 tu. belki onun da etkisi vardır

slmmmmm kzlarrr
sabah 9 da bi çıktık kahvaltıya arkadaşa urlaya
ordan bankaya
egenın zira... bankasından aldıgımız kumbarası vardı dolmuştu onu açtırtım
gün paramıda ekledim egenın esabına ordan bi kaç eksik aldık ordan bi arkadaşa 5 dk ugradım ordan biletlerı aldım geldim ege uyudu arabada gelırken
ev dandini toplayım bi yemek yapayım
yarın büyük bi temızlık va egeyi annemlere yollucam sabah babasıyla akşama gelıcek ogluşumm

ya börek yengeden bizimde
mercimek köftesi üst komşudan süper yapar kendisi
haşhaşlı tatlı istemedim ama bi ablamız var burda oda benden dediii
ee pasta hazırr
bi kaldı arpa şehriye salatası onuda ben yapıcam ehehhehe belkide rus salatası yaparım kararsızım

SALI GÜNÜ ALLAH NASİP EDERSE SABAH 7,15 civarı evden cıkıyoruz aydın yolcusuyuz 10,30 da aydın garajındayız şirvanla konuştum kahvaltıya mı gidiyorsun dedi bana :52::52:

dönüş biletinide almadım denızle konuştum buradan alırız dediii

esen canım ben sanagidelim dedin rahatsızlıgından dolayı gelemıyorsun diye gidiyorum yza dedın ama yazın şirvan yokki bu fırsat kaçmaz dedim hafta içi izin al diye alırsan sende katıl banaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:
sabah 7.15de evden cıkıyoruz 8de servıse bınıcek 9 dada garajdan binicez 1.20 dk civarında orada olusunuz dedi bayan
esen bana gelıyormuşun farzet sende gel 1.20 egede var oynarlar

slm kızlar yorgunluktan kollarım tutmuyor artık ya buraya bile bakamıyorum bugün badana bitti halıları yıkmaya verdım banyo dolapları portmanto içleri bitti çok şükür yarında mutfak dolaplarına giricem haftayada yatak odası gelıyor yatak başına duvar kağıdı yaptırıyorum yarında o gelıcekk offf daha çok iş varr ya birsürü şey attım baya düzenlendi ama umuyorum herkez ıyıdır herkeze bol uykulu geceler
ohhhhhhhh güle güle pislen tugbişşşşşşş

Saatler ileri alındıktan sonra çocukların uyku saatlerini naptınız yaa,Miray 22:30 da uyuyordu.ama şimdi uyuyamıyor,11 i geçiyor uyutana kadar.
egede bi yarım saat gec uyuyor canım ya bende ukumu almamış olarak kalkıyorum sabahları

Melek ben arpa şehriyenin yeşilliklerini akşamdan yıkadım doğradım,kapaklı bir kaba koydum.Ertesi gün de şehriyelerini pişirdim.Yağ girince yeşillikler yumuşar,hoş olmaz.
Müge senin arpa şehriyen nasıl,yoğurt da mı konuluyor,benimkinde yok.Sanırım Melek de benim yaptığım gibi yapacaktı.
aaaa be yogurt oldugunu bilmıyordum bende öyle yaparım olmzsa elifffffffff

sevgicim teşekkürler tekrar isteğe bağlı sigorta yaptırdım
e-devletten baktım tescillenmişim :))
geçen annemi yakalamışken melisi satıp evrak işleriyle uğraştım
ne çok işim varmış akşama kadar zor bitirdim
o kuyruk senin bu kuyruk benim bekle dur..
hayırlısı olsun canımmm

Son düzenleme:
melekçim güe güle gidin eğlenin..
ben gelebilsem tamam derdim.. ama gerçekten çok zor..
inşallah daha sonra görüşürüz..

esencim sagol canım
biz senınle görüşücezz

havalar ısındı artık balkonlarda yazılır yazkında en yakın zamanda bendesin:)))))))))

tamam cnm o gün yapayım ben bi de üzerindeki pudra şekerlerini suyla temizlerken bazı yerler ıslak kalıyo ve buzdolabında da olsa kurumuyo :( çok az ıslatmak gerekiyo galiba fırçayla?

suyla temizlemene gerek yok cnm sadece fırçayla fazlalıkları alsan yeter..bide hamuru açarken çok fazla pudra şekeri koymana gerek yok tezgaha sera strech ser yapışmaz açarken pudra şekeri yerinede buğday nişastasıyla açsan daha iyi olur pudra şekeri kolay çözünmüyo hamurda

kızlar bugun arkadaşa gıttım ya dün tatlı apmış saray bişeyi dedi unuttum

1 kilo süt
1 bardak un
1 bardak şeker

karıştır bunları pudıng kıvamında pişir

fırın tepisini ama mini fırın tepsiye indistan cevızı dök cok olsun
o pudıng kıvamındaki karışım ılıyınca tepsiye yavaş yavaş dökındıstan cevızlerı kenarlarına cekılmedin ama döktük üzerıne cevız ve kayısı koymuş o cevızı az dıye ama allahım haif nasıl güzel ele o kuru kayıslara süperdi ben hiç ymemeıştım öncedn süper işey şu telaşlarım gecsın hemen yapıcam goncama benımki ymek sormaz tatlı sorar her allahın günü tatlı vardır bizde

selam
aliye geçmiş olsun canım
sinem seninde sigortan hayırlı olsun hayatım.
ohh pastalar menüler süper biimde bu c.tesi doğum günümüz
bu arada kerem daha iyidir heralde sultan sende ufak bi kutlama yaparsın sünnetve d.günü bi arada çıkar:))
müge sizinde kaydırağınız hayırlı olsın demir bey bol bol kaysın:)
melek maşallah valla sana azmettin sonunda gidiyosun helalll:))

bi yandan buradyım bi yandan yemek yapıyorm bı yab-ndan evi topluyorum ve bi yanımda telefona yapışık dogum gününe davet edıyorum :))))))))

allahın izniyle inşallah gidicem burcu
ben cıktım ege uyanmadan devam şu küçük işlereeeeeee

Sinem hayırlı olsun sigorta işin ......çok iyi yapmışın.............

Aliye geçmiş olsun ..............

Melekcim sana da kolay gelsin................

menuler harıka hepınızın
sınem sıgortan hayırlı olsun
alıyecım sanaada gecmıs olsun canım ben bı arayayım o zaman sunları
melek masallah anacım sanada
sultan olur herhalde hava guzel olursa

Selam!
Sultan ben gelebilirim Pazar öğlen.Kültürpark da iyi fikir,çocuklar rahat olurlar.

Seher sen Aliyenin aldığı çerçevelerden mi sipariş verdin?Hani pembe biberon var üstünde?Eğer oysa,ben onu Pastaland de gördüm,1.75 di fiyatı.Arkasında mıknatıs yoktu ama,belki konulabilir de.Ben bizimkiler olduktan sonra gördüm onları.Hatta bunların desenlerinde fazla birşeyler daha vardı.Bir bak istersen oraya.

D.günü kutlayacak olanlar ne heyecanlı değil mi?Çok güzel heyecanlar tabi bunlar,herkesin herşeyi yolunda gitsin inşallah,çok eğlensinler.Menüler de çok güzel.Mercimek köftesini çok seviyorum ama hiç yapmadım ben.Güzel bir tarifi olan varsa alabilirim?

Sinemcim sigortan hayırlı olsun.

Ohh Melek valla bravo sana,inşallah hayırlısıyla gider gelirsiniz.Güzel vakit geçirirsiniz.

mersi hanımlar inşallah elifcim ya ege yolda uslu dursun bişey istemem

ya siz dogum günlerinde müzik calıp oynuyormusunuz ahahahah ne komık geldi bak şimdi bana ::::))))))))))

gecen sene yoktu öyle bişey

acaba diyorum bu sene arka fon müzikmi yapsam öyle calsın oarada az sesli bi şekildeeeeee

kızlar herkese merhaba diyim.
ben yarın allah izin verirse 18:30 da uçuyoruz..
pazartesi gününden beri valiz hazırlıyorum. .. 2 çoçukla gerçekten zor oluyormuş.

sultancım seni de unuttum kusura bakma , şimdi kk.girince aklıma geldi. kusura bakma sakın..
2 çoçuklu kafam dağınıklığıma maruz gör...

kerem nasıl oldu.. zormu.. ben 2 sini birden nasıl yaptırıcam ..

ben uzun süre olmayacağım .. kendinize iyi bakın..
salı günü aydın buluşması yapıyorum.. ..

Günaydınnnnnn....
Oh valla imreniyorum sana şirvan benim de eşim hftya gidelim mi bursaya diyor ama ben düşünüyorum halbuki hemen yakın yer bakalım artık....
ELiffff ben resimlere bakamadım daha sanırım hftsonu anca bakarım, eve git yemek yedir alp e sonra mızmız oluyor uyut derken bende onla uykuya dalıyorum dalmasam bakacamda bugün bir kalktım saat 2 olmuş

günaydın kızlar

oh oh ne güzel doğum günleri başladı ortalık şenleniyo
neden yapmıyosun seneye sevgi daha güzel olur kızında büyümüş olacak
ben yapıcam her sene kuzuma

bu sene yine geçen seneki gibi olacak bahçede yapıcam bakalım belki temalı bişeyler yaparım malum daha va rbize

bugün hava kötü ya bizde kayınpedere gidicez
ilk önce bi adidasa gidip demire ayakkabı bakıcaz

kociş pazzar günü gidiyo :( ertesi günüde almanyaya gidiyo sonrada dönüşte oğlunu doğum günüsü var :)

şirvan melek iyi yolculuklar

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hava kötü yagmur var egeyi yolladım temızlık yapıcam bugun ama yagmur var camlarda silinmez :(((((((((((

bir sürü iş benı beklıyorrrrrrrrrr

Back
X